MENU

Στο σκαμνί καθίζουν οι Ινδοί τον Bill Gates για τα φονικά εμβόλια του!!

Ολοένα και αποκαλύπτεται η απάτη και η διαφθορά της βιομηχανίας εμβολίων, παρότι τα συστημικά ΜΜΕ των..
ΗΠΑ (αλλά και της Ελλάδας μας) συνεχίζουν να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό τέτοιες ιστορίες. Έξω από τις ΗΠΑ, όμως, οι αυτοκρατορίες του εμβολίου αρχίζουν να καταρρέουν κι ακόμα
και κάποια mainstream ΜΜΕ κάνουν, σχεδόν σε καθημερινή βάση πλέον, αναφορές μέσω διαδικτύου. 

Και τα νέα είναι ευχάριστα, γιατί μαθαίνουμε ότι μια χώρα, η Ινδία, θα κάτσει τον βασιλιά του αποπληθυσμού μέσω των εμβολίων, τον Bill Gates, στο σκαμνί!

Το ίδρυμα Bill & Melinda και η αυτοκρατορία του εμβολίου τους δέχεται πυρά, με μια δίκη που εξετάζεται επί του παρόντος από την Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας. Ο Narayana Kumar του The Economic Times της Ινδίας έχει γράψει μια καυστική έκθεση της απάτης και των σκάνδαλων γύρω από την αυτοκρατορία του εμβολίου Gates: Μελέτες για το αμφιλεγόμενο εμβόλιο: Γιατί το Bill & Melinda Gates Foundation δέχεται πυρά από τους κριτικούς στην Ινδία;

Ο Kumar αναφέρει στο άρθρο στην παρούσα υπόθεση ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ινδίας σχετικά με τους θανάτους και τους τραυματισμούς που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου Gardasil για τον καρκίνο της μήτρας, της εταιρείας Merck. Οι δοκιμές του εμβολίου διεξήχθησαν σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών, πολλά εκ των οποίων αρρώστησαν και τουλάχιστον 7 έχασαν τη ζωή τους και η δίκη εστιάζει επίσης στο γεγονός ότι οι γονείς τους δεν γνωρίζουν καν σε τι είδους δοκιμή εμβολίου συμμετείχαν (αξίζει να σημειωθεί ότι για τις νεαρές Ινδές, ίσως είναι και το πιο άχρηστο εμβόλιο, αφού οι ελεύθερες σεξουαλικές σχέσεις πριν το γάμο είναι κάτι που ακόμα είναι εντελώς εκτός κουλτούρας!)

Τα περισσότερα από τα κορίτσια ήταν φοιτήτριες, και μια έρευνα έδειξε ότι 120 κορίτσια που συμμετείχαν στις δοκιμές του εμβολίου HPV "παρουσίασαν ανεπιθύμητες ενέργειες όπως επιληπτικές κρίσεις, σοβαρούς πόνους στο στομάχι, πονοκεφάλους και εναλλαγές της διάθεσης. Η έκθεση Sama είπε, επίσης, υπήρξαν περιπτώσεις πρόωρης έναρξης της εμμήνου ρύσεως μετά από τον εμβολιασμό, βαριά αιμορραγία και σοβαρές κράμπες μεταξύ πολλών φοιτητριών".

Ο Kumar επισημαίνει ότι μετά από αυτές τις ανεπιθύμητες ενέργειες, διεξήχθη μια έρευνα - έκθεση για να "δώσει εξηγήσεις" και να "απενοχοποιήσει" τα εμβόλια, έτσι ώστε η διαδικασία έγκρισης να κινηθεί προς την αγορά του εμβολίου κατά του HPV στην Ινδία. Η έκθεση, σύμφωνα με τον Kumar, χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Gates Bill & Melinda (BMGF). Οι αρχές στην Ινδία εξέτασαν την BMGF, και βρήκαν μια τεράστια σύγκρουση συμφερόντων ( Πηγή ).

Ο Kumar κινείται στη συνέχεια από το σκάνδαλο του εμβολίου HPV και γράφει για το θάνατο πολλών βρεφών αμέσως μετά εμβολιασμό με ενός νέου τύπου πενταπλό εμβόλιο, το οποίο προωθήθηκε από το BMGF και την GAVI, ακόμα και μετά την αποκάλυψη για τους θανάτους που είχε προκαλέσει στο παρελθόν (αυτή η ιστορία εδώ).

GardasilΣε αντίθεση με τις ΗΠΑ, τα θύματα του εμβολίου και της απάτης θα δουν το δικαστήριο, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο στην Ινδία αναλαμβάνει την υπόθεση απάτης του HPV εμβολίου, του Gardasil. Επίσης, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ, δημοσιογράφοι έρευνας, όπως ο Narayana Kumar κάνουν καλά τη δουλειά τους και δημοσιεύουν τα ευρήματά τους στα mainstream ΜΜΕ, για την ενημέρωση του κοινού.

Τώρα τι να πω για την Ελλάδα; Εμείς κάνουμε ότι στις ΗΠΑ και όχι ότι στις Ινδίες...

πηγή: Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?
by Narayana Kumar
The Economic Times
Aug 31, 2014