MENU

Κάτοικος του Αλτάι θεραπεύτηκε από τις πυραμίδες!

Γράφει ο ανεξήγητος παράξενος.Στο χωριόNαβαμιχάϊλοφκα στο Αλτάι ζει ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος που ονομάζεται..
 Γιεβγκιένι Ρημπόφ. Ζει αρκετά συγκρατημένα σε ένα ρυμουλκούμενο σπίτι. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι πολύ απλή, τίποτα περιττό - ένα μικρό τραπέζι, μια καρέκλα, όπου μπορεί να διαβάσει και να χαλαρώσει και ένα κρεβάτι για να κοιμηθεί.

Στα νεότερα χρόνια της ζωής του, διάβασε το βιβλίο του Νικολάου Nepomnyastchy "η κραυγή των Μαμούθ, του άφησε μια ανεξίτηληεντύπωση.Τα δάχτυλα του κύριου χαρακτήρα του μυθιστορήματος είχαν κοπεί και κρατιούνταν στο χέρι μόνο από ένα κομμάτι δέρματος. Οι γιατροί άρχισαν την προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσουν όλες τις φάλαγγα, αλλά το θύμα τους παρακάλεσε να ράψουν τα δάχτυλά του όπως μπορούν. Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να πείσουν τον ασθενή και εξαιτίας της επιμονής του έρραψαν τα δάχτυλα όπως ο ίδιος είχε ζητήσει. Από τη στιγμή εκείνη και πέρα άρχισε κάθε μέρα να βάζει το εγχειρισμένοχέρι του κάτω από μια μικρή ξύλινη πυραμίδα και συνέβηκε ένα άνευ προηγουμένου θαύμα: τα δάχτυλα άρχισαν να κινούνται και το χέρι επανήλθε στη ζωή.

Γιεβγκιένι σκέφτηκε ότι η περιγραφή ήταν προϊόν της φαντασίας του συγγραφέα , αλλά παρ'όλα αυτά αποφάσισε να φτιάξει τη δική του πυραμίδα από απλά φύλλα από χαρτόνι και να τα δοκιμάσει στον εαυτό του τις θαυματουργές της ιδιότητες. Ήταν για πολύ καιρό άρρωστος και υπέφερε από χρόνια ωτίτιδα που δεν έδινε τον άφηνε σε ησυχία, μέρα και νύχτα. Έχοντας φτιάξει τη μικρή πυραμίδα, άρχισε να τη βάζει πότε πάνω στο ένα αυτί, πότε πάνω από το άλλο. Έτσι πέρασε όλος ο μήνας, χωρίς αποτελέσματα.Απογοητευμένος με την εφεύρεσή του και την έβαλε πάνω σε έναν κουβά με νερό για καπάκι.Στη συνέχεια, εντελώς την ξέχασα τελείως.

Μια μέρα ήρθε για επίσκεψη μια γειτόνισσα, τον κέρασε ζεστό καφέ. Την επόμενη μέρα μου είπε ότι ποτέ δεν έχει πιεί τέτοιο νόστιμο ποτό. Προσπάθησε να φτιάξει ακριβώς τον ίδιο καφέ, αλλά το νερό μάλλον δεν ήταν τέτοιας ποιότητας, όπως του Γιεβγκένι. Εκείνος δίστασε και συνειδητοποίησε ότι όλα οφείλονται στην πυραμίδα που κάλυπτε το νερό. Αποφάσισα να ξανακάνει το πείραμα πάνω του. Συνειδητοποίησε ότι η πυραμίδα δεν πρέπει να πάει πάνω στα αυτιά αλλά έπρεπε να τη βάλει στο κεφάλι του ώστε να ρέει η θετική ενέργεια ρέει μέσα σε όλο το σώμα του.

Αποφάσισε ότι μία ώρα την ημέρα,θα καθόταν με την πυραμίδα στο κεφάλι. Μόνο μία εβδομάδα είχε περάσει και ο πόνος στα αυτιά είχε φύγει. Ένα μήνα αργότερα είχε ξεχάσει την χρόνια πάθησή του που τον βασάνιζε χρόνια. Οι γιατροί έχουν επιβεβαιώσει ότι η νόσος πραγματικά εξαφανίστηκε χωρίς κανένα ίχνος.
Σίγουρος ότι βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση του και για τη θαυματουργή δύναμη της πυραμίδας από χαρτόνι, έκαψε τη καρτά του νοσοκομείου. Σήμερα πάνω από είκοσι χρόνια,δεν ξαναπήγε ποτέ στο γιατρό. Σε κάθε περιπτώσειη, τον έσωζε ηπυραμίδα.

Μετά την πλήρη ανάρρωσή του, αποφάσισε να βοηθήσει την αδελφή του, που έπασχε από ψωρίαση.Ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο έριχνε στο νερό κάτω από την πυραμίδα θαλασσινό αλάτι. Στη συνέχεια, συμβούλεψε την αδελφή του τη νύχτα να βρέχει με αυτό το νερό τα σημεία που πονούσαν. Μετά την πρώτη εφαρμογήάρχισε να φεύγει η ψώρα και μετά από δύο εβδομάδες,είχε φύγει εντελώς.

Από εκείνη τη στιγμή, χρησιμοποιεί τις πυραμίδες του σχεδόν οπουδήποτε. Πίνει μόνο νερό από τον κουβά κάτω από την πυραμίδα και υποστηρίζει ότι τα φαγητά κάτω από την πυραμίδα δεν χαλάνε για πολύ καιρό. Ο ήρωάς μας, ακόμη και σαπούνι που χρησιμοποιεί το καλύπτει με μια πυραμίδα. Στην πίσω αυλή του, έφτιαξε μια μεγάλη πυραμίδα, που καλύπτει την αυλή του,γύρω κάτω από την οποία τα πάντα άνθισαν και η βλάστηση πύκνωσε.

Ενθουσιασμένος από την ενδιαφέρουσα ανακάλυψή του, άρχισε να τελειοποιεί τιςπυραμίδες τους.Άρχισε να φτιάχνει για τις πυραμίδες πλαίσιο από χάλκινο σύρμα, καιστην κορυφή έχυνε κερίΟι βελτιωμένες πυραμίδες εκπέμπουν πιό ισχυρή θετική ενέργεια.

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι γείτονες συχνά στρέφονται σε αυτόν για βοήθεια, και αυτός δεν λέει ποτέ όχι και είναι πάντα πρόθυμος να τους βοηθήσει. Ο ίδιος δεν μπορεί να εξηγηθεί το θαύμα, αλλά το αποτέλεσμα είναι προφανές, είναι η υγεία και η θεραπεία πολλών ασθενειών των ανθρώπων. Οι μυστηριώδεις ιδιότητες των πυραμίδων δεν έχουν ακόμη αποδειχτεί επιστημονικά αν και πολλοί μελετητές έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο γι'αυτό το σκοπό.