MENU

Η Κίνα προετοιμάζεται για πόλεμο;

κίνα
Είναι πολύ ενδιαφέρον το πώς οι Κινέζοι μιλούν όχι μόνο για την οικονομική, αλλά και για τη στρατιωτική πολιτική. Κίνα κατά καιρούς έχει..
αυξήσει τον αμυντικό προϋπολογισμό της. Κινεζική κρατική τηλεόραση ήρθε σε μια σπάνια ειλικρινή συνέντευξη με έναν εξέχοντα Κινέζοι γενικά.
«Η διψήφια αύξηση στις αμυντικές δαπάνες – από το αυτί, ίσως είναι πολλά, αλλά στην ανάπτυξη της στρατιωτικής συγκρότημα, είμαστε ακόμα πολύ πίσω,» «Οι επιχειρήσεις μας έχουν λάβει την παγκόσμια αγορά Και έχουμε κάτι και κάποιος να προστατεύσει», «η Κίνα ήταν πάντα ειρηνική και παραμένει έτσι. σε αυτήν την ημέρα «- θραύσματα της συνομιλίας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην κινεζική ειδήσεις, τότε εξ ολοκλήρου σε ένα από τα κανάλια – CCTV – που θα μεταδοθεί στο εξωτερικό στην αγγλική γλώσσα. Κίνα, προφανώς, είναι σημαντικό να εξηγήσουμε σε άλλες χώρες, γιατί είναι τόσο αυξάνει τη δύναμη της αμυντικής βιομηχανίας.
Το 2014, ο στρατιωτικός προϋπολογισμός αυξήθηκε κατά 12,2% – έως και 800 δισεκατομμύρια γιουάν – είναι πάνω από $ 130 δισεκατομμύρια. Κίνα κατασκευάζει αεροπλανοφόρα και υποβρύχια. Ανάθεση υποβρυχίων τύπου «Jin». Πώς να γράψετε αμερικανικές εφημερίδες με αναφορά στο Γραφείο Πληροφοριών του Ναυτικού, τους πυραύλους της θα μπορούσε να φθάσει Αλάσκα, εάν τρέχουν από την ίδια την ΛΔΚ.
Ή διδασκαλίες του SCO τον Αύγουστο στην επαρχία της εσωτερικής Μογγολίας των πέντε συμμετέχοντες από την Κίνα – η μεγαλύτερη αίρεση. Με ποιο είδος πολέμου, και με τον οποίο ετοιμάζει;
Κίνα ήταν ξαφνικά επίγνωση των δικαιωμάτων τους για το χώρο της θάλασσας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες για το θέμα αυτό, όπως και αν αιφνιδιάστηκε, έθεσε το ερώτημα: «Μετά το έβδομο στόλο μας παρέχεται άνευ όρων εγγύηση της ασφάλειας Γιατί θέλετε να δημιουργήσετε τη δική φορέα του αεροσκάφους, ένα ισχυρό ναυτικό, ή ίσως ακόμη και ένα ναυτικό ωκεανό.;» Αλλά υπάρχει και μια άλλη λογική άποψη. Η Κίνα έχει μια μακρά ακτογραμμή. Οι περισσότεροι από το εμπόριο είναι για την θαλάσσια οδό, τόσο τη δική τους ναυτικό – αυτό είναι φυσιολογικό.
«Μου φαίνεται άδικο να εξετάσει το αυξανόμενο ενδιαφέρον της Κίνας για να θαλάσσιου χώρου σε ένα επίπεδο τέτοιο Πρέπει να προστατεύσουμε τα ναυτιλιακά συμφέροντά της, ειδικά αν είναι σε θέση να το πράξουν Πρέπει να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό ναυτικό για να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας στη θάλασσα καθήκον μας -. Σε αυτή τη συνεργασία με τις χώρες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διαθεσιμότητα και η ασφάλεια γενικά ωκεανούς, «- είπε σε μια τηλεοπτική συνέντευξη Sytszin Sun, πρόεδρος του« Μελέτη της τέχνης του πολέμου από την Sun Tzu, «Επίτροπος για την πολιτική της Ακαδημίας Στρατιωτικών Επιστημών της Κίνας.
Γενικά Sun Sytszin αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη της ιστορίας του διάσημου πραγματεία σχετικά με τον πόλεμο. Επικεφαλής του, φαινομενικά παράδοξη διατριβή – «για να αποφευχθεί ο πόλεμος, είναι απαραίτητο να προετοιμαστούν.» Έτσι, φιλοσοφικά, την Κίνα, και εξηγεί την έννοια της στρατιωτικής πολιτικής της.
Πραγματεία αναφέρεται γενικά, γράφτηκε πριν από 2500 χρόνια διοικητής Sun Tzu. 13 κεφάλαια των «Τέχνη του Πολέμου» για πολλούς αιώνες έγινε η Αγία Γραφή για τους διοικητές όχι μόνο στην Κίνα και σε ολόκληρη την Ασία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι μόνο για το στρατό, αλλά και πολιτικοί, επιχειρηματίες, ακόμη και αθλητές.
Η αύξηση των δαπανών για την άμυνα ενοχλεί πολλούς, ειδικά τις Ηνωμένες Πολιτείες. Κίνα κερδίζει έδαφος στο δυτικό Ειρηνικό Ωκεανό, όπου η Ουάσιγκτον είχε πάντα μια ισχυρή επιρροή.
«Εκσυγχρονισμός του κινεζικού στρατού στοχεύει στην προστασία του κράτους της Κίνας και της εδαφικής ακεραιότητας της. Λέει Πρόεδρος Xi Jinping, δεν σπιθαμή γης που μας έδωσαν οι πρόγονοί μας δεν θα πρέπει να συλληφθεί. Ορισμένες δυτικές χώρες προσπαθούν συνεχώς να συγκεντρωθούν στις λεγόμενες συμμαχίες, να ρίξει . μας μια κλήση Ταϊβάν θέμα, η κατάσταση γύρω από τα νησιά Diaoyu στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας -.; όλα αυτά απειλούν την ακεραιότητα Και τι θα κάνετε, είναι σιωπηλή «- Sun Sytszin είπε.
Κύριος σύμμαχος στην περιοχή – Ιαπωνία – για πρώτη φορά από το 1945, αυξάνει δραματικά τις αμυντικές δαπάνες. Τον Ιούνιο, στη σύνοδο κορυφής στη Σιγκαπούρη, ο πρωθυπουργός Abe zavlyaet Τόκιο θέλει να αναθεωρήσει ειρηνιστής σύνταγμα της να περιορίσει την επέκταση της Κίνας.
«Αμφιβάλλω ότι οι αρχές που εκδίδονται τουλάχιστον κάποια διδάγματα από τα γεγονότα του παρελθόντος. Τοπικιστικά επιχειρήματα τους απορρίπτουν ακόμη και την ιδέα της εμφάνισης του κάθε ισχυρού αντιπάλου από τις γειτονικές χώρες. Είναι ακόμα νοσταλγούν τις ημέρες όταν κάνετε διπλό-προκάλεσε την ήττα στην Κίνα. Τώρα, η ιαπωνική κυβέρνηση και πάλι μανιωδώς ιδέες . μιλιταρισμό, έτσι ώστε ακόμη και προσπαθεί να αλλάξει το Σύνταγμα Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο σημάδι », – δήλωσε ο Ήλιος Sytszin.
Σε αυτήν την εικόνα του κόσμου του πολέμου της Ρωσίας με την Κίνα δεν είναι μια ισχυρή αντίπαλος, αλλά σύμμαχος. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε αυτή τη δήλωση γι “αυτήν δεν είναι μια λέξη. Για τα κοινά μας σύνορα για 17 χρόνια, υπάρχει μια νεκρή ζώνη – και στις δύο πλευρές των 100 χιλιομέτρων μέσα στην αναιρέσει όλες τις Στρατό ως εγγύηση ότι η χώρα δεν έχει εχθρικές προθέσεις.