MENU

Νευρική κρίση στην κυβέρνηση – Θέλουν να προφυλακίσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ .. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΕXΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΤΔ

Ποινικές διώξεις και προφυλακίσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ που κατήγγειλαν την απόπειρα δωροδοκίας ετοιμάζει..
η κυβέρνηση προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.
Ταυτόχρονα μεθοδεύεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των video και από το διαδίκτυο με την δικαιολογία ότι είναι προϊόν εγκλήματος!
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στα εργαστήρια της Ασφάλειας η επεξεργασία των καταγεγραμμένων συνομιλιών και του βίντεο που παραδόθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις δικαστικές αρχές και την ΕΛΑΣ όπως είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με διαροές «τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό υλικό που παραδόθηκε έχει υποστεί μοντάζ με σύνθεση εικόνας και ήχου», ήδη ο φιλοκυβερνητικός τύπος αναφέρει ότι «πρόκειται για γεγονός που επισείει βαρύτατες ποινικές ευθύνες για όποιον έχει προωθήσει και συμμετάσχει σε τέτοιες πράξεις».
Επισημαίνεται ότι το υλικό που εστάλη στον εισαγγελέα και την ΕΛΑΣ είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει διάρκεια 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η εισαγγελία και η αστυνομία αλλά εδόθη από πολιτικές πηγές και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αντιθέτως στα χέρια των αρχών βρίσκεται ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο το οποίο και είναι αυτό που εξετάστηκε και βρέθηκε, σύμφωνα πάντα με πηγές της αστυνομίας, μονταρισμένο.
Πριν από λίγό ομως οι διαρροές αυτές που έντεχνα ο φιλοκυβερνητικός Τύπος διαδίδει διαψεύστηκαν
Αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν, δηλώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τις πληροφορίες ότι το οπτικό και ηχητικό υλικό που καταγράφηκαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και στάλθηκε στην Αστυνομία και τις δικαστικές αρχές μοντάζ, με σύνθεση εικόνας και ήχου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε αυτό που ανακοινώθηκε στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014:
Στην εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους, το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Π. Χαϊκάλη με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.
Πρόκειται για ένα ρολόι – κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό – ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ – από την πρωτογενή του αποθήκευση. Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν».
Είναι φανερό ότι κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν «κλίμα»
Προφανώς αυτά που «πονάνε» είναι τα βίντεο που έπαιξαν στο διαδίκτυο, και ψαχνεται τρόπος να «σωπάσουν». Ακόμα και μοντάζ να υπήρχε, τα γεγονότα παραμένουν. Οι διάλογοι που ακούστηκαν είναι αποκαλυπτικοί τόσο που άνοιξαν τις «πύλες» της Κολάσεως.
Τίθεται μείζον θέμα δημοκρατίας αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί την κυβέρνηση η οποία βλέπει να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια της.