MENU

Η Μελίνα πλήρωσε για να φτάσει στα Όσκαρ!!

Η Μελίνα είναι η χειρότερη, δεν ανέχεται να μιλούν όλοι για αυτήν και πλήρωσε για να φτάσει στα Όσκαρ. Περιμένετε. Ο Κώστας Πρέκας δεν..
τελειώνει τόσο εύκολα...
Ήταν να μη βρει τηλεοπτικό βήμα ο Κώστας Πρέκας. Άνοιξε το στόμα του και δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Ο ηθοποιός δε στάθηκε καθόλου φειδωλός στους χαρακτηρισμούς τους για τη Μελίνα Μερκούρη, επιβεβαίωσε τη δημόσια συγχώρεσή του στον Λάκη Λαζόπουλο και έξαλλος μίλησε για την αλητεία της σάτιρας των Ράδιο Αρβύλα στο Join Us.

Για την Μελίνα Μερκούρη

«Η χειρότερη ηθοποιός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα ήταν η Μελίνα Μερκούρη. Όλα αυτά τα βραβεία στοιχίζουν κάποια δολάρια. 100% πλήρωσαν για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ. Όπως και ένας Έλληνας κινηματογραφιστής πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να πάρει το βραβείο.»

Για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Ο Λάκης έκανε ένα λάθος. Δεν του είπαν ποιος είναι ο Κώστας ο Πρέκας. Ωστόσο ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εγώ οφείλω να τον συγχωρέσω».
Για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα
«'Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Οι Ράδιο Αρβύλα αγγίζουν το όριο της αλητείας και θα πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Θα βρουν τον μπελά τους, προσπαθούν να ξεριζώσουν την πίστη, την καρδιά του ελληνικού λαού».


ΠΗΓΗ thetoc