MENU

Αυτός είναι ο 40χρονος παιδόφιλος!

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία μετά από διάταξη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου παιδόφιλου
που συνελήφθη τη Δευτέρα στο Περιστέρι.
Ο 40χρονος συνελήφθη από τους αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τη στιγμή που επιβίβαζε στο αυτοκίνητο του ένα ανήλικο αγοράκι με σκοπό να το κακοποιήσει σεξουαλικά.
Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής: «Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Ο 40χρονος κατελήφθη επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που είχε επιβιβάσει ανήλικο στο αυτοκίνητό του με σκοπό να τον αποπλανήσει
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 01.03.2015 επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο, σε φορτηγάκι τύπου « Van », ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει (Σχετική η από 03.03.2015 Παρουσίαση Προϊσταμένου ΔΙ.Δ.Η.Ε. και Εκπροσώπου Τύπου ΕΛ.ΑΣ.).
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:
(επ.) Λεβέντο (ον.) Φίλιππο του Ιωάννη και της Λαμπρινής.
Σε βάρος του 40χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απόπειρας αποπλάνησης παιδιού και της προσελκύσεως παιδιού για γενετήσιους λόγους.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, τρίμηνης διάρκειας, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζονται ο αριθμός 11188, το e-mail ccu@cybercrimeunit.gov.gr και η εφαρμογή (application) για smartphones CYBERKID, όπου οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015/04032015_leventos1.jpg
http://www.astynomia.gr/images/stories//2015/photos2015/04032015_leventos2.jpg
ΠΗΓΗ kontranews