MENU

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣEI!!

Αστοχος και προσβλητικός ο αστεϊσμός της παρουσιάστριας που επιχείρησε να κάνει... χιούμορ κατά της χώρας μας, λέγοντας ότι είμαστε εκτός Ευρώπης


Μια δήλωση, της παρουσιάστριας στον γερμανικό τελικό της Eurovision, κάνει το γύρο του διαδικτύου και φυσικά προκαλεί με το άστοχο αστείο της κατά της Ελλάδος.

Η Barbara Schoeneberger, όπως είναι το όνομα της, με αφορμή τη φετινή συμμετοχή της Αυστραλίας, στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό, είπε ότι πρόκειται για μια ωραία έκπληξη, αν και βρίσκεται εκτός Ευρώπης, τονίζοντας αστειευόμενη ότι και η Ελλάδα είναι χώρα εκτός Ευρώπης!

«Αναρωτιέστε όλοι από το σπίτι σας... "Μα η Αυστραλία δεν είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση". Αλλά, ούτε η Ελλάδα ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά τους επιτρέπεται να τραγουδήσουν και αυτοί», ανέφερε συγκεκριμένα και το κοινό ξέσπασε σε επιφωνήματα ενθουσιασμού και χειροκροτήματα!
ΠΗΓΗ protothema