MENU

Ο Νοστράδαμος προειδοποίησε – Το CERN θα φέρει τη καταστροφή!

Είχε μιλήσει / προβλέψει ο Νοστράδαμος το CERN;
«Leave, leave Geneva every last one of you, Saturn will be converted from gold to iron, RAYPOZ will exterminate all who oppose him, Before the coming the sky will show signs…»

(Nostradamus 9 44).

«Αφήστε, αφήστε τη Γενεύη κάθε ένας από εσας, ο Κρόνος θα μετατραπεί από χρυσό σε σίδηρο, RAYPOZ θα εξοντώσουν όλους όσους τον εμποδίσουν, πριν από την έλευση ο ουρανός θα δείξει σημάδια …» (Νοστράδαμος 9 44).

Μπορεί αυτή η προφητεία του Νοστράδαμου να σχετίζεται με το CERN, τη μηχανή του αλλά και με το τι πραγματικά συμβαίνει στο CERN;

Οι επιστήμονες μήπως παίζουν με επικίνδυνες δυνάμεις που απλά δεν καταλαβαίνουν;

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες που να προέρχονται από τα υπόγεια του CERN, δυστυχώς.


Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων (LHC) είναι ένας από τους γιγαντιαίους και η πιο αμφιλεγόμενη 10 δισεκατομμύριων $ μηχανή, η οποία μας δίνει δυστυχώς το CERNεται. Βρίσκεται σε απόσταση 100 μέτρων υπόγεια, σε βάθος 27 χιλιομέτρων, γιγαντιαία, κυκλική σήραγγα με αρκετούς βρόχους, κάτω από τη γη μεταξύ της Γαλλίας και Ελβετίας.

Αξίζει να γνωρίζουμε ότι το LHC είναι μια μηχανή όπου συναντώνται εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Συγκρίνοντας μερικά σημαντικά γεγονότα, μπορούμε να προσπαθήσουμε να φανταστούμε το τι πραγματικά συμβαίνει εκεί κάτω. Η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί ποτέ στο Νότιο Πόλο ήταν -117 βαθμούς και το πιο κρύο στη Γη καταγράφηκε στο σταθμό Βοστόκ της Ανταρκτικής, -128 βαθμούς!

Λίγοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι με τα πειράματα θα μπορούσε είτε να ανοίξει μια μαύρη τρύπα, να καταστρέψουν ολόκληρο τον κόσμο ή να ανοίξει μια πύλη σε μια άλλη διάσταση.

http://galacticconnection.com/is-the-nostradamus-prophecy-related-to-cern-will-the-large-hadron-collider-open-up-a-portal-to-another-dimension/#sthash.5Xt2kwxz.dpbs


για οποίον δεν καταλαβαίνει αγγλικά πατήστε μετάφραση στους υποτίτλους!

http://katohika.gr/