MENU

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Έρχονται κι άλλες ανεξαρτητοποιήσεις – Έως 3 οι διαρροές στην αποψινή ψηφοφορία

Συναγερμός έχει σημάνει κυριολεκτικά στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς οι εξελίξεις έχουν πάρει πλέον μορφή χιονοστιβάδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του crashonline.gr, το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα όσον αφορά στην αποψινή ψηφοφορία μετράει ήδη 1 -σίγουρη- διαρροή, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν και τις τρεις. 

Μάλιστα, εάν προστεθεί και η αναξερτητοποίηση-καταψήφιση του Νίκου Νικολόπουλου οι ψήφοι της συγκυβέρνησης «πέφτουν» στις 151. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι -σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες- οι αποψινές διαρροές δεν αποκλείεται να φτάσουν τις 5 (!) και σε αυτή την περίπτωση χάνεται η κυβερνητική πλειοψηφία.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι επικίνδυνοι βουλευτές είναι οι κ.κ. Βασιλική Κατριβάνου και Χρήστος Καραγιαννίδης που είχαν ψηφίσει παρών στη συμφωνία με τους δανειστές, φέρονται υποψήφιοι για διαφοροποίηση στους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας αλλά έχουν ένα σημαντικό βάρος.
Παράλληλα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ο βουλευτής Φλώρινας Κων. Σέλτσας δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την ρύθμιση για την φορολόγηση του κρασιού ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και άλλοι βουλευτές από περιοχές με παραγωγή κρασιού καθώς πιέζονται από οινοπαραγωγούς των περιφερειών τους.
Ωστόσο, ερώτημα παραμένει ποια στάση θα κρατήσει ο Στάθης Παναγούλης, ο οποίος παραμένει άφαντος ενώ δεν παρευρέθηκε ούτε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.
Πάντως, πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι την τελευταία στιγμή, το Μέγαρο Μαξίμου θα καταφέρει να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ψήφους και το νομοσχέδιο να «περάσει» έστω και οριακά…

crashonline