MENU

Το Ημερολόγιο Γκαντεμιάς του Αλέξη Τσίπρα (Ποιός Μητσοτάκης;)

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ορισμός του κατσικοπόδαρου ανθρώπου.


Όπου πατάει, σπέρνει την καταστροφή, αφήνει πίσω του πτώματα, αίματα και ό,τι αγαπά ο Φρέντυ Κρούγκερ.
Είναι ο άνθρωπος που νίκησε κατά κράτος τη φήμη του Κώστα Μητσοτάκη, ως του πιο γκαντέμη πολιτικού.

Ας δούμε ένα ημερολόγιο με τα έργα και τις μαύρες ημέρες του πρωθυπουργού μας:


-Στις 12 Ιουνίου 2012 κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ευχήθηκε στην Εθνική Ελλάδος ''Καλή επιτυχία στην Τσεχία'' και φάγαμε 2 γκολ στα πρώτα 5 λεπτά.

-Στις 30 Μαίου 2012 μίλησε στην Κερατέα, η οποία δυο μέρες μετά κατακάηκε από μεγάλη φωτιά.

-Τα Χριστούγεννα του 2012 πήγε στην Αργεντινή, όπου αμέσως ξεκίνησαν λεηλασίες με 2 νεκρούς και εξερράγη και το ηφαίστειο Κοπαχούε.

-Στις 14 Φεβρουαρίου του 2013 ανακοίνωσε επίσημο ταξίδι στη Ρωσία και εξερράγη ο μεγαλύτερος μετεωρίτης των τελευταίων 100 ετών, πάνω απ΄τη ρώσικη πόλη Τσελιάμπινσκ, με 1500 τραυματίες κ μεγάλες ζημιές. 

-Στις 7 κ 8 Αυγούστου 2014 επισκεύτηκε το Αγ. Όρος όπου ξέσπασε καταιγίδα με αποτέλεσμα μεγάλες ζημιές στη μονή Μεγίστης Λαύρας.





-Στις 26 Ιανουαρίου του 2015,
 την ώρα που ορκιζόταν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ελληνικό F-16 σε άσκηση στην Ισπανία πέφτει πάνω σε άλλα αεροσφάφη με νεκρούς τους 2 πιλότους και άλλους 8 Γάλλους. 


-Στις 27 Ιανουαρίου του 2015 αστυνομικός της συνοδείας του γκρεμοτσακίστηκε με μοτοσυκλέτα την ώρα που τον συνόδευε από Μαξίμου στο σπίτι του.

-28 Οκτωβρίου 2015 ένας ακόμα αστυνομικός φρουρός του, σκοτώνεται με τη μηχανή του.

-Στις 24 Μαρτίου 2015 έκανε επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία και έπεσε το αεροπλάνο της German AirWings με 150 νεκρούς.

-Στις 7 Απριλίου 2015 έκανε επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα και πήρε φωτιά ένα ρώσικο πυρηνικό υποβρύχιο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

-Στις 14 Οκτωβρίου 2015 ήταν να συναστηθεί με το Μοσχοβισί, αλλά η συνάντηση αναβλήθηκε διότι εκείνη την ημέρα πέθανε η μητέρα του Γάλλου αξιωματούχου.

-Στις 22 και 23 Οκτωβρίου έρχεται ο Ολάντ στην Ελλάδα, αλλά ένα τραγιδκό  σιδηροδρομικό δυστύχημα με 142 νεκρούς τον αναγκάζει να γυρίσει εσπευσμένα πίσω στη χώρα του, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, η Γαλλία δέχτηκε και το γνωστό ολέθριο τρομοκρατικό χύπημα, πριν κλείσει μήνας από την επίσκεψη του Ολάντ στον Τσίπρα!

-Στις 18 Νοεμβρίου 2015 έκανε επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία και λίγες μέρες αργότερα η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα πολέμου με τη Ρωσία.

Τώρα επισκέπτεται το Ισραήλ...
Ζωή σε μας!


 Γράφoυν: Βασίλης Μάικος. και eyedoll.gr