MENU

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΥΠΟ… «ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ» ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! (βιντεο)

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη. Μια συμμορία Αράβων μουσουλμάνων κυνηγάνε ομοφυλόφιλους στο Berliner Stadtteil Kreuzberg.
 Στο βίντεο, (αφιερωμένο στους ισλαμολάγνους φίλους ομοφυλοφίλων), μπορείτε να παρακολουθήσετε μια ομάδα μουσουλμάνων να ξυλοκοπούν αγρία με ζώνες ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, γιατί το Ισλάμ απαγορεύει την ομοφυλοφιλία.
Τα θύματα ουρλιάζουν από φόβο και πόνο. Με την Multikulti σε αυτές της περιοχές έχουν πάρει το επάνω χέρι, και ελέγχουν τα πάντα. Αναγκαστήκαν και τα ίδια τα καθεστωτικά ΜΜΕ τελικά να ενημερώσουν για τις απάνθρωπες κατάστασεις που επικρατούν. Σε καθημερινή βάση γίνεται ανθρωποκυνηγητό, αρπάζουν τσαντές, χτυπάνε, κλέβουν, παρενοχλούν σεξουαλικά.
Το εντυπωσιακό είναι ότι παρόλο που αυτές οι σκηνές με την καταδίωξη και κακοποίηση τον ομοφυλόφιλων τραβήχτηκαν με το κινητό και τις πρόβαλλαν στο διαδίκτυο αλλά για για ένα διάστημα τις είχαν βγάλει, οι αρχές μέχρι σήμεραδεν πήραν κανένα είδος μετρου να συλλάβουν τους δράστες . Όπως φαίνεται δεν τους συμφέρει να γίνονται και πολύ γνώστά τετοιού είδους επεισόδια

Άλλο ένα επεισόδιο όπου εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες δαίμονες επιτίθενται σε ανυπερασπιστές κοπέλες στο μετρό στην Γαλλία. Οι κοπέλες που δεν σκεπάζονται με τσαντόρ εθεωρούντο πόρνες. Τέτοιες σκηνές εκτυλίσσονται σε καθημερινή βάση στην Ευρώπη. Η μονή λύση είναι να επαναστατήσουν οι Ευρωπαίοι και να ανατραπεί όλη η σημερινή ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία γιατί τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα και θα μας πάρει όλους ο διάβολος.
Στο επόμενο βίντεο ένας αφρικανικής καταγωγής λαθρομετανάστης ο οποίος φέτος το Ιανουάριο επιτέθηκε σε μια γυναίκα στο δρόμο και την χτύπησε βαριά στο κεφάλι στην άσφαλτο. Το πολυπολιτισμικό αυτό περιστατικό έγινε στην Ουγγαρία.
Ένας αυστριακός μπλόγκερ ο Roland, έκανε αυτό το βίντεο για όλη αυτή την κατάσταση που έχει επικρατήσει κυρίως στην Γερμανία. -Πολλοί με ρωτάνε, γιατί ασχολούμαι με τους Γερμανούς στα βίντεο μου, είπε. -Το μόνο που έχω να απαντήσω είναι , ότι όταν ο γείτονας μας καταστρέφεται, τότε σίγουρα στην συνέχεια θα καταστραφούμε και εμείς.
Στο πρώτο μέρος το βίντεο δείχνει στιγμές από το ιστορικό παρελθόν , από πολέμους, εκπομπές τηλεόρασης, αθλητικούς αγώνες, πρόσωπα και πράγματα πριν ξεσπάσει η σημερινή προσφυγική κρίση. Το δεύτερο μέρος του βίντεο δείχνει την σημερινή κατάντια , με τους προδότες πολιτικούς, τους λαθρομετανάστες, και την πορεία της απόλυτης αυτοκαταστροφής.
Αυτό είναι το σημερινό κατάντημα της υπό κατάρρευσης και διάλυσης Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ