MENU

Με ή χωρίς γραβάτα "δικαιούμαστε και υποχρεούμαστε να αντιστεκόμαστε, με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε καταλύει το Σύνταγμα" (άρθρο 120)

Του Αθανάσιου Καρανάσιου.Με αφορμή τις τεράστιες αντιμνημονιακές και αντιναζιστικές διαδηλώσεις στη Γαλλία την Πρωτομαγιά,
να δημιουργήσουμε το δικό μας μεγάλο απελευθερωτικό Κίνημα.

Οι σύγχρονοι εξουσιαστές του παγκόσμιου Ράιχ και τα ντόπια εξωνημένα πολιτικά ανδρείκελά τους καταποντίζουν σταδιακά το Ελληνικό «ευ ζην», τον Ελληνικό Πολιτισμό και το Ελληνικό Έθνος. Η «νεοφιλελεύθερη» προπαγάνδα και η κοινωνική ψυχολογία, μέσω των μνημονίων και της πλύσης εγκεφάλου, στοχεύουν στην εξουθένωσή μας, στην αδρανοποίησή μας και στη ψυχοσωματική καταρράκωσή μας. 
Ως εκ τούτου καλούμαστε να αντέξουμε το αβάσταχτο βάρος του οικονομικού πολέμου, που μας έχουν κηρύξει τα οικονομικά κέντρα της Βόρειας Ευρώπης και κυρίως το 4ο Ράιχ.

Βρισκόμαστε ως άτομα και ως λαός κάτω από τη μπότα του.. φ ό β ο υ.. και των άμεσων συνεπειών της ανεργίας, της φτώχειας και της πείνας. Σύμφωνα με τα δεδομένα της ψυχολογίας ο φόβος βιώνεται με ψυχοσωματικά προβλήματα, που οδηγούν το άτομο σε σοβαρές σωματικές ασθένειες, που μπορεί να φτάσουν μέχρι την αυτοκαταστροφή. Οδηγεί στην απόγνωση, στην παράδοση άνευ όρων, καταλήγοντας στη σκέψη «να τελειώνουμε», να δεχτούμε οποιοδήποτε μνημόνιο, για να τελειώνει η αγωνία μας.

Έτσι, πολλοί εξ ημών ανέχονται το μεγάλο ξεπούλημα της γης μας, των υποδομών της χώρας, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας μας, της ιστορίας μας, της ταυτότητάς μας, των προγονικών ριζών μας, της ατομικής και εθνικής ύπαρξής μας. Το 4ο Ράιχ, με τα ψυχοπαθολογικά μυαλά των ηγετών του, είναι εδώ, πιο αδίστακτο, πιο απάνθρωπο από ποτέ. Λειτουργεί ρατσιστικά, δολοφονικά, καταστροφικά, θανατώνοντας και εξευτελίζοντας συμπολίτες μας και επιφέροντας τόσα άλλα δεινά. Οι σημερινοί Χίτλερ, είναι πολύ πιο επικίνδυνοι από τους Χίτλερ του παρελθόντος.
 Οι σημερινές συντεταγμένες εξουσίες ασκούν την πιο απάνθρωπη βία εναντίον μας, σπέρνοντας παντού το φόβο .
Γι αυτό κι εμείς, είμαστε υποχρεωμένοι να αρνηθούμε το φόβο και την άρνησή μας, στην ανυπακοή, στον ακτιβισμό, στην αντίσταση και στην αντιβία. Το να βλέπει κανείς ατάραχα αυτόν τον υπαρκτό κίνδυνο, αυτή την τραγική πραγματικότητα με σταυρωμένα χέρια, όπως κάνει η πλειονότητα των συμπολιτών μας, δεν είναι ένδειξη πολιτικού ρεαλισμού, αλλά έκφραση (άνανδρης) ενδοτικότητας. Αυτοί που σήμερα ετοιμάζουν άμεσα ή έμμεσα την εξάλειψη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων και τη λούμπεν προλεταριοποίηση των υπολοίπων, πρέπει να αντιμετωπιστούν, να εξοβελιστούν, δεν πρέπει να υπάρχουν.

Όσοι δεν αντιστέκονται σ αυτή τη γενοκτονία και τον εθνικό μαρασμό, δεν αντιλαμβάνονται, ότι θα φτάσει η στιγμή, που δεν θα μπορούν πλέον, ούτε να διαμαρτύρονται. Είναι αυτονόητο δικό μας καθήκον, ωθούμενοι από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, της αξιοπρέπειας και της λογικής, να λειτουργήσουμε ως σωτήρες του εαυτού μας. Αποφασισμένοι, να μην παίξουμε το ρόλο του ενεργητικού ή παθητικού συνενόχου αυτών, που μας αφαιρούν το βιος μας και τη χαρά της ζωής μας. Αποφασισμένοι, να αντιπαλέψουμε αυτούς, που μας απομακρύνουν από την εργασία, η οποία αποτελεί τη βάση για την επιβίωσή μας, για την ανάπτυξη της προσωπικότητάς μας και μας οδηγεί στην πλήρη βιολογική, κοινωνική και πολιτική εκμηδένισή μας.

Πρέπει να είμαστε εναντίον της μοιρολατρίας, της απάθειας και της παραίτησης. Η αισιοδοξία μας να εκπορεύεται από την εμπειρία, ότι η ιστορία δεν ακολουθεί πάντα την κατεύθυνση, που χαράζουν οι εξουσιαστές, αλλά διαμορφώνεται σύμφωνα με εν μέρει απρόβλεπτους και κάθε φορά διαφορετικούς παράγοντες, που εμείς με την πολιτική κοινωνικοποίησή μας και την αποτελεσματική δράση μας -ενάντια στα διάφορα ψευτοδιλήμματα- θα αναδείξουμε.

Είμαστε εμείς, που με συναίσθηση της αδήριτης ανάγκης για την προστασία της βιολογικής οντότητάς μας, της ατομικής αξιοπρέπειας και της εθνικής ανεξαρτησίας μας, «δεν κλίνουμε το γόνυ» σε οποιαδήποτε ναζιστική και ντόπια εξουσία γραικύλων. Είμαστε εμείς, που έχουμε αποβάλει τον φόβο! Είμαστε εμείς, που θα μεταδώσουμε την ελπίδα μας και σ αυτούς που δεν την έχουν, για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απελευθερωτικό Κίνημα, ενάντια στους απρόκλητους εισβολείς στην πατρίδα μας και τους ελληνόφωνους πράκτορές τους.