MENU

Νικήστε τους . Αυτό!!! ... Καλημέρα σας .

Του Αθανάσιου Καρανάσιου,
Πολιτικού Μηχανικού. 
     Μην τους δίνετε τη νοσηρή (ανώμαλη) ικανοποίηση, ότι σας νίκησαν, ότι σας χειραγωγούν, ως κουρδισμένοι χειροκροτητές,
ως φανατισμένοι οπαδοί τους. Απαξιώστε τους.

Όλα κρίνονται στη ψυχολογία. Κρατήστε τη ψυχολογία σας ψηλά, με την επικοινωνία με ομοίους σας. Χτυπήστε τη ψυχολογία τους και τότε θα δείτε, ότι είναι πομφόλυγες, ότι είναι εμετικοί, γλοιώδεις, χαμερπείς, αντικοινωνικοί, σκύβαλα. Ότι δεν είναι συμπολίτες σας, Είναι ανθέλληνες και σας μισούν. Μισήστε τους κι εσείς. Είναι εχθροί σας. 


Αντισταθείτε στη γελοία προπαγάνδα τους μέσω των πουλημένων μμε. Μέσω της ακατάσχετης μπαρουφολογίας, κενολογίας και ψευδολογίας τους στα κανάλια ή τη Βουλή. 


Διαβάστε χρήσιμα βιβλία. Ψάξτε για τις αλήθειες που σας κρύβουν. Μην παραμυθιάζεστε από άυλες και αόριστες "αρχές και αξίες". Σε περίοδο τεχνητής κρίσης και απάνθρωπου περιβάλλοντος αυτές είναι επινοήσεις των homo εξυπνάκηδων.
 Που θέλουν, να τραβάτε εσείς μόνο κουπί, ενώ αυτοί στρογγυλοκάθονται άνετα στις πρώτες θέσεις και ρεμβάζουν το πέλαγος. 
Απαιτήστε πρώτα από όλα δουλειά, ψωμί, υγεία, παιδεία, αξιοπρέπεια, σεβασμό της προσωπικότητά σας, αναλογικότητα φόρων, κοινωνική πρόνοια . δημοκρατία. 

Όταν οι άνθρωποι πεινούν, νοσούν, σκλαβώνονται, ξενιτεύονται και αυτοκτονούν, οποιαδήποτε ανοχή και ανεκτικότητα είναι αφέλεια.


Χλευάστε τα τσιράκια της νέας αταξίας πραγμάτων. Λοιδορήστε τους κατάπτυστους ντόπιους συνεργάτες του παγκόσμιου Ράιχ, του 4ου Ράιχ και της ντόπιας κορπορατικής συμμορίας..


Συνειδητοποιήστε, ότι επιδίωξή τους είναι να αρπάξουν τη δημόσια και ιδιωτική περιουσία σας, Να σας καταστήσουν ανέστιους και αδύναμους. 

Όλα με ειρηνικό τρόπο. Χωρίς αντίσταση. Χωρίς να χάσουν ούτε μια ρανίδα αίματος. Ενώ εσείς καταστρέφεστε. Ενώ τα παιδιά σας δουλοποιούνται, εκπορνεύονται και ξενιτεύονται.

 Ενώ η πατρίδα σας ξεπουλιέται σε απεχθείς νεοφεουδάρχες. Ενώ η χώρα σας εποικίζεται από ορδές αλλόφυλων. Ενώ σταδιακά χάνετε το έδαφος κάτω από τα πόδια σας. Το πιο στοιχειώδες επίπεδο διαβίωσης. 
Την ελάχιστη αναγκαία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Την ελάχιστη ανθρωπιστική πρόνοια. Το δικαίωμα μιας αξιοπρεπούς ζωής.


Γι αυτό σας λέω: Μισήστε τους. Λοιδορήστε τους. Απαξιώστε τους. Αντισταθείτε καθημερινά. Και μόνοι και κυρίως μετά πολλών. Συλλογικοποιηθείτε! ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!