MENU

Τι μας ετοιμάζουν οι Αμερικανοί; Θα ανακοινώσουν σύντομα την ανακάλυψη εξωγήινων στον Κρόνο!

Oι Αμερικανοί αποκρύβουν από τον κόσμο την ανακάλυψη των εξωγήινων στον γνωστό πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος τον Κρόνο, αναφέρουν με περίσσεια υποκρισία πολλά ΜΜΕ. Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία NASA «κρύβει» λένε διάφοροι «επιστήμονες» από την παγκόσμια κοινότητα τις πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν στον πλανήτη αυτό.

«Αυτοί», μαζί με τα διαστημόπλοια τους υποτίθεται κινούνται στα αποκαλούμενα «δαχτυλίδια» του πλανήτη Κρόνου, δήλωσε ένας πρώην υπάλληλος της NASA με το όνομα Νόρμαν Μπέργρουν.


Η παρουσία ιχνών UFO από τους Αμερικανούς επιστήμονες υποστηρίζεται από τις κατάλληλες εικόνες και δεδομένα σχετικά με τις ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κρόνου, τονίζουν τα δημοσιεύματα .

Επιπλέον, τα ίδια εκτιμούν ότι εντός του ηλιακού μας συστήματος υπάρχουν πολλά άγνωστα αντικείμενα, τα περισσότερα από τα οποία είναι συγκεντρωμένα γύρω από τον Κρόνο.

Σύμφωνα με τον Bergrun όχι μόνο ο Κρόνος αλλά και οι άλλοι πλανήτες είναι πιθανό να διαθέτουν βάσεις για εξωγήινη ζωή .

Πρόκειται για εντέχνως δημοσιοποιημένες διαρροές που έχουν στόχο το υποσυνείδητο εκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη.

Είναι γνωστό ότι οι «εξωγήινοι» δεν υπάρχουν και όλους αυτούς τους «βενζεβούληδες» όλοι οι ισχυροί του κόσμου μαζί δυστυχώς με τους εκπροσώπους των μεγάλων θρησκειών, θα μας τους «σερβίρουν» , όπου να είναι με «όλες τις τιμές».

Η πανθρησκεία , το χάραγμα του αντίχριστου και όλα τα μελλούμενα που προφήτευσαν οι Άγιοι προφήτες μας θα τα δούμε οσονούπω στους δέκτες των τηλεοράσεων μας και στην ζωή μας .

Η αλήθεια όμως είναι μία και ανήκει στον Τριαδικό Θεό μας, ο οποίος ενσαρκώθηκε στο πρόσωπο του υιού του και σωτήρα μας , Ιησού Χριστού ο οποίος μας είχε προειδοποιήσει για όλα αυτά.