MENU

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του Προέδρου Ομπάμα για μια εθνική έκτακτη ανάγκη – Δοκιμή έκτακτης ανάγκης!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ του Προέδρου Ομπάμα για μια εθνική έκτακτη ανάγκη στην Αμερική – Δοκιμή έκτακτης ανάγκης
Ανακοίνωση Σήμερα

 από τον Πρόεδρο στις 28 του Σεπτεμβρίου 2016

-του Ιωάν. Κουντούρη


Σε ένα πρόσφατε άρθρο μου με τίτλο «Υπάρχει περίπτωσις να δούμε τον “βασιλέα”….ΟΜΠΑΜΑ τον Ιαν. του 2017? » έγραψα πως μπορεί να προκύψει ένα…«ΓΕΓΟΝΟΣ» όπου ο Ομπάμα κηρύσσει μια εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εξουσία, επι του παντός, ενος…ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ εφόσον προκύψει το κατάλληλο «γεγονός» (όπου βλέπουμε, φερ’ειπείν, χιλιάδες νεκρούς απο ένα «τρομοκρατικό χτύπημα») και τώρα έρχεται ο…ΙΔΙΟΣ να μας το επιβεβαιώσει με τον πιο θρασύ τρόπο…


Λοιπόν, ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ!….


Σύμφωνα με το σύστημα προειδοποίησης έκτακτης ανάγκης (EAS, Emergency Alert System) της Ομοσπονδιακή Επιτροπής Επικοινωνιών (FCC, Federal Communications Commission), διαβάζουμε τα εξής:

Το Σύστημα Προειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης (EAS, Emergency Alert System) είναι ένα εθνικό δημόσιο σύστημα προειδοποίησης που απαιτεί απο τους τους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς, τα ασύρματα συστήματα καλωδιακής τηλεόρασης, τους παρόχους δορυφορικής ψηφιακής ραδιοφωνικής υπηρεσίας (SDARS), και τους άμμεσους πάροχους δορυφορικής μετάδοσης (DBS) για να παρέχουν τη δυνατότητα επικοινωνίας για τον Πρόεδρο ώστε να απευθυνθεί στο αμερικανικό κοινό κατά τη διάρκεια μιας εθνικής έκτακτης ανάγκης.
Και τι έγινε σήμερα;;; Αυτό το σύστημα το…ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ!!!


Συνεχίζουμε…

Η FCC, σε συνδυασμό με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) και την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, θέτει σε εφαρμογή τo EAS σε ομοσπονδιακό επίπεδο. Ο Πρόεδρος έχει την αποκλειστική ευθύνη για τον καθορισμό, όταν τo EAS θα ενεργοποιηθεί σε εθνικό επίπεδο, και έχει μεταβιβάσει αυτή την εξουσία στον διευθυντή της FEMA.

Λίνκ: https://www.fcc.gov/general/emergency-alert-system-eas
Τι είναι οι συνέπειες αυτού;;;

Μας κοροϊδεύει ο Ομπάμα αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο ίδιος μπορεί, ανα πάσαν στιγμήν, να προβεί στην κύρηξιν μιας…ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ όπου ο Πρόεδρος πάει να ενεργοποιεί την προσωρινή κυβέρνηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) που μετατρέπει, κυριολεκτικά, τον Πρόεδρο εις…ΔΙΚΤΑΡΟΡΑ!!!

Ειρήσθω εν παρόδω ότι η κήρυξις μιας «εκτακτής καταστάσεως», για ΟΛΗΝ την Αμερικήν, δεν είναι είναι τίποτε άλλο απο την δημιουργίαν ενός…ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! Απλά, χρησιμοποιούν κάτι ευφημισμούς για να μην τρομάξει ο κόσμος…

Υ.Γ. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν…ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ διότι ήταν η πρώτη φορά όπου βλέπουμε έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ να επικαλείται το Σύστημα Προειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης.