MENU

Φ Υ Λ Α Κ Η & Π Ρ Ο Σ Τ Ι Μ Ο, για όσους λαθρομετανάστες, λένε ΨΕΜΜΑΤΑ στις Αρχές! Όχι εδώ, όχι! Στήν Αυστρία…

ΙΔΟΥ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ,ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ… ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ – ούτε για αστείο… – ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ!
 Το Aυστριακό υπουργικό συμβούλιο, όπως αναφέρεται σε αυστριακές ιστοσελίδες σήμερα Τετάρτη, ενέκρινε ένα ΝΕΟ σχέδιο νόμου, που επιτρέπει στις αρχές, να ΤΙΜΩΡΟΥΝ τους αιτούντες άσυλο που λένε …ψέμματα (!) για την ταυτότητά τους – για παράδειγμα υποδυόμενοι τους Σύρους, έτσι ώστε το αίτημά τους, να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να γίνει αποδεκτό – επιβάλλοντάς τους ΠΡΟΣΤΙΜΟ, που φθάνει έως και τα 5.000 ευρώ, ή στέλνοντάς τους για 3 εβδομάδες, στην Φ Υ Λ Α Κ Η !

Αποτέλεσμα εικόνας για austrian parliament building
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΙΑΖΕΙ, ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΑΙΣΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΤΙ ΛΕΤΕ;
Όσοι παραμένουν στην Αυστρία, παρ’ ότι έχουν εντολή να φύγουν, είναι αντιμέτωποι με πρόστιμα, που ξεκινούν από 5.000 και φθάνουν τα 15.000 ευρώ(!), ή με 6 εβδομάδες  φ υ λ ά κ ι σ η,  ανέφερε το Λαϊκό Κόμμα (OVP), το οποίο συμμετέχει στον κυβερνητικό συνασπισμό με τους Σοσιαλδημοκράτες (SPO). 
Η κεντρώα κυβέρνηση, έχει καταστήσει πιο αυστηρούς φέτος τους μεταναστευτικούς νόμους! Το αντιμεταναστευτικό Κόμμα των Ελευθέρων (FPO), ο υποψήφιος του οποίου Νόρμπερτ Χόφερ, ήταν υποψήφιος στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών, που διεξήχθη την Κυριακή, προηγείτο στις δημοσκοπήσεις με περίπου 33% για μήνες.
Σχετική εικόνα
«Οπωσδήποτε αυτά (τα μέτρα) αποτελούν εν μέρει ένα μήνυμα», δήλωσε ο υφυπουργός Οικονομίας του OVP Χάραλντ Μάρερ, όταν ερωτήθηκε, αν ο νόμος έχει σκοπό να αποθαρρύνει τους μετανάστες.
«Τι είδος κράτος ΔΙΚΑΙΟΥ θα είχαμε στην δημοκρατία, αν λέγαμε, ότι ΔΕΝ τιμωρούμε τέτοια πράγματα;»
[ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΚΡΩΣ ΘΛΙΒΕΡΑΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ;
ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ;
ΑΚΟΥΤΕ ΚΥΡΙΟΙ (ΨΕΥΔΟ-) ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;
ΑΚΟΥΤΕ, Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ «ΠΡΕΠΕΙ» ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ;;;]
Η Αυστρία έχει ανακοινώσει ένα όριο στον αριθμό αιτήσεων ασύλου, που θα δεχθεί και το οποίο φθάνει τις 37.500 φέτος, καθώς είχε δεχθεί 90.000 αιτούντες άσυλο πέρυσι.
Το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε, ότι είχε λάβει 37.000 αιτήσεις ασύλου, έως τα τέλη Οκτωβρίου, αλλά έχει καταμετρήσει μόνο 30.000, ως σχετικές καθώς απορρίπτει ορισμένες υποθέσεις, περιλαμβανομένων και εκείνων, που θεωρεί, ότι θα πρέπει να τύχουν επεξεργασίας σε άλλες χώρες. 
Άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Δανία και η Σουηδία, έχουν επίσης υιοθετήσει  Α Υ Σ Τ Η Ρ Ο Τ Ε Ρ Ο Υ Σ   ΝΟΜΟΥΣ  για το άσυλο, ή έχουν ΕΝΤΕΙΝΕΙ τους σ υ ν ο ρ ι α κ ο ύ ς    τους ΕΛΕΓΧΟΥΣ,  τους τελευταίους μήνες…