MENU

Ανάθεμα Πάπα: «Κοπρόφιλοι» και «κοπροφάγοι» όσοι μεταδίδουν και διαβάζουν… «hoax» ειδήσεις

Όπως σας έχουμε ενημερώσει στο el.gr, ο χαρακτηρισμός hoax είδηση είναι η νέα μανία της εποχής.
Μπλογκ και ιστοσελίδες φανατίζουν χρήστες τους διαδικτύου,
 οι οποίοι είναι έτοιμοι να «πάρουν τα κεφάλια», όσων διαδίδουν ή αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις, ακόμα και άθελά τους.

Η διαδικασία απλή: Στήνονται -καλά- ψευδείς ειδήσεις, ιστοσελίδες τις… «ξεμπροστιάζουν», γίνονται «έγκριτες» και μετά, αφού έχουν γίνει πιστευτές, χαρακτηρίζουν οποιαδήποτε αληθινή είδηση ως ψευδή, καθώς ξεμπροστιάζει το σύστημα.
Κάπως έτσι πλησιάζει η ώρα που η ενημέρωση θα ελέγχεται, και ό,τι δεν βολεύει την παγκόσμια εξουσία θα ονομάζεται Hoax ή σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο «κοπροφιλία».
Όπως μεταδίδει ο Guardian, ο εκλεκτός της Νέας Τάξης για την προώθηση της Νέας Εποχής της Πανθρησκείας επιτέθηκε σκληρά στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία, κατά τον ίδιον, «επικεντρώνονται σε σκάνδαλα και συκοφαντίες, προωθώντας ψεύτικες ειδήσεις».
Κάλεσε μάλιστα τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ να αποφεύγουν να πέφτουν στην «αρρώστια της κοπροφιλίας», ονομάζοντας στην ουσία εκείνους που ενημερώνουν κόντρα στο σύστημα και ξεσκεπάζουν όχι μόνο σκάνδαλα αλλά και σχέδια και κομπίνες, ως «κοπρόφιλους».
«Πιστεύω πως τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να είναι έγκριτα και διαφανή και να μην πέφτουν στην ‘αρρώστια της κοπροφιλίας’. Να σταματήσουν να μεταδίδουν για σκάνδαλα ακόμα και αν αυτά είναι αλήθεια. Από την στιγμή που άνθρωποι έχουν τάση προς την κοπροφαγία, μπορεί να γίνει μεγάλη ζημιά»ανέφερε ο «παναγιότατος» Πάπας.
Ποια να είναι άραγε τα «έγκριτα» μέσα ενημέρωσης; Αυτά που μεταδίδουν για την δήθεν υπερθέρμανση, την πολυπολιτισμικότητα και την ένωση των θρησκειών;
Ποια είναι τα «κοπροφιλικά»; Αυτά που ξεμπροστιάζουν το σκάνδαλο των μεγάλο-οικολόγων, της ισλαμοποίησης της Δύσης και της προώθησης της Πανθρησκείας;
Κοπροφάγοι είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν την αλήθεια;