MENU

Το Υπ.Παιδείας με Εξ.Επείγουσα εγκύκλιο προωθεί το σοδομισμό στα σχολεία

Με πρόσφατη (23-12-2016) εγκύκλιο το Υπουργείο Παιδείας προς τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και όλα τα Γυμνάσια τής χώρας,
 με βαθμὸ προτεραιότητας «Εξαιρετικά Επείγον» (γιατί άραγε;), προωθεί σαφέστατα στα παιδιά των 12-15 χρονών Σοδομισμό πολύ χειρότερου τύπου από τη γνωστή ομοφυλοφιλία.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο αυτή οι μαθητές καθώς και οι γονείς τους καλούνται με ειδικά σεμινάρια που θα λάβουν χώρα μέσα στα πλαίσια των διδακτικών ωρών μιάς σχολικής εβδομάδας υπό τον τίτλο «Σώμα και Ταυτότητα» να ενημερωθούν σχετικά με το φύλο τους. Τι άραγε ενημέρωση θα λάβουν; Μερικά από τα θέματα πού περιλαμβάνει ο θεματικός άξονας των «Έμφυλων Ταυτοτήτων» είναι: «Βιολογικό και Κοινωνικό Φύλο», «Αποδομώντας τὰ Έμφυλα Στερεότυπα», «Φύλο, Σεξουαλικός Προσανατολισμός καὶ Ανθρώπινα Δικαιώματα», «Ομοφοβία και Τρανσφοβία στην Κοινωνία και στο Σχολείο».

Ουσιαστικά καλούνται τα παιδιά να διαλέξουν αυτά το φύλο τους (gender), ανεξαρτήτως από το εάν έχουν γεννηθεί αγόρια ή κορίτσια (sex). Δηλαδή, εάν κάποιο παιδί «δεν αισθάνεται καλά» με το ότι γεννήθηκε αγόρι ή κορίτσι, να μπορεί να δηλώνει το αντίθετο και να το κατορθώνει μα τη βοήθεια συγκεκριμένων ιατρικών εφαρμογών. Οι δε γονείς να έρχονται αρωγοί στις επιλογές αυτές των παιδιών τους, αφού θα μάθουν να «αποδομούν» μέσα τους τα «έμφυλα στερεότυπα» και να αντιτίθενται σε κάθε προσπάθεια αποτροπής, αφού κάτι τέτοιο αποτελεί «ομοφοβία και τρανσφοβία».