MENU

ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΕΩΝ !

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.Σε ελληνικό δημόσιο πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή,
 διοργανώνεται από διάφορους φορείς μια σημαντική όπως αποκαλείται ημερίδα, που στοχεύει στην… «απελευθέρωση» των Ελλήνων από τα δεσμά της θρησκείας τους. Και να σκεφτεί κανείς ότι το πανεπιστήμιο αυτό είναι κρατικό, από τα χρήματα των χριστιανών φορολογούμενων Ελλήνων.


«Κράτος και Εκκλησία: Προσεγγίσεις» (Ανθρώπινα Δικαιώματα, Οικονομία, Πολιτική).. Έτσι τιτλοφορείται η ημερίδα που διοργανώνουν στις 11 Μαρτίου το Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με την Ένωση Άθεων και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου.

Σε αυτήν την εκδήλωση στο καζάνι της απέχθειας των άθεων για την πίστη μας θα μπουν το μάθημα των Θρησκευτικών, ο διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας, οι σχέσεις πολιτικής και θρησκείας και άλλα πολλά και διάφορα θέματα. !


Ανάμεσα μάλιστα στους ομιλητές θα είναι και ο κ. Μιχάλης Σταθόπουλος, Μέλος πλέον της Ακαδημίας Αθηνών, Επίτιμος Καθηγητής Νομικής Σχολής Αθηνών. Όλοι όμως τον θυμόμαστε ως Υπουργό Δικαιοσύνης, του ΠΑΣΟΚ στην μάχη για τις ταυτότητες που έδωσε ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας:

Άλλο τι θα δούμε στην ευτυχισμένη Ελλάδα του σήμερα που έχει λύσει όλα τα προβλήματα της!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος