MENU

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΓΚΟΥΡΟΥ των Επενδύσεων ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ «Οι Τράπεζες… Τελειώνουν τα ΜΕΤΡΗΤΑ για να Ιδρύσουν…»

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ: Η αχρήματη κοινωνία σφυρηλατεί μια κατάσταση βαθιάς επιτήρησης…
 Ο Γκουρού των επενδύσεων, Jim Rogers, πρώην συνεργάτης του Τζορτζ Σόρος, προειδοποιεί…

«Οι κυβερνήσεις επιδιώκουν να τερματίσουν τη χρήση των μετρητών για να εφαρμόσουν μια κατάσταση επιτήρησης, όπου θα παρακολουθείται κάθε δαπάνη…»

Ο Jim Rogers, συν-ιδρυτής της ομάδας Quantum με τον δισεκατομμυριούχο τοκογλύφο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Τζορτ Σόρος το 1973, σημείωσε ότι πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο έχουν ξεκινήσει περικοπές επί του ποσού των χαρτονομισμάτων που βρίσκονται σε κυκλοφορία.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε πρόσφατα ένα «οδικό χάρτη» για την υλοποίηση σοβαρών περιορισμών και των απαιτήσεων υποβολής σχετικά με τη χρήση των μετρητών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τελικό στόχο την εξάλειψη της χρήσης των μετρητών.

Ο Rogers προειδοποίησε πως η τάση από τις κυβερνήσεις να εξαλείψουν τη χρήση των μετρητών στις οικονομικές συναλλαγές, είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας να εφαρμόσουν μια κατάσταση επιτήρησης και απ ‘ευθείας παρακολούθησης των δαπανών των πολιτών των χωρών τους.

«Πολλές χώρες το έχουν ήδη κάνει αυτό», είπε. Και συνέχισε «Ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, δεν μπορούν να κάνουν συναλλαγές σε μετρητά πάνω από ένα ορισμένο ποσό. Οι κυβερνήσεις ενθουσιάζονται. Γιατί στη συνέχεια, μπορούν να σας ελέγχουν.

Αν θέλετε να πάτε να πιείτε έναν καφέ, θα ξέρουν πόσο πίνετε, από που κλπ. Όλα μπορούν να τεθούν σε ηλεκτρονική μορφή και θα το κάνουν. Ο κόσμος όλος θα φακελωθεί ηλεκτρονικά»

Παρά τις διαβεβαιώσεις από τις κυβερνήσεις ότι η αντικατάσταση των μετρητών με ένα ψηφιακό νόμισμα θα καταστήσει τις οικονομικές συναλλαγές ευκολότερες, ο Jim Rogers προειδοποίησε ότι είναι πρόκειται για μια απόσπαση της προσοχής ώστε να καταργηθούν βασικές ελευθερίες.