MENU

Στην Σελήνη η Παλαιά Τάξη

Ανακοινώσεις Τραμπ για το «ξεκλείδωμα των μυστικών του διαστήματος».Την εντολή να οργανωθεί αποστολή αστροναυτών στο φεγγάρι για το αμέσως επόμενο διάστημα,
 έδωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υπό την στήριξη της Παλαιάς Τάξης.

Ο Τραμπ φέρεται να θεωρεί ζωτικής και στρατηγικής σημασίας την κατάκτηση του διαστήματος, αρχής γενομένης από τον φερόμενο ως δορυφόρο της Γης.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που έθεσε ο παλαιοταξίτης πολιτικός, η αποστολή των αστροναυτών στη Σελήνη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2018. Η εντολή δόθηκε στην ηγεσία της NASA, η οποία ξεκίνησε πυρετώδεις ετοιμασίες, καθώς τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά.
Άραγε θα υπάρξουν αποκαλύψεις σε σχέση με την πραγματική ιστορία της Σελήνης, η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μας έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα;

Σημειώνεται πως η Σελήνη ή αλλιώς Μήνη ήταν κάποτε κατοικήσιμη και σύμφωνα, μεταξύ των άλλων, με τον νεοπλατωνικό φιλόσοφο και αστρονόμο Πρόκλο είχε πολλά όρη, πολλές πόλεις και λαμπρά κτήρια. (Ζητήστε το βιβλίο του Δημοσθένη Λιακόπουλου «Τα μυστικά της Σελήνης»).

Το αρχικό πλάνο αναφέρεται σε αποστολή 8-9 ημερών, όπως είχε συμβεί και το 1968, με την αποστολή του Apollo 8. Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε στην εντολή του ως στόχο «το ξεκλείδωμα των μυστικών του διαστήματος» και κάλεσε τη NASA να επικεντρωθεί στο συγκεκριμένο project και όχι στην υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Η Παλαιά Τάξη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο του διαστήματος και φυσικά έχει το δικό της 4ο σενάριο.