MENU

Μιλάμε για ομαδική γενοκτονία

Η αποικία κατεδαφίζεται από τους δανειστές και βουλιάζει με ταχύτητα σε απύθμενη δυστυχία, φτώχεια και εξαθλίωση.
 Σύμφωνα με στοιχεία της ΓΣΕΕ η πραγματική ανεργία φτάνει στο 29,6% . Το 68,1% των ανέργων βιώνει τη φτώχεια. Κάθε νοικοκυριό έχασε από το μνημόνιο το 40% της περιουσίας του. Υπάρχει έντονη δυσαρμονία μεταξύ της κυβέρνησης και των αισθημάτων του ελληνικού λαού.
Έρευνα του πανεπιστημίου Μακεδονίας για τον ΣΚΑΪ απέδειξε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι απογοητευμένη από τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Το 87% των πολιτών απαντά αρνητικά για την κυβέρνηση και το εκπληκτικό είναι ότι το ίδιο λέει το 75% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιολόγηση πάει για το Μάη, ενώ τα πάντα δείχνουν ότι το πιο ανήθικο και βάρβαρο πράγμα που βιώνουν οι πολίτες είναι το μνημόνιο».

Μιλάμε για γενοκτονία

Όλες οι επίσημες έρευνες δείχνουν ότι στην πατρίδα μας τα κόμματα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης παραμένουν απαθή, ενώ ξετυλίγεται μία ομαδική γενοκτονία. Το πολιτικό προσωπικό της χώρας αριστερό και δεξιό απόλυτα υποταγμένο στις δυνάμεις κατοχής και στη ψευδαίσθηση μίας ανύπαρκτης ευρωπαϊκής αλληλεγγύης και ισοτιμίας έχει παραδώσει τη χώρα στη βαρβαρότητα μιας απίθανης και πρωτοφανούς οικονομικής κατοχής.

Είναι εκπληκτικό ότι η πολιτική μπροστά σε αυτή τη συνεχιζόμενη εξαθλίωση εξακολουθούν να προτείνουν ως λύση την υποταγή στα μνημόνια. Σε λίγο είναι βέβαιο. Οι Γερμανοί θα ζητήσουν να σχηματίσουμε και τάγματα ασφαλείας όπως στην κατοχή. Ο κος Σκουρλέτης παραδέχθηκε χθες ότι τα μέτρα που έρχονται αφορούν την επόμενη κυβέρνηση και ότι είναι ανάγκη να ψηφιστούν από ευρύτατη πλειοψηφία εντός βουλής. Είπε δηλαδή και ομολόγησε ότι η κυβέρνηση προκειμένου να υπακούσει στους ξένους δανειστές και να παραμείνει στην καρέκλα, θα φέρει προς ψήφιση μέτρα δεσμεύοντας επόμενες Ελληνικές κυβερνήσεις.

Κυρίες και κύριοι, ο ελληνικός λαός ζει την πλέον βάρβαρη κατοχή με ευθύνη του πολιτικού προσωπικού της χώρας, που χαλκεύει ολοένα και περισσότερα δεσμά σε βάρος του, λέγοντας το ένα ψέμα μετά το άλλο.

Το μίσος, η οργή και η απογοήτευση είναι διάχυτα σε όλα τα εξαθλιωμένα και μη στρώματα της κοινωνίας. Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών όπως αποδεικνύει έρευνα του πανεπιστημίου Μακεδονίας το 87% είναι απογοητευμένο από όλους τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

Το εκπληκτικό – φίλες και φίλοι – είναι ότι το 75% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ είναι δυσαρεστημένο από τον κο Τσίπρα και την κυβέρνησή του. Μάλιστα οι περισσότεροι πολίτες (52%) λένε ότι ο κος Μητσοτάκης και η ΝΔ δεν πρέπει να ψηφίσει τα μέτρα που θα φέρει αυτή η κυβέρνηση.

Αλλά και προς την πλευρά της ΝΔ, τα νούμερα δείχνουν ότι δεν έχει πείσει πλήρως ως εναλλακτική λύση τον ελληνικό λαό. Είναι 17 μονάδες μπροστά από έναν ΣΥΡΙΖΑ που εφαρμόζει μνημόνιο και εξοντώνει και αυτός την κοινωνία».

Κατάσταση… τσιμέντο

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο: «Ωστόσο, οι περισσότεροι πολίτες στο ερώτημα ποιος είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, σε ποσοστό πάνω από 40% λένε ΚΑΝΕΝΑΣ από τους δύο, γιατί απλούστατα τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Κυριάκος εξακολουθούν να λένε ότι το μνημόνιο και η υπακοή στους Γερμανούς είναι η μοναδική λύση.

Η κατεχόμενη πατρίδα μας ζει ένα απίθανο πολιτικό σκηνικό με απόλυτη δυσαρμονία μεταξύ της βούλησης και των αισθημάτων του λαού και της πολιτικής ηγεσίας του.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εκπλήσσεται, απωθείται, τρομοκρατείται και σιχαίνεται με τα όσα ανακοινώνονται ή επιβάλλονται από την κυβέρνηση ή λέγονται από την αντιπολίτευση για την ανάγκη μεταρρυθμίσεων σε μια χώρα ήδη κλινικά νεκρή που μετράει καθημερινά μετανάστες και φτώχεια.

Ο κος Σκουρλέτης αποκάλυψε χθες – για την ακρίβεια ομολόγησε – ότι τα μέτρα που φέρνει αυτή η κυβέρνηση 3,6 δις στις πλάτες των Ελλήνων θα τα υπηρετήσει η επόμενη κυβέρνηση και επομένως θα πρέπει να τα ψηφίσει και η ΝΔ.


Ωστόσο, η οίηση της εξουσίας οδηγεί στην πλήρη αποδοχή των οδηγιών του Βερολίνου. 153 βουλευτές -τσιμενταρισμένοι- θα ψηφίσουν τα μέτρα, τα σφαγιαστικά μέτρα – εναντίον του ελληνικού λαού. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο κος Τζανακόπουλος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ευρύτερης κοινοβουλευτικής αποδοχής. Όλο το παραμύθι της διαπραγμάτευσης έχει καταρρεύσει. Η κυβέρνηση εκλιπαρεί να υπάρξει αξιολόγηση- κάπου το Μάιο – , δηλαδή οξυγόνο, για την παραμονή της στην εξουσία.

Οι Γερμανοί θέλουν να παραμείνει ο Τσίπρας τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές τους στην εξουσία και ας διαλύεται η αποικία στο βαλκανικό νότο.

Δεν θέλουν άλλους πονοκεφάλους. Άλλωστε έχουν και τη ΝΔ του κου Μητσοτάκη, καβάτζα!

Ο δε κος Ντάισελμπλουμ διέλυσε το μύθο των ανταλλαγμάτων – 1 ευρώ δίνουμε, 1 ευρώ παίρνουμε –

Μεγάλο παραμύθι, είπε εμμέσως πλην σαφώς, ο Ολλανδός υπογραμμίζοντας ότι τα αντίμετρα θα έρθουν το 2019 εφόσον ξεπεράσουμε το 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα».

Φτώχεια παντού!


Κλείνοντας είπε: «Πρώτο θέμα σήμερα σε αρκετές εφημερίδες η έκθεση του ινστιτούτου της ΓΣΕΕ. Αποδεικνύει ότι όσα λέει αυτή η κυβέρνηση, όσα λέει το πολιτικό προσωπικό της χώρας για την περίφημη ευρωπαϊκή πορεία μας και την αναγκαστική υποταγή και κατοχή της χώρας στους Γερμανούς είναι συνενοχή και συνεργασία στην ομαδική γενοκτονία του λαού μας. Η πολύ καλή εφημερίδα των Συντακτών, προσκείμενη ευρύτερα στην αριστερά και στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει τίτλο: φτώχεια, η χειρότερη μορφή βίας!

Σύμφωνα με την έκθεση της ΓΣΕΕ, 68,1% των ανέργων βιώνει τη φτώχεια. Η πραγματική ανεργία είναι στο 29,6%, δηλαδή στο 30. Το 29,2% των νοικοκυριών δεν θερμαίνεται επαρκώς και το μέσο νοικοκυριό έχει χάσει το 40% από το βιός του, από την περιουσία του.

Οι περισσότεροι προνομιούχοι … χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι το 37,8% έχουν αποδοχές κάτω από 700 ευρώ, ποσοστό σχεδόν τριπλάσιο σε σχέση με το 2009.

Χιλιάδες οικογένειες έχουν σταματήσει να αγοράζουν στοιχειώδη αγαθά, όπως γάλα, ζυμαρικά και ρύζι.

Όπως σας έλεγα και χθες και έχει αναδειχθεί σήμερα στις εφημερίδες, ακόμα και η Ισλανδία σταμάτησε από σήμερα τα capital controls. Εμείς, οι δικοί μας όμως γερμανόφωνοι πολιτικοί, υπακούοντας στις διαταγές Σόιμπλε και Μέρκελ σπρώχνουν τη χώρα σε ολοκληρωτικό θάνατο και διαμελισμό. Η ύφεση κλείνει 100 επιχειρήσεις την ημέρα. Πουθενά στο δυτικό πολιτισμένο κόσμο δεν συμβαίνει αυτό».

*Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στα Παραπολιτικά FM