MENU

Σήμερα η «Ώρα της… Ψεκασμένης Γης» – Ανάψτε όλα τα φώτα!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή η ίδια μπιπ-ριά! “Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών θα δώσει για ένατη συνεχή χρονιά δυναμικό παρών κλείνοντας τα φώτα για την Ώρα της Γης”.
 Ενώ όλο τον υπόλοιπο χρόνο δίνει αδύναμο απών κάνοντας πως δεν βλέπουν τα αεροπλάνα να πετάνε και να αφήνουν… καψαέρια (πως αλλιώς να τα πούμε οι καψεροί;).





Εφιαλτικές εικόνες από ΗΠΑ – ευτυχώς που ο Τραμπ θα 

σταματούσε τους αεροψεκασμούς:









Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της «Ώρας της Γης 2017», θα μειωθεί ο φωτισμός στα κτήρια, στους χώρους στάθμευσης οχημάτων προσωπικού και σε άλλους επιλεγμένους χώρους εντός του αεροδρομίου.
Για την ευαισθητοποίηση των πολιτών στο ζήτημα της κλιματικής αλλαγής, ανακοινώσεις στους αεροσταθμούς θα ενημερώνουν το κοινό για την παγκόσμια κινητοποίηση και τη συμμετοχή του αεροδρομίου της Αθήνας. (κλαίω…)
Επιπλέον, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ενθαρρύνει όλο το προσωπικό του αεροδρομίου να συμμετάσχει στην «Ώρα της Γης», μειώνοντας ή σβήνοντας τα φώτα στο σπίτι.
Πρωτοβουλίες για την ημέρα ανακοίνωσε και ο Δήμος Αθηναίων, με τον Λυκαβηττό και πολλά δημοτικά κτήρια να κλείνουν τα φώτα για μια ώρα.
Κι εμείς κάθε χρόνο λέμε:

Ανάψτε όλα τα φώτα!!!

Ανάψτε όλα σας τα φώτα για να τα δουν οι σπιούνοι δορυφόροι που καταγράφουν τη σκοτεινιά και χαίρονται γιατί έχουν καταφέρει να παρασύρουν την κοινή γνώμη στο αίσθημα ενοχής που προσπαθούν να τους προκαλέσουν: Το ότι ζουν και αναπνέουν πάνω στον πλανήτη και γεννούν παιδιά!
earth_reflectionΝα τα δουν οι δορυφόροι που κάθε μέρα καταγράφουν τους χημικούς αεροψεκασμούς ως “ουρές καυσαερίων” των αεροπλάνων και τα ηλεκτρομαγνητισμένα σύννεφα ως ‘φυσιολογικά’.
Μην πέφτετε στην παγίδα ενοχοποίησης του ανθρώπινου γένους και δείξτε ότι αντιστέκεστε στην Ατζέντα 21 – την ταφόπλακα που έχει ετοιμάσει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών (ΟΗΕ) για να σκεπάσει τους λαούς.
Φως – Φως – Φως – Φως!!! Ποτέ μια διαμαρτυρία ευοίωνη δεν θα μπορούσε να βασιστεί σε συμβολική κίνηση συσκότισης!!! Αγαπάμε τον Πλανήτη μας και τους συνανθρώπους μας και τα ζωάκια που περιμένουν από μας να τους εξασφαλίσουμε ένα καλό περιβάλλον και γι’ αυτό θέλουμε να πέσει άπλετο φως και η Αλήθεια να λάμψει.

Γι’ αυτό, σήμερα, 25η Μαρτίου από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. ανάψτε όλα τα εξωτερικά σας φώτα!

stage_lights