MENU

Η Βουλευτές Κέρκυρας Κώστας Παυλίδης Φωτεινή Βάκη Θα Ρίξουν Την Κυβέρνηση Σύριζα! Αλλά Τελικά Μέ Πόνο Ψυχής Θα Ψηφίσουν Τήν Συμφωνία Τής Μάλτας;

Ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει γιά τά νέα Μέτρα πού μας φέρνει η Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ, γιά το 2018-2019 και μετά,είναι ο Ελληνικός λαός!
  Είναι ο τελικός κριτής για την ίδια τη ζωή του λένε Φίλης, Δρίτσας, Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλοι 10,στην συνεδρίαση των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ!

Αλλά απο το κείμενο με τους Διαφωνούντες λείπουν ο ψευτο-επαναστάτης Βουλευτής Κέρκυρας Κώστας Παυλίδης, και η Μαρία Αντουανέτα,Βουλευτής Κέρκυρας Φωτεινή Βάκη! Βλέπετε...Είναι Πολλά΄τα Λεφτά Άρη!

Οι διαφωνούντες κατέθεσαν δικό τους κείμενο, με το οποίο ζητούν ουσιαστικά να τεθεί η όποια τελική συμφωνία υπάρξει με τους δανειστές, με εκλογές,ή δημοψήφισμα, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο το κείμενο των διαφωνούντων αποκλείστηκε από την ψηφοφορία!

Το κείμενο είναι φωτιά και λάβρα για τους χειρισμούς της ηγεσίας, που έφεραν την προσυμφωνία της Μάλτας, και τά επιπλέον νέα μέτρα λιτότητας 3,5 δις ευρώ,με τους διαφωνούντες να υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν νέες παράλογες αντικοινωνικές απαιτήσεις των δανειστών, που υπερβαίνουν σαφώς τη Μνημονιακή συμφωνία του 2015.

Το κείμενο υπέγραψαν οι: Χάρης Γολέμης, Θοδωρής Δίτσας, Πέτρος Καλκανδής, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Μαρία Κανελλοπούλου, Παύλος Κλαυδιανός, Κατερίνα Κνήτου, Ερμίνα Κυπριανίδου, Πάνος Λάμπρου, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Νίκος Φίλης, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Μιχάλης Υδραίος.

Αχ....Σύντροφε Παυλίδη τι τραβάς κι εσύ,θα ψηφίσεις τα νέα Μνημονιακά μέτρα με πόνο ψυχής, όπως με την αναγκαστική κατάθεση στεφάνων, στο Μνημείο των Πεσόντων στην μαθητική Παρέλαση τής 25 Μαρτίου 2017,στην Αχαράβη-Κέρκυρα! 
Ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριζε κάποτε των καιρό εκείνο, πως όταν έρθει στην κυβέρνηση, θα καταργηθούν οι παρελάσεις......Θερμός υποστηρικτής μάλλον θα ήταν και ο Βουλευτής Κέρκυρας  Κώστας Παυλίδης, και κράτησε των λόγων του....
Δείτε εδώ 

Αρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: spyros.priftis76@yahoo.gr