MENU

Η χώρα καταρρέει ο λαός εξαθλιώνεται και ‘μεις στον ύπνο το βαθύ !!!

Από κει που θα έσκιζαν τα μνημόνια των προηγούμενων έφεραν 2 μνημόνια και είναι ακόμα στα μέσα της θητείας τους. Το 4ο μνημόνιο (αξιολόγηση το λένε) είναι βαρύτερο όλων
 των προηγούμενων μιας και η όποια παραπέρα περικοπή των εισοδημάτων αφορά εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπων που ήταν ήδη στα όρια της επιβίωσης.
Η άλλοτε μεσαία τάξη ισοπεδώνεται και ο λαός σπρώχνεται στην εξαθλίωση. Ακούω κάτι για αντίμετρα και πράσινα άλογα…. Είναι η απόλυτη κοροϊδία. Έτσι πιστεύουν ότι θα περάσουν γλυκά την παραπέρα εξαθλίωση του λαού. Αφού θα σου παίρνουν 2-4 μισθούς και θα σε στέλνουν στην εξαθλίωση (λόγω μειώσεων μισθών-συντάξεων και αφορολόγητου) το χρόνο θα σου επιστρέφουν ένα κουπόνι σίτισης (θα αυξήσουμε λένε τα συσσίτια) η θα σου δίνουν ένα φαρμακάκι για να απαλύνουν (δήθεν) το πόνο σου. Εδώ και 8 χρόνια φωνάζω ότι ο στόχος δεν είναι να σωθεί η χώρα αλλά να εξαφανιστεί δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Τα μέτρα λέει θα εφαρμοστούν από το 2019 !!!! προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο. Τα μέτρα θα εφαρμοστούν πολύ νωρίτερα μιας και τα νούμερα δεν βγαίνουν. Πλεονάσματα των 3,5% είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν μιας και ο μισός Ελληνικός λαός αδυνατεί πλέον να πληρώσει το οτιδήποτε. 
Θα είναι τα τελευταία μέτρα για να βγει η χώρα στο ξέφωτο; Μύθος και απίστευτο ψέμα !!!
Σύμφωνα με τον οργανισμό διαχείρισης χρέους οι τόκοι για τα επόμενα τρία χρόνια έως και το 2020 είναι της τάξεως των 6,5 δις και τα τοκοχρεολύσια της τάξεως των 12-14 δις. Μέσα σ αυτά τα χρόνια ζητούνται από τους τοκογλύφους και αποδέχεται η κυβέρνηση όλα αυτά τα μέτρα που θα στείλουν στην φτώχεια πάνω από τους μισούς Έλληνες πολίτες. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μετά το 2020 όταν σύμφωνα πάλι με τον ΟΔΔΗΧ η χώρα θα υποχρεωθεί να καταβάλλει τα παρακάτω :
2021 11 δις τόκους και 19 δις τοκοχρεολύσια
2022 24,5 δις τόκους και 33,5 δις τοκοχρεολύσια
2023 17,5 δις τόκους και 28,5 δις τοκοχρεολύσια
2024 13,6 δις τόκους και 24,5 δις τοκοχρεολύσια

Και έπεται συνέχεια ……. Για ένα χρέος παράνομο και καταχρηστικό που σε καμία περίπτωση δεν επωφελήθηκε ο λαός.
Έτσι έπρεπε να γίνει …. μια υποτιθέμενη «αριστερή» κυβέρνηση να βάλει την ταφόπλακα της κοινωνίας για να σωθούν και να συνεχίζουν να κυβερνούν την χώρα οι προηγούμενοι !!!! Αυτοί δηλαδή που χρεοκόπησαν τη χώρα το 2010!
 Γράφει ο Active citizen cris