MENU

Πάρτι κρεατοφαγίας η ΜΚΟ Ένωση Αθέων τη Μεγάλη Παρασκευή.Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε, ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ

Ανακοίνωση έβγαλε η ένωση άθεων για την Μεγάλη Παρασκευή. 
Η συγκεκριμένη ΜΚΟ η  οποία  είναι υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα,
 (εκεί δεν υπάρχουν εκπρόσωποι υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων) ούτε διοργανώνουν κάτι ανάλογο της εποχή του Ραμαζανιού καλώντας τους Μουσουλμάνους σε αντίστοιχο δείπνο. Φαίνεται να την ενοχλεί  μόνο η  Ορθοδοξία αφού μόνο αυτή είναι ο αποκλειστικός στόχος της,που κατα τ΄άλλα βάσει καταστατικού της είναι υπέρ της  προώθηση της θρησκευτικής ελευθερίας,που στην συγκεκριμμένη περίπτωση το μόνο που επιδιώκει είναι να  προκαλέσει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ορθοδόξων Χριστιανών .
Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Μαλιστα μας προσκαλεί και να γνωρισθούμε.
Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε, ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ, και καλή σας ...όρεξη
Η Ένωση Άθεων Ελλάδας διοργανώνει και αυτή την Μεγάλη Παρασκευή «Φανερό Δείπνο 2017» με κρέας.

Μία και μόνο παρατήρηση:
Αν όλοι εσείς οι Άθεοι έχετε δίκιο και όπως ισχυριζόσαστε, δεν υπάρχει Θεός , για μας τους Χριστιανούς δεν τρέχει και τίποτα, τι είχαμε τι χάσαμε, φανταστείτε όμως τι έχετε να πάθετε αν το δίκιο είναι με το μέρος μας;

Δείτε την ανακοίνωση τους:


Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σας προσκαλεί και φέτος στον Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση πλέον της χώρας μας που δεν απαιτεί κρατική δεισιδαιμονία και κρατικές δαπάνες. 


Απέχουμε μόνο από το πένθος και τη νηστεία και όχι από τη λογική, και ειδικά όχι με βάση εντολές εκπροσώπων υποτιθέμενων υπερφυσικών όντων.
 Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι. Δεν θα υπάρχει ενιαίο μενού ή προκαθορισμένο κόστος, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας.
 Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε! Την Παρασκευή 14-04-2017 (γνωστή και με το ψευδώνυμο “Μεγάλη”) στις 8 μ.μ. Στην Αθήνα η εκδήλωση θα γίνει στο ψητοπωλείο “Η Γυριστρούλα”, Πλατεία Αγίων Ασωμάτων 9 & Αδριανού γωνία (απέναντι από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο). Στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθούμε Ερμού & Αριστοτέλους, μπροστά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Για την Ξάνθη στείλτε μήνυμα για πληροφορίες. (Αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε και στη δική σας πόλη, επικοινωνήστε μαζί μας!) 
Αν θέλετε να συμμετάσχετε διαδικτυακά, χρησιμοποιήστε το #faneros_deipnos για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας.