Προ των πυλών ο όλεθρος στην Κορεατική Χερσόνησο καθώς μεταφέρει στρατιωτικά ασθενοφόρα και στήνει νοσοκομεία εκστρατείας η Κίνα στα σύνορα με την Βόρεια Κορέα στην πόλη Dandong
 κάτι που δείχνει τι έρχεται ενώ οι Αμερικανοί μεταφέρουν τεράστιες ποσότητες οπλισμού σε Ν.Κορέα και Ιαπωνία. Και η Ρωσία μεταφέρει α/α συστήματα S-400, S300V4 και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στα σύνορα με Β.Κορέα.Στο Τέξας εργάτες και πολίτες εργάζονται υπερωρίες για να κατασκευάσουν πολυτελή και ακριβά υπόγεια ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν σε πιθανό αναμενόμενο πυρηνικό πόλεμο.

Οι εξελίξεις τρέχουν, τα πιόνια μετακινούνται στην κορεατική χερσόνησο και η Βόρειο Κορέα πρέπει να καταστραφεί όπως το Ιράκ , η Λιβύη και η Συρία σε υλοποίηση ενός υποχθόνιου σχεδίου που οδηγεί σε άλλες ανεξέλεγκτες καταστάσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη.




ΗΠΑ και Νότια Κορέα πραγματοποίησαν μια σειρά στρατιωτικών ασκήσεων-πρόβα πολέμου στις εκτοξεύσεις πυραύλων του Kim Jong-un ο οποίος προειδοποιεί με την σειρά του για πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ .

Οι σύμμαχοι πραγματοποίησαν μια στρατιωτική άσκηση, με την κωδική ονομασία «Max Thunder» σε μια προσπάθεια να «εντείνουν τις δεξιότητες τακτικής» και να «δοκιμάσουν την εναέρια ικανότητα μάχης» σε επικείμενο πόλεμο.