MENU

ACYN ILICALI ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ : «ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ… ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.Λάβρος ο γνωστός Τούρκος καναλάρχης, Acun Ilıcalı, σε πρόσφατη συνέντευξη του που έδωσε στο τουρκικό κανάλι Star,
 σε μια εκπομπή της γνώστης Τουρκάλας ηθοποιού Hülya Avşar για την Ελλάδα, για τον Survivor, τα τουρκικά σήριαλ και τις… ελληνοτουρκικές σχέσεις!
Αφού αναφέρθηκε στην φοβερή επιτυχία του δικής του παράγωγης Survivor, που σπάει τα ελληνικά ταμεία και… γεμίζει τις δίκες του τσέπες αποβλακώνοντας για τα καλά το ελληνικό κοινό, ανέφερε πως σκοπεύει να πλημμυρήσει τα ελληνικά κανάλια με νέα τουρκικά σήριαλ για την… μεγαλύτερη αποβλάκωση του ελληνικού λαού!
Αλλά το πιο ενδιαφέρων σε αυτή την συνέντευξη του Τούρκου καναλάρχη, που δεν έχει πάψει να φιλοδοξεί να αποκτήσει και ελληνικό κανάλι, ήταν το σημείο που αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Εκεί κατηγόρησε με έντονο τρόπο την Ελλάδα πως  υπάρχει μια μεγάλη αντιπάθεια για την Τουρκία και τους Τούρκους, (αλήθεια ; χωρίς λόγο ;;;), ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε στην Τουρκάλα ηθοποιό ότι οι Έλληνες μας μισούν.
Μάλιστα υποστήριξε πως είναι ο μόνος που μπορεί να προωθήσει την… ελληνοτουρκική φιλία, (στον βωμό της κερδοσκοπίας από την ελληνική ηλιθιότητα) και ότι αν καταφέρει να αποκτήσει δικό του ελληνικό κανάλι, αυτό θα είναι ένα μεγάλο θετικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.
Θαυμαστέ λοιπόν Νεοέλληνες, ένα… μεγάλο Τούρκο φίλο της Ελλάδας!!! Μπράβο του!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος