MENU

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε επίσημα πως βρίσκεται σε πόλεμο με την Ρωσία

Σιγοσβήνει η διπλωματία – Τι αποφασίστηκε για την Ευρώπη
Ο πλανήτης, εκτός και αν αλλάξει κάτι άρδην, ετοιμάζεται για πόλεμο.
 Ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής στρατιωτικής διοίκησης της Αμερικής Curtis M. Scaparrotti, μιλώντας στην υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ ανέφερε πως η Ρωσία είναι ο εχθρός της Ευρώπης, της Ουκρανίας, της Γεωργίας καθώς και της Τουρκίας, η οποία αυτή την στιγμή προσεγγίζει την Μόσχα.
Μάλιστα έγινε αναφορά και στις κινήσεις των Ρώσων στην Αρκτική.
Σε αυτό το σημείο σημειώνεται πως το ΝΑΤΟ ελέγχεται από την Νέα Τάξη των παγκοσμιοποιητών και όχι από την Εθνική Δεξιά που στηρίζει τόσο τον Ντόναλντ Τραμπ όσο και τον Πούτιν.
«Σήμερα αντιμετωπίζουμε το πιο επικίνδυνο ευρωπαϊκό στρατηγικό περιβάλλον στην πρόσφατη ιστορία. Στα ανατολικά, μια μπαρουτοκαπνισμενη Ρωσία έχει μετατραπεί από εταίρο σε αντίπαλο, καθώς επιδιώκει να υπονομεύσει την διεθνή τάξη με επικεφαλής τη Δύση και να αναρριχηθεί σε παγκόσμια δύναμη.(…)
Ως εκ τούτου, προσαρμόζουμε τα σχέδιά μας, την στάση μας, την ετοιμότητά μας, με σκοπό να παραμείνουμε ενωμένοι και δυνατοί για την καταπολέμηση των απειλών που αντιμετωπίζουμε. Με άλλα λόγια επιστρέφουμε στον ιστορικό μας ρόλο, δηλαδή την εντολή πολέμου!».
Εν ολίγοις το ΝΑΤΟ βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου με την Ρωσία.
Μάλιστα, ο Scaparrotti ζητά την βοήθεια όλης της Ευρώπης, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπιστεί η Ρωσία με την αύξηση των στρατιωτικών ασκήσεων και των στρατευμάτων που συμμετέχουν σε αυτές.
Συμπερασματικά οι παγκοσμιοποιτές της Δύσης ετοιμάζουν τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που ελέγχουν για πόλεμο κατά της Ρωσίας, η οποία αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνο για την Νέα Τάξη, με την διπλωματία να χάνει όλο και περισσότερο έδαφος καθώς οι μέρες περνούν και κρίνουν πολλά για το μέλλον της ανθρωπότητας.