MENU

ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ(Βίντεο)

 Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη.Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο λαθρο ε
ίχαν αρχίσει να εισβάλλουν στην Ευρώπη ήδη από το 2015, ξεκινώντας έτσι μια μεταναστευτική κρίση καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες
 δυσκολεύονταν να αντιμετωπίσουν την τεράστια αυτή εισροή με αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλης κρίσης στην ήπειρο.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες σε συνεργασία με τα ΜΜΕ προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως οι περισσότεροι μετανάστες είναι πρόσφυγες κυρίως από τη Συρία οι οποίοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα δεινά του πολέμου. Η πραγματική όμως εικόνα φανερώνει κάτι εντελώς διαφορετικό.
Όπου και αν κοιτάξει κανείς θα δει εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο αφρικανικής καταγωγής σε στρατεύσιμη ηλικία φυσικά χωρίς γυναίκες και παιδιά. Προφανώς άφησαν πίσω στις πατρίδες τους τα γυναικόπαιδα ώστε να φροντίσουν για τη δική τους ευημερία ενώ παράλληλα απαιτούν άδεια διαμονής σε όποια ευρωπαϊκή χώρα προσφέρει την καλύτερη κοινωνική πρόνοια.
Οι χώρες οι οποίες λαμβάνουν ορισμένα μέτρα κατά της παράνομης μετανάστευσης είναι χώρες που βρίσκονται εκτός Ευρώπης, όπως για παράδειγμα η Λιβύη η οποία τουλάχιστον πριν μερικούς μήνες έστειλε μερικούς από τους παράνομους λαθρο πίσω στις χώρες τους.
Ο Μουαμάρ Καντάφι άλλωστε είχε προειδοποιήσει ότι η Ευρώπη θα μετατραπεί σε μαύρη ήπειρο αν ο ίδιος σκοτωνόταν, ήδη από το 2010, μάταια βέβαια καθώς ουδείς πίστεψε τότε τα λεγόμενά του.
Όπως φαίνεται, η πλειοψηφία των μεταναστών είναι άντρες, δηλαδή το 71%, και οι περισσότεροι από αυτούς προέρχονται από την Αφρική. Στη διάρκεια του 2017 οι Νιγηριανοί αποτελούν το 21% των μεταναστών στην Ιταλία.
Οι αφίξεις των παράνομων ξένων Αφρικανών μουσουλμάνων τουλάχιστον στην Ιταλία ήταν 180.000 ήδη το 2016, μια αύξηση του 20% σε σύγκριση με το 2015.
Ακόμη χειρότερα, φέτος, ως το Μάρτιο του 2017 τουλάχιστον 20.484 μουσουλμάνοι εισβολείς έχουν φτάσει στην Ευρώπη μέσω θαλάσσης με τους αριθμούς να αυξάνονται σε επικίνδυνο ρυθμό όσο περνούν οι μήνες.
Στην Ισπανία, τη φετινή χρονιά, χιλιάδες Αφρικανοί μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες εισέβαλαν στις πόλεις κοντά στα σύνορα της Ισπανίας-Μαρόκο τραυματίζοντας τους συνοριοφύλακες και ξεχύνονταν στους δρόμους της πόλης Μελίγγια, όπως επίσης και στη Θέουτα τρομοκρατώντας και εκφοβίζοντας τους τοπικούς κατοίκους.

Στις 9 Μαΐου του 2017, περίπου 300 παράνομοι μετανάστες που ταξίδεψαν στο Μαρόκο με προορισμό την Ευρώπη πραγματοποίησαν επιθέσεις στις περιφράξεις των συνόρων στην περιοχή της Μελίγγια. Οι μετανάστες αυτοί κατάφεραν να διαλύσουν τα οχυρά της πόλης με επιτυχία ενώ άρχισαν να φέρνουν τα πάνω κάτω.

Otra nueva entrada masiva de subsaharianos en Melilla, deja tres GC heridos y se ve celebrarlo, muy cívicamente por medio de la calzada
Το Υπουργείο Εσωτερικών της Ισπανίας είχε αναφέρει πως τρεις φύλακες νοσηλεύονταν αφότου οι εισβολείς τους βομβάρδισαν με πυραύλους.


Υπαίτιες για την επιδείνωση της μεταναστευτικής κρίσης, ιδιαίτερα των Αφρικανών μεταναστών, θεωρούνται και οι αρχές των Ευρωπαϊκών κρατών για την αδράνειά τους, αλλά και οι ΜΚΟ, καθώς πολλές από αυτές κατηγορούνται για την παράνομη προσφορά μέσων μεταφοράς σε μετανάστες από τα νερά της Λιβύης στην Ιταλία, αντί της μεταφοράς των μεταναστών στο κοντινό λιμάνι Zarzis στην Τυνησία.
Μια πρόσφατη έρευνα αποκάλυψε πως υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των αριθμών αφίξεων λαθρο και της αύξησης της εγκληματικότητας στην Ευρώπη. Στην Ιταλία για παράδειγμα, περισσότεροι από τους μισούς παράνομους μετανάστες βρέθηκαν ένοχοι, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις αναφέρεται πως είναι 100 εγκληματίες ανά 200 άτομα.
Ενώ οι γενικότερες παραβιάσεις των συνόρων έχουν τριπλασιαστεί από το 2016, ο Μαροκινός Υπουργός Γεωργίας και δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας πετρελαίου και φυσικού αερίου, Aziz Akhannouch, δήλωσε πως, τα δικτατορικά καθεστώτα της Βορείου Αφρικής δεν πρόκειται να βοηθήσουν στο να σταματήσει αυτή η ροή παράνομων μεταναστών αν η Ευρώπη δεν βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη αυτών των χωρών, δηλαδή στην καλλιέργεια, αλιεία κλπ.
Μια πρόσφατη επίθεση από Αφρικανό λαθρο έλαβε μέρος στην πόλη Καρλσρούη της Γερμανίας. Εκεί ένας Αφρικανός μετανάστης, αφότου τον χώρισε η λευκή Γερμανίδα σύντροφός του, αποφάσισε να την εκδικηθεί. Έτσι, εισέβαλλε στο σπίτι της και άρπαξε την 7χρονη κόρη της και άρχισε να τις επιτίθεται με μαχαίρι. Το κορίτσι αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, τελικώς υπέκυψε στα τραύματά του ενώ ο 33χρονος Αφρικανός βρίσκεται σε δίκη για το έγκλημα που διέπραξε.
Φυσικά, το περιστατικό αποκρύφτηκε από όλες τις μεγάλες εφημερίδες και τα ΜΜΕ, ενώ ακόμη και οι τοπικές εφημερίδες αποκρύπτουν μέχρι σήμερα την εθνικότητα του δράστη.
Σύμφωνα με τα στατιστικά του Bundeskriminalamt(BKA), στη Γερμανία εισέρχονται πλέον μόνο Αφρικανοί ως μετανάστες πολέμου, ζητούντες άσυλο φέρνοντας μαζί τους όλη αυτήν την κουλτούρα του φόνου και της βίας.
Όσο για την προσφορά στέγης, αν τυχόν κάποιος ιδιόκτητης επιχειρήσει να νοικιάσει το σπίτι του σε λαθρο αναμένεται να έχει άσχημα ξεμπερδέματα. Στην Ιρλανδία για παράδειγμα, πρόσφατα ένας ιδιοκτήτης κατηγορήθηκε για «ρατσισμό» επειδή αποφάσισε να κάνει έξωση σε Αφρικανούς λαθρο αφότου αυτοί πυρπόλησαν και κατέστρεψαν το σπίτι του.
Από Ιταλία, σε Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και στην υπόλοιπη Ευρώπη έχει αρχίσει και φαίνεται ξεκάθαρα πως όλος αυτός ο νεοεισερχόμενος όγκος των παράνομων λαθρο δεν προέρχεται από εμπόλεμες ζώνες όπως η Συρία και το Ιράκ αλλά εισβάλλει και για να σχηματιστεί ένας νέος ιδιότυπος στρατός πραγματικό καρκίνωμα για την ίδια την Ευρώπη. Υπάρχουν οργανωμένα κυκλώματα που τους μεταφέρνουν στην Ευρώπη ακριβώς για να διαλύσουν τη συνοχή της και να τους εισαγάγουν ακόμα και στις ανώτερες βαθμίδες της στρατιωτικής δομής των ευρωπαϊκών κρατών.
Ιδού ο πολιτισμός τον οποίο φέρνουν οι μουσουλμάνοι αυτοί μετανάστες στην Ευρώπη.





ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ