MENU

Ποιους συμφέρει να είναι η Γή...επίπεδη ;

Δοκιμάζουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως τη νοημοσύνη μας.Όλο και περισσότερους οπαδούς αποκτά η περίφημη θεωρία της επίπεδης γης, η οποία κάθε άλλο παρά νέα είναι.
Στο άρθρο αυτό δεν θα σταθώ στους ισχυρισμούς των οπαδών της, οι οποίοι καταρρίπτονται με απλές γνώσεις φυσικής που διδάσκεται ένα παιδί στο γυμνάσιο, αλλά θα επικεντρωθώ στο γιατί προωθείται όλο και περισσότερο η ιδέα της επίπεδης γης.

Ας υποθέσουμε πως όσοι ισχυρίζονται ότι η γη είναι επίπεδη έχουν δίκαιο και όλο αυτό το υλικό όλων των διαστημικών υπηρεσιών που βλέπουμε είναι μονταρισμένο. Ας υποθέσουμε ακόμη ότι έχουν ξοδευτεί αμύθητα ποσά, χρησιμοποιήθηκαν τεχνικές και εξειδικευμένα προγράμματα για ένα τόσο αληθοφανές αποτέλεσμα, ικανό να εξαπατήσει κάθε φυσικό, μηχανικό και επαγγελματία φωτογράφο πάνω στη γή. Γιατί όλο αυτό το ψέμα; Ως δια μαγείας, δεν υπάρχει λογική απάντηση από κανέναν στην ερώτηση αυτή. Ισχύει δυστυχώς, ότι οι άνθρωποι είναι ικανοί να πιστέψουν οτιδήποτε, όσο χαζό, όσο αντιεπιστημονικό, όσο αλλοπρόσαλλο και δίχως μαθηματική λογική και να είναι, αλλά όχι την αλήθεια.

Βλέπετε, αν η Γη είναι επίπεδη, τότε δεν είναι και κοίλη, και φυσικά μέσα της δεν κατοικούν όπως έλεγε ο Σωκράτης, μετέπειτα ο Πλάτωνας αλλά όπως λέει και η Αποκάλυψη του Ιωάννου, οι Νεφελίμ, τα ρυπαρά γένη. Επομένως η μεγαλύτερα μάστιγα που γνώρισε η ανθρωπότητα, οι Νεφελίμ, παύει να υπάρχει και οι αναζητήσεις των όποιων "ανήσυχων" πνευμάτων στρέφονται απόλυτα καθοδηγημένα από τους επικυρίαρχους μακριά από την αλήθεια. Ταυτόχρονα κάνουν τους επίδοξους ερευνητές να πιστεύουν πως ξύπνησαν και ανακάλυψαν κάτι που τους έκρυβαν για όλη τους τη ζωή, ενώ στην πραγματικότητα βυθίζονται όλο και πιο πολύ στον ύπνο στον οποίο τους θέλουν οι πραγματικοί επικυρίαρχοι του κόσμου αυτού.

Η απλή αλήθεια που μας είπε ο Χριστός, αλλά και οι μεγάλοι σοφοί της αρχαιότητας, για το ότι ο υλικός αυτός κόσμος αποτελεί μια εικονική πραγματικότητα από την οποία πρέπει να φύγουμε και να πάμε στον πραγματικό κόσμο, μένει στην αφάνεια. Ο Σαμαέλ-Γιαχβέ Σατανάς και οι υποτακτικοί του μένουν μακριά από τα "βλέμματα" των περισσοτέρων. Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι όντας χωρισμένοι σε χιλιάδες αντιμαχόμενες ομάδες διαπληκτίζονται αναμεταξύ τους για επίσης δεκάδες χιλιάδες θέματα. Από το αν η γη είναι επίπεδη, αν ο Χρυσόστομος είναι άγιος και αν είναι η παλιά διαθήκη θεόπνευστη, μέχρι το ποιο είναι το καλύτερο κόμμα ή η καλύτερη ομάδα ποδοσφαίρου. Μας έχουν μαντρώσει καλά και ποικιλοτρόπως σε ένα πνευματικό γόρδιο δεσμό άνευ προηγουμένου. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι αυτοί, που όντας καλά κρυμμένοι, από το παρασκήνιο, έχουν στήσει και παίζουν το παιχνίδι αυτό της εξαπάτησης και του διαχωρισμού μας, στις πλάτες μας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όσοι μπορούν να δουν τι συμβαίνει δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, αφού οι όποιες φωνές τους επισκιάζονται από τις φωνές της άγνοιας του παγκόσμιου γκρι λαού.

Δυστυχώς, οι άνθρωποι όντας χωρισμένοι, δεν σκέφτονται πως αν σηκώσουν όλοι το κεφάλι τους το παιχνίδι των επικυρίαρχων αυτόματα τελειώνει, τη στιγμή που βασίζεται μονάχα στην δική μας υποταγή και δουλικότητα που φέρνει η άγνοια, του τι πράγματι συμβαίνει στον κόσμο αυτό.
Αφού λοιπόν ο δεσμός δεν λύνεται, τότε όπως μας δίδαξε ο Μέγιστος των Ελλήνων πρέπει να κοπεί. Ένας τέτοιος δεσμός δεν κόβεται έτσι απλά. Χρειάζεται τον κατάλληλο, με το κατάλληλο εργαλείο για να το κάνει.

Ευτυχώς υπάρχει ο καλός Χριστός που θα στείλει τον Πολέμαρχο του να γκρεμίσει αυτό το σάπιο κόσμο και να κόψει τον πολυσύνθετο αυτό δεσμό. Οι επικυρίαρχοι ξέρουν ότι ο χρόνος τους τελειώνει. Ξέρουν ότι η καταστροφή τους πλησιάζει.
Ξέρουν ότι ο,τι και να κάνουν, πεπρωμένου φυγείν αδύνατον.

EΛ Ηunter 888