MENU

Αποκαλύπτουμε… Η «συνωμοσία του Ήλιου» προμηνύει κοσμοϊστορικά γεγονότα!

Μία από τις παλαιότερες θεωρίες συνωμοσίας έρχεται και πάλι στο προσκήνιο Μια τρύπα που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στον Ήλιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου ή μίας άλλης 11ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας ότι το άστρο του πλανητικού μας συστήματος μπορεί να επηρεάσει τα γεγονότα στη Γη.

Η στεφανιαία τρύπα, που ανακαλύφθηκε από τη NASA κι έχει 50 φορές το μέγεθος του πλανήτη μας, εκπέμπει διαρκώς ραδιενεργούς ηλιακούς ανέμους που έχουν ήδη φτάσει στη Γη και η ιστορία δείχνει ότι έχουν μεγάλη επίδραση στην ανθρωπότητα.

Οι ηλιακοί άνεμοι μπορούν να παράγουν μερικές από τις πιο όμορφες ακτίνες στη Γης, οι οποίες είναι ευρέως γνωστές ως Βόρειο Σέλας, και θα μπορούσαν να επηρεάσουν ακόμη και το κλίμα μας.

Φοβόμαστε, ωστόσο, ότι μια απότομη αύξηση των ηλιακών ανέμων που κατακλύζουν τη Γη θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τεχνολογικές καταστροφές, με τις τηλεφωνικές γραμμές και το διαδίκτυο να κόβονται ακαριαία.

Όταν εμφανίστηκαν τέτοιου είδους τρύπες στο παρελθόν, συνέπεσαν με τεράστια παγκόσμια γεγονότα, όπως η 11η Σεπτεμβρίου, μεγάλες εξεγέρσεις, σύμφωνα με ερευνητές της ομάδας «Συλλογική Εξέλιξη».

Οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι ο Ήλιος εξελίσσει τη συνείδηση ​​και το DNA μας:

«Υπάρχει μια μαζική μετατόπιση της συνείδησης που λαμβάνει χώρα στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και βλέπουμε να παίρνει μορφή με διάφορους τρόπους – στην κοινωνία, στις επιχειρήσεις και στους εαυτούς μας. Ηλιακά γεγονότα όπως αυτό μας επιτρέπουν να εξελιχθούμε και να αλλάξουμε τη συνείδησή μας. Παρόλο που τυπικά αυτά τα θέματα φαίνονται ταμπού ή αβάσιμα, έχουν πολλά που κρύβονται πίσω από αυτά. Απλά δεν έχουν ακόμη αποδειχθεί από την επιστήμη – αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο τρόπος που είμαστε στην πραγματικότητα και η ενέργειά μας, μερικές φορές αναφέρεται ως αύρα.

«Η επιστήμη αρχίζει να αναγνωρίζει, αν και αργά και ήσυχα, ότι είμαστε όλοι μέρος ενός γιγαντιαίου ιστού συνδέσεων που περιλαμβάνει όχι μόνο τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη αλλά και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και τι βρίσκεται πέρα ​​από αυτό.

«Δεδομένου ότι αυτές οι εκρήξεις μάζας είναι αποτέλεσμα ενός εξαντλημένου μαγνητικού πεδίου που επιτρέπει σε αυτά τα σωματίδια να εκτοξευθούν προς τη Γη, η ανθρώπινη συνείδηση ​​θα συνεχίσει να εξελίσσεται, κάτι το οποίο είναι σημαντικό να σκεφτούμε. Αν μπορούμε να επηρεάσουμε το πεδίο ενός άλλου, η λογική υποδηλώνει ότι ο τομέας ενός άλλου – όπως ο Ήλιος ή άλλα ουράνια σώματα – μπορεί να μας επηρεάσει».

Η θεωρία βρίσκει πολλούς να την αποδοκιμάζουν και να την χλευάζουν, αλλά και αρκετούς να την αποδέχονται ως εκείνη που αλλάζει το ανθρώπινο πεπρωμένο. Η λογική της βάση δεν έγκειται σε καμιά αποδεδειγμένη επιστημονική μελέτη, πράγμα που αποδυναμώνει τους ισχυρισμούς της. Όμως το ίδιο δεν συμβαίνει με την αστρολογία και τα ζώδια..;