MENU

Δόθηκε διορία στους ανθρώπους – Καραδοκεί η παγκόσμια εξουσία

Ποιος έκανε δηλώσεις και τι ζητάΕνώ η ιδεολογικοπολιτική κόντρα μεταξύ Εθνικής Δεξιάς και διεθνιστικής Νέας Τάξης καλά κρατεί στον πλανήτη, με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, η δεύτερη πλευρά συνεχίζει με την κατατρομοκράτηση των ανθρώπων, προκειμένου να δεχθούν ως λύση μία παγκόσμια εξουσία, η οποία θα «σώσει τον πλανήτη και τους ανθρώπους».

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως η παγκόσμια Εθνική Δεξιά, η οποία στηρίζει Πούτιν και Τραμπ, σε αντίθεση με τα κόμματα της διεθνιστικής πολιτικής σκηνής (Κεντροδεξιά, Κέντρο, Κεντροαριστερά, Αριστερά), πρεσβεύει την ενδυνάμωση του έθνους-κράτους έναντι της συγχώνευσης κρατών σε Οργανισμούς, όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το γεγονός αυτό δημιουργεί προβλήματα στην εγκαθίδρυση ενός κέντρου εξουσίας στον πλανήτη, στα πρότυπα της παγκοσμιοποίησης.

Προκειμένου να ανακοπεί η ανοδική πορεία της Εθνικής Δεξιάς, οι προσπάθειες εκφοβισμού της κοινής γνώμης έχουν ενταθεί σε υπερμέγιστο βαθμό.

Ως εκ τούτου, ο χαρακτηριζόμενος, όχι τυχαία, ως ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος επιστήμονας της εποχής μας, Στίβεν Χώκινγκ, απηύθυνε δραματική έκκληση προς την παγκόσμια κοινότητα και τους ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι η ανθρωπότητα κινδυνεύει άμεσα με αφανισμό και ότι έχει διορία μόλις 100 χρόνια, προκειμένου να βρει έναν άλλο κατοικήσιμο πλανήτη και να μετοικήσει εκεί, ώστε να διασωθεί το είδος.
Ο «παγκοσμίου φήμης αστροφυσικός» εκτιμά ότι ο πληθυσμός της Γης αυξάνεται με τέτοιο ρυθμό, που τον επόμενο αιώνα θα είναι αδύνατον να επιβιώσει, καθώς διάφοροι παράγοντες, όπως οι υποτιθέμενες κλιματικές αλλαγές, η αύξηση των ανίατων επιδημιών και η πιθανότητα σύγκρουσης με κάποιον μετεωρίτη, συνηγορούν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση.
«Καθώς ο πλανήτης γίνεται ολοένα και περισσότερο κατάλληλος για διαβίωση, οι νέες γενιές είναι υποχρεωμένες να δημιουργήσουν ζωή στο διάστημα», τόνισε χαρακτηριστικά
Μάλιστα, ο Στίβεν Χώκινγκ παρουσίασε νέες αποδείξεις για την επερχόμενη κρίσιμη κατάσταση, ονομάζοντας την έρευνά του «Εκστρατεία για μία Νέα Γη».
Ο Χώκινγκ πρόσθεσε στα αίτια της πιθανής εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους, τους γενετικά αλλαγμένους ιούς, το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου και τη, υποτιθέμενη ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της Γης και του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Τα αίτια που προωθεί η προπαγάνδα της Ατζέντας 2030 δηλαδή.
Ωστόσο, την «Νέα γη» θα ισχυριστεί πως θα προσφέρει στον πλανήτη, ο παγκόσμιος ηγέτης, τον οποίο τόσοι πολιτικοί και διανοούμενοι περιμένουν. Κατατρομαγμένοι οι άνθρωποι που θα γλυτώσουν την μεταφορά σε άλλον πλανήτη, θα τον αποδεχθούν με επευφημίες.
Δεν αποκλείεται βέβαια ένα μέρος των ανθρώπων, πράγματι να προορίζεται για άλλους πλανήτες. Ποιος ξέρει;