MENU

Σκηνοθετημένη ήταν η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο σύμφωνα με τα Wikileaks

Σάλο έχει προκαλέσει η διαρροή εγγράφου της ΕΥΠ από την Wikileaks, όπου αναφέρεται πως η επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο ήταν σκηνοθετημένη.
Όπως αναφέρεται στο έγγραφο, Έλληνες πολιτικοί και ολιγάρχες που πιστεύουν πως κινδυνεύουν να πέσουν θύματα επιθέσεων από επαναστατικές οργανώσεις, αποφάσισαν να σκηνοθετήσουν επιθέσεις σε βάρος τους, ώστε να αποφύγουν τις κανονικές επιθέσεις.

Η σκέψη τους είναι πως είναι καλύτερα να φάνε μια στρακαστρούκα παρά μια βόμβα και να τους μαζεύουν με τα τσιμπιδάκια.

Παράλληλα, πιστεύουν πως οι επαναστατικές οργανώσεις δεν θα χτυπήσουν στόχους που έχουν χτυπηθεί από άλλες οργανώσεις, αφενός για να μην φανεί πως μπαίνουν σε ξένα χωράφια και αφετέρου για να μην θεωρηθεί πως αμφισβητούν τις ικανότητες των μελών των άλλων οργανώσεων.

Έχει παρατηρηθεί πως οι επαναστατικές οργανώσεις δεν χτυπούν θύμα που έχει χτυπηθεί, γιατί υπάρχει μεγάλη προσφορά στόχων στην Ελλάδα και δεν λέει να κολλάς στους ίδιους και στους ίδιους γιατί οι επαναστάτες δεν έχουν εμμονές όπως οι αστοί.

Τις επόμενες ημέρες, πρώην πρωθυπουργοί, ολιγάρχες, καναλάρχες, εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφοι θα δεχτούν επιθέσεις από στρακαστρούκες και θα μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το σκηνικό θυμίζει την υπόθεση Κεντέρη-Θάνου αλλά πολιτικοί και ολιγάρχες είναι ντοπαρισμένοι με διαπλοκή.

Τις αυτοσχέδιες βόμβες τις έφτιαξαν μόνοι τους οι πολιτικοί με τους ολιγάρχες -ακολουθώντας οδηγίες που βρήκαν στο Διαδίκτυο-, ώστε να μην διαρρεύσει το σχέδιό τους.

Παράλληλα, πολιτικοί και ολιγάρχες έχουν ετοιμάσει και την προκήρυξη και περιμένουν να ολοκληρωθούν οι επιθέσεις με τις στρακαστρούκες, ώστε να την στείλουν στο Indymedia.

Η οργάνωση θα ονομάζεται Μαφία.