MENU

Η ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ

 Η Μαφία με ή χωρίς γραβάτα, το πάει εναλλάξ. Ο ένας φοράει ο άλλος δεν φοράει…έχετε και επιλογές βλέπετε… Ωραία η συμφωνία των 8,5 δις εεε;;; και το γλυφιτζούρι που είχαν έτοιμο εδώ και μερικές εβδομάδες!!! Η κοροιδία του νεοέλληνα πάει σύννεφο!!! Η κοινοβουλευτική μαφία της απεριόριστης κοροιδίας, της γρήγορης αρπαχτής, του λαδώματος και των συμφωνιών της εξαθλίωσης του Έλληνα, περνάει χρυσές εποχές…

Ο κ. Σόιμπλε, αποκάλυψε δημοσίως ότι, όλα όσα μας είπαν χθες είχαν ήδη προσυμφωνηθεί το Μάιο! Απλά ο κ. Τσίπρας ζήτησε προθεσμία τριών εβδομάδων για να τα επικοινωνήσει σωστά στο ελληνικό κοινό – το οποίο γνωρίζει ότι κάθε λέξη που δηλώνει ο πρωθυπουργός του είναι και ένα μεγάλο ψέμα.

Η μαφία της γραβάτας άνοιξε την γκαρνταρόμπα να μας υποδείξει τα γούστα της σαν έπαινος της συμφωνίας των νέων αντιλαικών μέτρων. Η εποχή των μνημονίων δεν λέει να τελειώσει και η εξαπάτηση μπήκε σε μια νέα φάση… ένα Νέο μέλλον με πολλά χρωματιστά όργανα επάνω σε γραβάτα! Ένα πολύ χειρώτερο… από όλα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής…

Η Μαφία με ή χωρίς γραβάτα, το πάει εναλλάξ. Ο ένας φοράει ο άλλος δεν φοράει…έχετε και επιλογές βλέπετε… οι δημοκράτες της ΑΝΕΛ με τους αριστερούς αετονύχηδες, είναι όλοι μέλη οικογενειών της προδοτικής ελληνικής ολιγαρχίας που ξεπούλησαν αυτόν εδώ τον τόπο για να κρατήσουν την περιουσία τους ακέραιη. Αυτοί πλουτίζουν, σπουδάζουν τα παιδιά τους στα καλύτερα ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια με τα λεφτά που ακριβοπληρώνεται ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!

Κάθε απόφαση που παίρνουν είναι πάντα εις βάρος των ίδιων πολιτών που τους εκλέγουν. Έχουν πολλές πολιτικές παρατάξεις και εμφανίζονται τώρα και με γραβάτες χαμογελαστών πέων…. από μικροί στο επάγγελμα και εκπαιδευμένοι να γελοποιούν τους εαυτούς τους με το «χιούμορ» τους. Κάνουν και την χάρη στον αποχαυνομένο δουλοπαρικο της Ναζιστικής ΕΕ, το πειραματόζωο του Νεοφασιστικού Δυτικοευρωπαικού α-πολιτισμού….υπερασπίζοντας τα συμφεροντά του!!!

ΚΟΡΑΞ