MENU

Στέλιος Κούλογλου: Τα fake news βλάπτουν σοβαρά τη δημοκρατία.Ενώ του ΣΥΡΙΖΑ την ωφέλούν εεε;;;

Με κάθε τρόπο και σε κάθε μέσο, όπου βρεθού και όπου σταθούν προπαγανδίζουν το ελεύθερο διαδίκτυο.
 Δείτε τη δήλωση του Στέλιου 
Κούλογλου στο Ραδιόφωνο 24/7 
«Οι ψευδείς ειδήσεις δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο, τις είχαμε από την εποχή της ανακάλυψης της τυπογραφίας, από την εποχή του Γουτεμβέργιου. Το καινούργιο στοιχείο σήμερα είναι ότι ψευδείς ειδήσεις μπορεί να διαδώσει ο καθένας, είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν και επίσης γίνεται σε μαζική κλίμακα. Οι δημοσιογράφοι συχνά κάνουν προπαγάνδα και λένε ψέμματα αλλά υπάρχουν κάποιοι μηχανισμοί ελέγχου, εάν παραβούν κανόνες δεοντολογίας. Μπορεί πιο εύκολα να αποκαλυφθεί ποιος είπε το ψέμα. Στην περίπτωση των ψεμμάτων που δημοσιεύονται μέσω των social media, αυτό είναι πιο δύσκολο (να εξακριβωθεί) γιατί συχνά είναι αδύνατο να εντοπίσει κανείς την πηγή» δήλωσε ο κ. Κούλογλου απαντώντας σε ερώτηση για το ποιοι είναι οι μηχανισμοί των fake news.
Όπως φαίνεται θέλουν ενημέρωση Σοβιετικού τύπου ή αντκειμενική ενημέρωση τύπου ΕΡΤ. 
Η συταγή πάντα ίδια αφού έχουν και το χρήμα και τα τα μέσα.
Πρώτα αρχίζει η μαζική προπαγάνδα ρίχνοντας λάσπη σε όλους ανεξαιρέτως που χρησημοποιούν να ενημερώνουν ή να εκφράζουν τις απόψεις τους στον κόσμο κόσμο μέσω διαδικτύου. 
Μετά την πλύση εγκεφάλου από όλα τα ελεγχόμενα συστημικά και βγαίνουν και κάποιες προσωπικότητες όπως ο κύριος Κούλογλου στην συγκεκριμένη περίπτωση,να μας πουν  ότι πρέπει να γίνει λήψη δραστικών μέσων για τα λεγόμενα fake news,έτσι τα αποκαλούν δηλ.ψευδείς ειδήσεις με το πρόσχημα ότι δύσκολα μπορούν να ελεγχθούν,ενώ άκουσον άκουσον οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν προπαγάνδα και λένε ψέμματα υπάρχουν κάποιοι μηχανισμοί ελέγχου,και κώδικας δεοντολογίας.Εδώ γελάνε!
Τέλος όταν το πράγμα έχει ωριμάσει σειρά έχει η νομοθετική εξουσία, που νομοθετεί αυστηρότατα μέτρα εναντίων αυτών που διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις κλείνοντας φυσικά όλοκληρο το ελευθερο διαδίκτυο.  
Όταν το ελεύθερο διαδίκτυο  ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ανέβηκε ο  ΣΥΡΙΖΑ με τα Fake που οι ίδιοι διέδιδαν , τότε  δεν ενοχλούσε τον κύριο Κούλογλου.
Θέλετα μερικά;
fake news,κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο και σε ένα άρθρο
Fake news, Το 2015 δεν θα υπάρχει ΕΝΦΙΑ. Και αυτό είναι δέσμευση. 
Fake news, επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ 
Fake news, επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης
Fake news, δεν θα ληφθούν νέα μέτρα
Fake news,Προχωράμε στη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς φθάσαμε ως εδώ,
Fake newsΔεσμευόμαστε ότι δεν παραχωρούμε, δεν ξεπουλάμε τα δίκτυα και τις υποδομές της χώρας που αποτελούν εθνικό μας κεφάλαιο.
Fake news Καμία, λοιπόν, αύξηση ορίων ηλικίας, καμία μείωση κύριων και επικουρικών συντάξεων
!
Fake news,Ιστορική υποχρέωση της νέας ελληνικής Κυβέρνησης αποτελεί η διεκδίκηση του κατοχικού δανείου και των επανορθώσεων.
Fake news, ακόμη και τώρα, αν δεν υπάρξει ρύθμιση για το χρέος δεν θα επιβληθούν τα μέτρα που ψηφίσαμε
Και πόσα άλλα Fake news που εσείς οι ίδιοι λέτε ασταμάτητα
Αλήθεια σε όλα αυτά τα Fake news που εσείς οι ίδιοι είπατε και το διαδίκτυο αναπαρήγαγε υπήρξε κάποιος έλεγχος ή κάποια στοιχειώδης δεοντολογία;;;;Τίποτα,όλα κωλοτούμπα τα κάνατε.
Τώρα λοιπόν ενοχλείτε ο κύριος Κούλογλου αφού βολευτήκαμε αναπαυτικά στις καρέκλες μας , που σχεδόν σύσσωμο το διαδίκτυο είναι εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπεις τώρα μόνο ζημιά του προκαλέι.
Σύμφωνα πάντως με την ρητορική της νέας τάξης της σύγχρονης αριστεράς, ο πολιτικά ορθός λεγόμενος λόγος, απαγορεύει να μιλάει κανείς για πράγματα τα οποία ενοχλούν.
Όποιος μιλάει για αυτά θα του κρεμάται άμμεσα η ταμπέλα του ναζιστή, φασίστα, ρατσιστή, καθώς και το νέο φρούτο, ότι διαδίδει Fak news.
Ήδη υπάρχουν και ιστοσελίδες που προπαγανδίζουν το όλο πράγμα   χαρακτηρίζοντας το σαν hoax ή fake news, κάθε τι που αντίκειται στην ιδεολογία της νέας τάξης, και από εδώ και μπρος όλο και με πιο συχνούς ρυθμούς θα ακούμε απόψεις σαν του κυρίου Κούλογλου στα "δεοντολογικά και αντικειμενικά μέσα ενημερωσης"να προπαγανδίζουν εναντίον  των Fake news μέχρι να κάνουν το ελεύθερο διαδίκτυο να σιγήσει αφού αυτός είναι ο αντικειμενικός τους στόχος.