MENU

Παγκόσμια προειδοποίηση για την εξαφάνιση των ανθρώπων ή άλλο ένα κόλπο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Άρη ΔημόπουλουΗ τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί τη νέα πραγματικότητα της εποχής μας, την κινητήρια δύναμη για την παγκόσμια αρχή, με τις μεθόδους της οποίας οι άνθρωποι θα μπορέσουν να υποδουλωθούν.  Ωστόσο αγαπημένη τεχνική της Νέας Τάξης είναι εκτός των άλλων να προϊδεάζει τους ανά πάσα στιγμή απείθαρχους ανθρώπους για μία επερχόμενη μεγάλη καταστροφή. Την λύση βέβαια θα την παρουσιάσει η ίδια η παγκόσμια αρχή και θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της.

Ας δούμε τι υποστηρίζει ένας εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της, ο Έλον Μασκ:

"Η τεχνητή νοημοσύνη (AI), ιδιαίτερα όταν αυτή διεισδύει στο μυαλό και την καθημερινότητα των ανθρώπων, είναι επικίνδυνη. Λοιπόν λέτε, τι κακό μπορεί να κάνει η τεχνητή νοημοσύνη στο δίκτυο; Θα μπορούσε να ξεκινήσει έναν πόλεμο" προειδοποιεί ο Ελον Μασκ

Αυτό το καταστροφικό σενάριο της "αποκάλυψης" δεν είναι καινούργιο από τον Έλον Μασκ. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο ίδιος είχε τονίσει πως με το να διεισδύουμε στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης, "είναι σαν να καλούμε έναν δαίμονα".

Προς τι ωστόσο η καθυστερημένη ευαισθητοποίηση ενός τόσο καλού εκπροσώπου της νέας εποχής;

Κατά καιρούς πολλά "καλά παιδιά" της Νέας Τάξης έχουν προειδοποιήσει για ραγδαίες παγκόσμιες αλλαγές, από την αλόγιστη χρήση της τεχνολογίας, ιδιαίτερα στην περίπτωση που αυτή γίνεται μία καθημερινή "εξάρτηση" για τους ανθρώπους.

"Ο ανθρώπινος πολιτισμός μπορεί να βρεθεί σε σοβαρό κίνδυνο", αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έλον Μασκ.

el