MENU

Εικόνες που προκαλούν πανελλήνια οργή - Η αλήθεια που πρέπει να διαδοθεί

του Κίμωνα ΧαραλάμπουςΟργισμένοι πολίτες σχολιάζουν φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν  στο Facebook και δείχνουν καφάσια γεμάτα συσκευασμένο φαγητό, πεταμένα στα σκουπίδια από μουσουλμάνους μετανάστες που δεν τα ήθελαν ή δεν τους άρεσαν.
 Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν πριν 2 εβδομάδες και προέρχονται από την Καβάλα. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως πολλοί μετανάστες πουλούν τρόφιμα που παίρνουν από το Κράτος για 10 ευρώ.
Χρήστες γράφουν οργισμένα σχόλια ότι την στιγμή που υπάρχουν Έλληνες που πεινάνε και εφόσον ευσταθεί η προαναφερθείσα είδηση, τότε τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μέσα σε πέντε χρόνια, από το 2009 έως το 2014, τα ελληνικά νοικοκυριά μείωσαν την ετήσια κατανάλωση τροφίμων κατά 27%.
Πιο αναλυτικά, η ετήσια κατανάλωση τροφίμων εντός σπιτιού μειώθηκε κατά μέσον όρο στο 29,4%. Στα φτωχότερα νοικοκυριά η μείωση είναι της τάξης του 30,8%, ενώ στα υψηλότερα κλιμάκια κατά 32,3%.
Στοιχεία από φορείς όπως η Τράπεζα της Ελλάδας και η ΓΣΕΒΕΕ, αποκαλύπτουν πως σχεδόν τα 2/3 των νοικοκυριών (65,3%) αναγκάζονται να κάνουν περικοπές για να εξασφαλίσουν τα αναγκαία προς το ζην.
Άλλα στοιχεία της IRI κάνουν λόγο για σημαντική πτώση της κατανάλωσης τροφίμων ενώ τον κώδωνα του κινδύνου έχουν κρούσει και εκπρόσωποι του Συνδέσμου Βιομηχανιών Τροφίμων, σύμφωνα με τους οποίους περιορίζονται δραματικά οι πωλήσεις γάλακτος και ψωμιού.
Η αλήθεια πρέπει να διαδοθεί! Εξοντώνουν τους Έλληνες!