MENU

H ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ (ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΟ) ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ…

Για να δούμε λοιπόν:Α. Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙΌλοι οι δημοσιογράφοι σήμερα ασχολούνται με την παρακάτω είδηση αναφέροντας τα εξής:
 «»Τον δραματικό αντίκτυπο της κρίσης στα ελληνικά νοικοκυριά αποτυπώνει μελέτη που δημοσιεύεται στο 45ο τεύχος (Ιούλιος 2017) του Οικονομικού Δελτίου της Τράπεζας της Ελλάδος που δημοσιεύτηκε σήμερα. Σύμφωνα με τη μελέτη, η διάμεση αξία του καθαρού πλούτου των νοικοκυριών κατά τη διάρκεια της κρίσης μειώθηκε κατά 40% την περίοδο 2009-2014.
 Πρόκειται για μελέτη του Ευάγγελου Χαραλαμπάκη με τίτλο: «Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση την οικονομική κατάσταση των ελληνικών νοικοκυριών; Μια συγκριτική ανάλυση των δύο κυμάτων της έρευνας HFCS»».
Και δώσ’του κλάμα κι οδυρμός αδέρφια! Ο καθένας λοιπόν συμπληρώνει τα δικά του σχόλια, ως άλλος τεθλιμμένος συγγενής! Κι αυτό πέρασε στην Ελληνική Κοινωνία, χωρίς όμως να περάσει το σημαντικότερο που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτό θα αποτελούσε την είδηση κι όχι ότι η ΤτΕ μας λέει ότι … φτωχύναμε! Αυτό άλλωστε το γνωρίζουμε πολύ καλά και δεν χρειαζόταν να περιμένουμε την ΤτΕ να μας το πει!!!
Β.Η ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Σε μια άλλη χώρα λοιπόν, μετά την δημοσιοποίηση της μελέτης του κ.Ε.Χαραλαμπάκη, οι δημοσιογράφοι θα έγραφαν αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω:
«Την πλήρη αποτυχία του σημερινού Κεντρικού Τραπεζίτη κ.Γιάννη Στουρνάρα, αποτυπώνει σήμερα μια μελέτη που έκανε η ίδια η τράπεζα για την περίοδο 2009-2014. Με δεδομένο ότι ο σημερινός διοικητής ήταν πρόεδρος του ΙΟΒΕ πριν το 2012 κι έπεσε σε όλες τις προβλέψεις του έξω, είναι να απορεί κανείς γιατί διορίστηκε υπουργός Ανάπτυξης στην κυβέρνηση Πικραμμένου το 2012. 
Ενας οικονομολόγος που είχε αποτύχει να προβλέψει το παραμικρό κι έπεσε σε όλα έξω! Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι αργότερα η Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά, τον προσέλαβε ως ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ως τις 10 Ιουνίου 2014 !!!
Δηλαδή ένας άνθρωπος που δεν είχε καταφέρει να προβλέψει τίποτα και μάλιστα «βαθύ Σημιτικό ΠΑΣΟΚ», διορίστηκε σε δύο καίρια υπουργεία από δυο πρωθυπουργούς και μάλιστα ήταν ο μακροβιότερος στην Κυβέρνηση του πάλαι ποτέ αντιπάλου του Σημιταριού, του … «δεξιού» Αντώνη Σαμαρά!
Συνεπώς, αν κάποιος φέρει μεγάλο βάρος για την απώλεια του 40% του εισοδήματος των Ελλήνων, δεν είναι άλλος από τον κ.Στουρνάρα! Ο οποίος ως υπουργός Ανάπτυξης και αργότερα ως υπουργός Οικονομικών, συνέβαλε τα μέγιστα στην δραματική πτώση των εισοδημάτων μας και στην φτωχοποίηση της χώρας!
Είναι ν’απορεί λοιπόν κανείς, ΠΩΣ ένας άνθρωπος που συνέβαλε με τις πράξεις του και τις παραλήψεις του, στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, βρίσκεται ΣΗΜΕΡΑ στο τιμόνι της Τραπέζης της Ελλάδος και συνεχίζει την ίδια αποτυχημένη πορεία! Πως είναι δυνατόν η ΤτΕ να διοικείται από κάποιον που συμμετείχε στην πτώση κατά 40% του πλούτου μας; Απαιτείται η άμεση απομάκρυνσή του από την θέση αυτή»!
—> Αυτό θα έγραφαν φίλες και φίλοι οι δημοσιογράφοι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου κι όχι τις ξεγυρισμένες μ@λ@κίες που σας βάζουν και διαβάζετε!!!
Αντε γειά … και καλά κρασιά….
ΥΓ
Ηθελα να’ξερα η ΤτΕ καμαρώνει με τον διοικητή της;;; Εσύ μεσιέ Γουόρεν Μπάφετ τι λες;;; Καμαρώνεις κι εσύ ;;; Οπως καμαρώνει ο Ναθάνιελ και ο Τζέϊκομπ;;;