MENU

Ο Μπαράκ Ομπάμα είχε στείλει απόρρητο μήνυμα στον Βλαντιμίρ Πούτιν για επικείμενη επίθεση εξωγήινων στη Γη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο!

Τον Οκτώβριο του 2016 ο Μπαράκ Ομπάμα έστειλε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ένα άκρως απόρρητο μήνυμα. Διέρρευσαν αναφορές που λένε ότι το μήνυμα ήταν μια προειδοποίηση ότι η Γη βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Ο Ομπάμα είπε στον Πούτιν ότι η NASA είχε ανακαλύψει έναν εξωγήινο στόλο για εισβολή που είναι καθ’ οδόν … και θα φτάσει στη Γη το Σεπτέμβριο του 2017.

Ο πρόεδρος Πούτιν είχε αργότερα συνάντηση με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Pence, ο οποίος διαβίβασε μήνυμα από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τράμπ, ζητώντας από τη Ρωσία βοήθεια για την οικοδόμηση ενός παγκόσμιου συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας υπερασπιζόμενος τη Γη από μια επικείμενη εισβολή των UFO, η οποία πρόκειται να συμβεί κάπου τον Σεπτέμβριο του 2017.

Θεωρίες συνωμοσίας sites και blogs UFO βούιζαν για μια υποτιθέμενη αποστολή που ξεκίνησε το 2014. Ισχυρίζονται ότι στις 15 ης Ιανουαρίου 2014, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ξεκίνησε τρεις ρουκέτες τεριέ-Orion από της NASA Διευκόλυνσης Wallops πτήσης .

Δεν υπήρξαν επίσημες δηλώσεις από το Πεντάγωνο σχετικά με το σκοπό της εκτόξευσης παρά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και τις έρευνες. Ο σκοπός της αποστολής παραμένει άκρως απόρρητος, αλλά οι εικασίες είναι ότι η πρόθεση του Πενταγώνου διερευνά μια πιθανή εξωγήινη εισβολή.

Σύμφωνα με ορισμένους, η NASA έχει ήδη εντοπίσει ένα μυστηριώδες πεδίο δύναμης που εκπέμπειται από τον εξωγήινο στόλο και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι παρόμοια με το μαγνητικό πεδίο της Γης. Δημιουργήθηκε τη στιγμή που εντοπίστηκε για πρώτη φορά μέχρι τώρα ο στόλος πλησιάζει τη Γη συνεχώς, και οι εκθέσεις δείχνουν ότι τώρα ακόμη και ερασιτέχνες παρατηρητές του ουρανού με καλό εξοπλισμό μπορούν να το εντοπίσουν από τη Γη.

Μπορούμε να σκεπτόμαστε ό, τι θέλουμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα γνωρίζουμε την πραγματική ατζέντα τους μέχρι να φτάσουν στη Γη τον Σεπτέμβριο. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εχθρικοί και σκοπεύουν να εισβάλουν στον πλανήτη μας και να εξολοθρεύσουν το είδος μας, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι φιλανθρωπικά πλάσματα που θα έρθουν στον πλανήτη μας για να μας σώσουν από έναν Γ ‘Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όπως αναμενόταν, τα νέα λήφθησαν με ενθουσιασμό στη μπλογκόσφαιρα θεωρίας συνωμοσίας και ενέπνευσαν μια έντονη συζήτηση σχετικά με πολυάριθμα φόρουμ για τα UFO. Πολλοί UFOλόγοι υποδεικνύουν ότι οι εξωγήινοι έρχονται στη Γη για να διασώσουν την ανθρωπότητα από το κακή NWO-Illuminati παγκοσμιοποιημένη φάση που επιβάλλεται να επιβάλει έναν άθερμο κανόνα στον κόσμο.

Τουλάχιστον αυτά ισχυρζεται μεταξύ άλλων το παρακάτω βίντεο μια από τις πιο καυτές θεωρίες συνωμοσίας, ενώ χρησιμοποιεί και τη γνωστή προφητεία του Νοστράδαμου. Δείτε: