MENU

ΑΥΤΟ που ΣΥΝΕΒΗ… ΘΑΦΤΗΚΕ πολύ ΚΑΛΑ

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,Έχουμε ακούσει να γίνεται λόγος για πολλών ειδών συγκαλύψεις, όπου οι μεν ισχυρίζονται ότι κάποια πράγματα είναι αλήθειες και οι δε προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι…

Όμως, αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, ίσως, και να ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ωστόσο φαίνεται πως, αν όχι όλα, ένα μεγάλο μέρος πρέπει να είναι πραγματικότητα…

Ο Δρ Steven Greer είναι ένας άνθρωπος πολύ σεβαστός σε όλο τον κόσμο της κοινότητας των ανεξάρτητων ερευνητών UFO. Είναι ο ιδρυτής του The Disclosure Project, The Center for the Study of Extraterrestrial Intelligence (CSETI) and The Orion Project and Sirius Technology Advanced Research.

Πρόσφατα (Σεπτέμβριος 2015) έκανε τα πράγματα ακόμη πιο ενδιαφέροντα όταν παραδέχτηκε ότι βοήθησε να «καλέσει» εξωγήινους για λογαριασμό του γαλλικού Υπουργείο Άμυνας. Φυσικά, δεν το λέει έτσι, στον αέρα.

Ισχυρίζεται ότι έχει και τις σχετικές αποδείξεις για αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα και ότι δεν είναι μπαρούφες. Τα παρουσιάζει στο ευρύ κοινό!
Ο Δρ Greer, ο οποίος ήταν πρώην γιατρός Έκτακτης Ανάγκης στις ΗΠΑ, είναι αποφασισμένος να αναγκάσει τους Παγκόσμιους Ηγέτες να δημοσιεύσουν ΟΛΑ τα παρακρατημένα έγγραφα σχετικά με τις εξωγήινες επισκέψεις και τα UFOs.

Ήταν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στο Westminster στο Λονδίνο όπου, σε ένα πλήρως γεμάτο ακροατήριο στο Cavendish Conference Venue, επιβεβαίωσε ότι συνεργάστηκε με το γαλλικό Υπουργείο Άμυνας με σκοπό την έκκληση σε Εξωγήινα Όντα. Πολλοί από τους παρευρισκόμενους έπαθαν ένα σοκ από την συγκλονιστική ανακοίνωση.



Ο Δρ Steven Greer

Ο Δρ Steven Greer, για πρώτη φορά επιβεβαίωσε ότι είχε στην κατοχή του 100% γνήσια επιστολή από το γαλλικό Υπουργείο, στο οποίο αναλύεται ένα πείραμα που ο δρ Greer τους είχαν πείσει να συμμετάσχουν, ώστε να έλθουν σε επαφή με εξωγήινα όντα.

Το έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας (Courtesy of Dr Greer and French MOD.).

Ο Δρ Greer παρουσίασε στο πλήθος όλα εκείνα τα χαρτιά και τα έγγραφα για τα οποία ισχυρίζεται ότι είναι «τα πιο σημαντικά έγγραφα αποκάλυψης UFO που υπάρχουν». Η παρουσίαση αυτή στο Λονδίνο, μεταδόθηκε ζωντανά στο Διαδίκτυο για να τα δουν όλοι και να είναι μάρτυρες της αλήθειας αυτής.


Όπου ο Dr Steven Greer παρουσιάζει στο κοινό το έγγραφο του Γαλλικού Υπουργείου Άμυνας (Picture courtesy of Steven Greer and the Daily Express).

Όπως συμβαίνει σε πολλούς ανεξάρτητους ερευνητές UFOs, έτσι και ο Δρ Greer δέχτηκε αρκετές κατηγορίες και απειλές, ενώ είναι πεπεισμένος ότι οι «Άνθρωποι με τα Μαύρα» έχουν στραφεί εναντίον του. Ωστόσο επιβεβαίωσε ότι οι Γάλλοι Αξιωματούχοι είχαν καλέσει ένα εξωγήινο σκάφος το 2010, γεγονός που διαπιστώθηκε και διασταυρώθηκε από τα ραντάρ καθώς εντοπίστηκε ότι περνούσε με 120.000 μίλια ανά ώρα!

Ο δρ. Steven Greer επιβεβαίωσε ακόμα ότι ένας εξωγήινος «πρεσβευτής» που είχε προέλθει από τον γαλαξία της Ανδρομέδας, εν μέρει υλοποιήθηκε μπροστά από τους Γάλλους ηγέτες κατά τη διάρκεια του πειράματος σε μια αυστηρά περιφραγμένη έκταση 220 στρεμμάτων, όπου επιπλέον δεν επιτρεπόταν κανενός είδους διέλευση και πτήση οποιουδήποτε κανονικού (γήινου), επιβατικού ή άλλου τύπου, αεροσκάφος.

Ο Dr. Steven Greer και «δίδυμα πλοία» (Vero Beach FL – January 27, 2015)

Ανάμεσα σε πολλούς άλλους ισχυρισμούς ο Δρ Greer διαβεβαίωσε η/και επιβεβαίωσε τα εξής:

• Μπορεί να καλέσει τους εξωγήινους αλλοδαπούς στη γη για Ειρηνική Επαφή με την αξιοποίηση μιας κοσμικής συνείδησης.

• Οι Εξωγήινοι έχουν τεχνολογία τέτοια που τα σκάφη τους είναι σαν ζωντανές οντότητες.

• Μια μυστική και παράνομη οργάνωση διεφθαρμένων παγκόσμιων και στρατιωτικών ηγετών βρίσκεται σε υπόγειες βάσεις από όπου εξουσιάζουν πραγματικά τον κόσμο και απελπισμένα προσπαθούν να αποκρύψουν την αλήθεια για τις «ξένες επισκέψεις» ώστε να αποφευχθεί η κατάρρευση των θρησκειών, της οικονομίας και, κυρίως, της παγκόσμιας ηγεσίας τους.

• Πολλοί ηγέτες του κόσμου και βασιλείς δεν είναι παρά μόνο «ηγέτες μαριονέτα» που έχουν τοποθετηθεί από την μυστική ελίτ με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι να νομίζουμε ότι ζούμε σε δημοκρατίες

• Οι ειλικρινείς πολιτικοί που έχουν πιέσει για την αποκάλυψη των εξωγήινων έχουν προειδοποιηθεί, απαχθεί ή ακόμα και σκοτωθεί, αλλά ο ίδιος βρίσκεται σε συνομιλίες με μια μεγάλη υπερδύναμη που δεν ονομάζει (όχι ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο ή Γαλλία), εξετάζοντας επικείμενη αποκάλυψη.

• Οι ηγέτες της Elite έχουν αναπτύξει τεχνολογία περίπου τόσο προηγμένη με τους εξωγήινους, αλλά την αξιοποιούν για να καταρρίπτουν UFOs και για να εμποδίσουν την επαφή μαζί μας.

• Οι Εξωγήινοι θα μπορούσαν να παρέχουν στη Γη δωρεάν, απεριόριστο και εντελώς οικολογικό ενεργειακό εφοδιασμό, αλλά οι ηγέτες της ελίτ δεν θα το επιτρέψουν αυτό λόγω των κατοχυρωμένων συμφερόντων τους στις βιομηχανίες των ορυκτών καυσίμων και πυρηνικής ενέργειας.

• Οι αστροναύτες απαγορεύεται από τους υψηλότερους πολιτισμούς των Εξωγήινων να φτάσουν πέραν της Σελήνης έως ότου «σταματήσουμε να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον».

Ο Δρ Greer έδειξε στο ακροατήριο πολλές διαφάνειες αυτών που πίστευε ότι ήταν πραγματικοί εξωγήινοι και UFO και που αλιεύονται να ακτινοβολούν στη Γη από δυνητικά άλλες διαστάσεις. Οι εξωγήινοι έχουν εντοπιστεί και κατά τη διάρκεια των αποκαλούμενων «στενών συναντήσεων του πέμπτου είδους», εμπειρίες που ο Δρ Greer διοργανώνει και είναι γνωστές ως CE-5 (για περισσότερες λεπτομέρειες στα αγγλικά κάντε κλικ ΕΔΩ)

Από τις παρουσιάσεις του Dr Steven Greer Από τις παρουσιάσεις του Dr Steven Greer Από τις παρουσιάσεις του Dr Steven Greer Από τις παρουσιάσεις του Dr Steven Greer

Τέλος, κάλεσε το Λονδίνο και τον κόσμο σε όλη την Παγκόσμια Κοινότητα να «ξεσηκωθούν και να αλλάξουν τα πράγματα», απαιτώντας ένα τέλος στην συγκάλυψη των UFOs. Επίσης, κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου να σταματήσουν τα ψέματα και να αρχίσουν να λένε την αλήθεια!

«Η πραγματική δύναμη είναι μαζί με όλους μας. Αυτό δεν μπορούν να το σταματήσουν. Αν συμπιέσουμε την οδοντόκρεμα (το περιεχόμενο) θα βγει αρκετά γρήγορα», λέει ο Δρ Greer.

Δείτε και το σχετικό video:

Something Great Happened! Why Is This Being Covered Up?

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



Ολόκληρη η παρουσίαση του Δρ Steven Greer στο Cavendish Conference Venue:

Steven M. Greer – London 2015
πηγή: ufointernationalproject.com Μετάφραση/Απόδοση: diadrastika.com