MENU

Γερουσιαστής της Βραζιλίας μιλάει ανοιχτά για το θέμα του νιμπίρου ή τον πλανήτη Χ!

Γιατί αντιμετωπίζουμε τόσο πολύ μεγάλες φυσικές καταστροφές που δεν έχουν ξανασυμβεί;
Πολλοι πρόσφατοι τυφώνες και άλλες φυσικές καταστροφές καταγράφηκαν σαν από τις ισχυρότερες που έχουν συμβεί ποτέ.

Είναι αυτό Απλά ένα θέμα τύχης και όχι μία πραγματική κρυφή Τάση της γης που πρέπει να ανησυχούμε;

Είναι η ροπή του πλανήτη για όλο και πιο καταστροφικούς καιρούς κάτι το οποίο μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους; ή μήπως συμβαίνει κάτι πιο μυστηριώδες για το οποίο δεν θέλουν να γνωρίζουμε;

Έχουν γνωση οι επικυριαρχοι για μία σειρά από μελλοντικές φυσικές καταστροφές που πρόκειται να καταστρέψουν τον πολιτισμό;

Ένας Βραζιλιάνος γερουσιαστής έχει πρόσφατα ισχυριστεί ότι τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων χρόνων είναι κάτι που φοβούνται πολύ παραπάνω από ότι δείχνουν.

Ο γερουσιαστής ισχυρίζεται ότι έχει επίγνωση των μυστικών πληροφοριών της NASA σχετικά με έναν πλανήτη που ονομάζεται νιμπίρου ο οποίος Σύντομα θα περάσει κοντά στη γη και θα προκαλέσει τεραστιες φυσικές καταστροφές.

Η βαρύτητα αυτού του αγνωστου πλανήτη θα επηρεάσει τις παλίρροιες και τους ανέμους της γης με αποτέλεσμα μία φυσική καταστροφή χειρότερη από οποιοδήποτε άλλη καταγεγραμμένη καταστροφη στην ιστορία μας.

Ο γερουσιαστής Μότα ισχυρίζεται ότι ο αντίκτυπος στη γη θα είναι τόσο έντονος ώστε τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού θα πεθάνουν και ο σημερινος πολιτισμός μας δεν θα επιζήσει εύκολα.

Ενώ ο γερουσιαστής μου τα έχει φυσικά γελοιοποιηθεί για τις δηλώσεις του ταυτόχρονα έχει και τους πιστούς υπερασπιστές του. Αλλά γιατί να ρισκάρει τη φημη του ένας γερουσιαστής αν αυτό που μας προειδοποιεί είναι ψέμα; εάν δεν έχει χάσει τα λογικά του τουλάχιστον λέει μία εν μέρει αλήθεια!

Ο Μότα δεν ειναι η πρώτη φορά που μιλά για τον λεγόμενο νιμπίρου η πλανητική Χ, έχει μιλήσει στο διαδίκτυο εδώ και χρόνια και η θεωρία του έχει τις ρίζες της στις απαγωγές εξωγήινων που συνέβησαν στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Η θεωρία ακούγεται υπερβολική ωστόσο υπάρχουν κάποιες ενδείξεις ότι παρόμοια γεγονότα μπορεί να έχουν συμβεί ξανά στη γη στο μακρινό παρελθόν ,εάν πχ συνέβει η Βιβλική διαίρεση της θάλασσας αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο αν ένα μεγάλο Ουράνιο αντικείμενο περνούσε κοντά απο την γη ….Θυμηθειτε τα βιντεο ο οπου η θαλλασα αποχωρησε απο τις παραλιες λογω των τυφωνων Ιρμα και Χοσε !


Σε κάθε περίπτωση θα ξέρουμε Πολύ σύντομα αν υπάρχει ή όχι κάποια αλήθεια στις δηλώσεις του γερουσιαστή Μότα γιατί μέσα στις δηλώσεις του ανέφερε ότι όλα αυτά που λέει θα συμβούν σύντομα ….θα συμβούν το φθινόπωρο του 2017 …εκει προσδιοριζει την συνάντηση Γης – Νιμπιρου