MENU

Μια από τις μεγαλύτερες εξόδους στην ιστορία των ΗΠΑ χωρίς ομως διαφυγή λόγω της έλλειψης βενζίνης!

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί τελικα να καταλήξουν να «ταισουν» την καταιγίδα
 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ …και αυτό ΔΕΝ είναι μια καλή κατάσταση!
Το Μαϊάμι βρίσκεται τώρα στη «χειρότερη δυνατή θέση», καθώς ο τυφώνας Irma κατευθύνεται προς την ηπειρωτική Αμερική. Με την καταιγίδα να φτάνει στην άκρη της Φλόριντα για ίσως ένα καταστροφικό χτύπημα αυτό το Σαββατοκύριακο, η πρόγνωση του Εθνικού Κέντρου τυφωνων του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ότι η πιο πιθανή διαδρομή του ματιού της καταιγίδας εχει μετατοπιστεί. Το κέντρο δήλωσε ότι ειναι πιθανό ότι η Irma θα περασει το Σάββατο στη νότια Φλόριντα .
«Είναι μεγαλυτερο από ολόκληρη την πολιτεια μας και μπορεί να προκαλέσει σημαντικές και απειλητικές για τη ζωή καταστασεις από ακτή σε ακτή. Ανεξάρτητα από τις ακτές στις οποίες ζείτε, να είστε έτοιμοι να τις εκκενώσετε..
Καθώς ο τυφώνας Ιρμα πλησιάζει περισσότερο την πολιτεία της φλωριντα, οι πολιτες έχουν ξεκινήσει μαζική έξοδο προς βορρά, προκαλώντας μποτιλιαρισμα και μεγαλες καθυστερησεις στο οδικο δικτυο της πολιτειας Χιλιάδες αυτοκίνητα έχουν βγει στο δρομο με κάποια βενζινάδικα ηδη να δηλωνουν ελευση καυσιμων .
Η καταιγίδα θα μπορούσε να χτυπήσει την ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη ανατολική ακτή της Φλώριδας και με βάση την προβλεπόμενη πορεία της καταιγίδας με Κατηγορία 5 θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες μαζικές εκκενώσεις στην ιστορία των ΗΠΑ.
Όλα αυτά που αυτή την στιγμή αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας στην Φλοριντα ας γίνουν μάθημα σε όλους όσους χλευάζουν την έννοια της προετοιμασίας !
Εκεί είναι εκπαιδευμένοι σε καταστροφές και σε τυφώνες…άλλοι έξυπνοι λαοί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ! Αλλοι έξυπνοι λαοί δεν έχουν αντιμετωπίσει ποτέ ανάγκη μαζικής διαφυγής (τετουκοτοξ) …και δεν έχουν ιδέα για τους τεράστιους κίνδυνους που κρύβει η ξαφνική ανάγκη εκκένωσης …Τουλάχιστον ..όλοι οι «έξυπνοι» ας αφήσουν του «χαζούς» συνανθρώπους τους να μάθουν ..να έχουν χρήσιμη πληροφορία μέσα τους ..χωρίς να μιλούν η να επεμβαίνουν !