MENU

Η μυστηριώδης φράση της μάνατζερ του Σουμάχερ για την υγεία του θρύλου της F1

Φωτιές» άναψε μία φράση της μάνατζερ του πρωταθλητής της F1,Μίκαελ Σουμάχερ, σε δημοσιογράφους την Κυριακή που μας πέρασε. Μετά το σοβαρό τραυματισμό του τον Δεκέμβριο του 2013 στις γαλλικές Άλπεις την ώρα που έκανε σκι, οι φαν του Μίκαελ Σουμάχερ κρέμονται από τα χείλη της μάνατζερ και της γυναίκας του πρωταθλητή της F1 για να μάθουν κάποια εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ από τη στιγμή του τραυματισμού του έχει υποβληθεί σε δύο σοβαρά χειρουργεία για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ κατά τους πρώτους 6 μήνες της περιπέτειάς του ήταν σε κώμα.

Μία δήλωση της μάνατζερ του, Sabine Kehm σχετικά με το μουσείο που θέλουν να ιδρύσουν, έχει αφήσει τους φαν του να αναρωτιούνται αν κρύβονται μηνύματα για την υγεία του. Συγκεκριμένα μιλώντας για τα αντικείμενα του Σουμάχερ και τα σχέδια για τη δημιουργία του μουσείου, η μάνατζερ είπε «Εμείς πάντα είχαμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τα αντικείμενα αυτά να είναι προσβάσιμα στο κοινό».

Όπως ήταν φυσικό, ξεκίνησε η φημολογία γύρω από το αν το «εμείς» της μάνατζερ, περιλαμβάνει και τον Μίκαελ Σουμάχερ και αν ο πρωταθλητής είναι σε θέση να εκφράζει τις σκέψεις του.

Πηγή: Mirror