MENU

Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ …Διαλύονται οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»; O Καμμένος στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου,Όλες, μα όλες οι δημοσκοπήσεις τον τελευταίο χρόνο δείχνουν ότι, το κόμμα των ΑΝΕΛ που ως δεκανίκι στηρίζει στην Κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ
 του Αλέξη Τσίπρα, πνέει τα λοίσθια και δεν πετυχαίνει την είσοδό του στη Βουλή, που θα προκύψει από τις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν!

Γιατί πληρώνει ο Πάνος Καμμένος και το κόμμα του την παραβίαση όλων των προεκλογικών εξαγγελιών και συμμετέχει στα καθημερινά “εγκλήματα” της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προς τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα! Αλλά πληρώνει και το νεποτισμό που επέδειξε αμέσως μετά την συγκυβέρνηση, βολεύοντας δεξιά και αριστερά τους “δικούς” του ανθρώπους!

Ο Πάνος Καμμένος και οι Βουλευτές του, γνωρίζουν ότι ο “ήλιος” τους πολύ σύντομα θα δύσει! Και τότε, ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Όταν δεν θα βρίσκονται στην Εξουσία, όταν δεν θα καλύπτονται από την βουλευτική ασυλία, τότε που “ο Πρίγκιπας θα είναι γυμνός”, τότε θα εισπράξουν τα επίχειρα της Προδοσίας τους προς το λαό μας και την Πατρίδα μας!

Γι΄ αυτό, όλοι τους κοιτάνε το πολιτικό τους βόλεμα, εκτός ΑΝΕΛ, αφού ενδεχομένως να μην υπάρχει το κόμμα στις εκλογές που οσονούπω έρχονται!

Άκρως ενημερωμένη λοιπόν πηγή μας, μας εκμυστηρεύτηκε πως ο Πάνος Καμμένος έχει εξασφαλίσει ήδη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ!

Όπως άλλωστε και η Έλενα Κουντουρά για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθηνών! Για ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ οδεύει και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος!

Από εκεί και μετά, προχωρημένες είναι οι επαφές για ένταξη στην “Δημοκρατική Συμπαράταξη” του Κώστα Ζουράρι, όπως και του Κώστα Κατσίκη στην ΝΔ. Για τη ΝΔ πάει με στήριξη εκδότη εφημερίδας και ο Δημήτρης Καμμένος!

Έκπληξη μας προξένησε ο ισχυρισμός της πηγής μας, πως η Μαρία Κόλλια, υφυπουργός Εσωτερικών και πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, οδεύει για τη ΝΔ!

Μεγαλύτερη όμως έκπληξη μας προξένησε το γεγονός πως, ο Σπένσερ – Νικόλαος Κουίκ είναι εκτός παιχνιδιού! Γιατί, όλοι γνωρίζουν την διπλωματική ευχέρεια του δημοσιογράφου Κουίκ στο “ξεκλείδωμα” θυρών ασφαλείας!!
Ξεσηκώνονται οι Δήμαρχοι των νησιών του Β. Αιγαίου



Μετά τον Δήμαρχο της Κω, Γιώργο Κυρίτση που σήκωσε μπαϊράκι κατά της μεταναστευτικής πολιτικής της κυβερνήσεως, πήρε σειρά ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός!

Αποστέλλοντας επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, μέσω της οποίας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αλόγιστη πολιτική της κυβερνήσεως στο μεταναστευτικό και τον εγκυμονούντα κίνδυνο για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου από την υπεράριθμη κατάσταση που επικρατεί στα Hotspot!

«Η σταθερή αύξηση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Βορείου Αιγαίου έχει δημιουργήσει μια ασφυκτική κατάσταση, τόσο εντός των “κέντρων υποδοχής και φιλοξενίας”, όσο και στις γύρω από αυτές τις περιοχές. Έχω προειδοποιήσει επανειλημμένα ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη αποσυμφόρησης όλων των κέντρων, σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουμε να ζήσουμε ξανά την κρίση των καλοκαιρινών μηνών του 2015»!

Στη συνέχεια ζητάει από τον Πρόεδρο της Βουλής την παρουσία των Δημάρχων των νησιών του Βορείου Αιγαίου στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή, όπου συζητείται η διαχείριση των προσφυγικών ροών! Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:

«Θεωρούμε αναγκαία και γι΄ αυτό ζητάμε την παρουσία των Δημάρχων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου σε τακτική ή ειδική συνεδρίαση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το προσφυγικό – μεταναστευτικό! Στη συνεδρίαση αυτή ο κάθε Δήμαρχος θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει αλλά και να καταθέσει προτάσεις συνεισφέροντας έτσι τα μέγιστα στο έργο της Επιτροπής»!

Η δική μας θέση! Σωστά όλα αυτά Δήμαρχε, αλλά θα εισακουστείς; Και αν δεν εισακουστείς τι ακριβώς θα πράξεις;;
Οι χουλιγκάνοι της …Εξουσίας


Το πρόβλημα της Κοινωνίας μας εμφανίστηκε σε όλο της το μεγαλείο, προχθές ημέρα Τρίτη, στο Φαληρικό γήπεδο που φέρει το όνομα ενός εκ των μεγάλων ηρώων μας του ΄21, Γεωργίου Καραϊσκάκη!

Στον ποδοσφαιρικό αγώνα λοιπόν της Εθνικής μας Ομάδος με την αντίστοιχη του Γιβραλτάρ, όπου οι διεθνείς μας αγωνίζονταν για να μπορέσει η Εθνική να πάρει το εισιτήριο για αγώνες μπαράζ, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018, μια ομάδα χουλιγκάνων – κάφρων άρχισαν στη εξέδρα να γρονθοκοπούν έναν ανεγκέφαλο φίλαθλο που “τόλμησε” να εμφανιστεί με φανέλα του ΠΑΟ!

Όμως, ο αγώνας ήταν της Εθνικής Ομάδος και τα οπαδικά μίση και πάθη πρέπει να πηγαίνουν στην άκρη, άσχετα αν ο φίλαθλος αυτός εμφανίστηκε στη θύρα 7 του γηπέδου με την πράσινη φανέλα! Γιατί, ο αγώνας δεν ήταν του Ολυμπιακού, όπου στους αγώνες του σ΄ αυτήν την θύρα δρουν οι χουλιγκάνοι – αναρχικοί αυτής της Ομάδος! Άλλωστε, είχαν αναρτήσει σημαία στα κάγκελα με τα διακριτικά του Ολυμπιακού! Τι έπρεπε δηλαδή να πάνε καμιά δεκαριά “πράσινοι” ή “κίτρινοι” και να γίνει “η μάχη του Δράμαλη”;

Την συγκεκριμένη ημέρα το γήπεδο αυτό δεν άνηκε στον Ολυμπιακό, αλλά στην Ελληνική Ομοσπονδία!

Τι ακριβώς έκανε η Ελληνική Ομοσπονδία για να προστατέψει του φιλάθλους της Εθνικής Ομάδος από τέτοια ακραία φαινόμενα που μας κάνουν διεθνώς ρεζίλι;

Τι ακριβώς έκανε η Ελληνική Πολιτεία, η οποία για μια ακόμη φορά απέδειξε πως αδυνατεί να εξασφαλίσει στους πολίτες της την απαιτούμενη ασφάλεια και προστασία!

Ωστόσο, αυτή η ανικανότητα των ανθρώπων που διοικούν αυτήν την Πολιτεία, βρίσκεται στον υπέρτατο βαθμό και αυτοί θα έπρεπε να εξοστρακιστούν!

Αυτή η Πολιτεία δεν μαθαίνει, δυστυχώς, ΠΟΤΕ! Ή δεν θέλει να μάθει, πετώντας την μπάλα συνεχώς στην εξέδρα, προκειμένου να μπορεί ευχερώς να πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις!

Εν κατακλείδι, ποιος θα μας προστατέψει από τους χουλιγκάνους – κάφρους της Εξουσίας;;
Ο Έλληνας Σαράντος Καργάκος…

…ιστορικός, φιλόλογος και δοκιμιογράφος, είπε για το ν/σ που δίνει το δικαίωμα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών!




Χωρίς άλλα λόγια!!
Πώς αντιλαμβάνεται το διαδίκτυο το ν/σ έκτρωμα