MENU

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ …Όποτε κι αν γίνουν εκλογές θα τις χάσει το Πολιτικό Σύστημα .

​Στις τελευταίες εκλογές ήταν εγγεγραμμένοι 9.913.609 , από αυτούς ψήφισαν 5.567.930 / 56,16 % ( Άκυρα/Λευκά 2,42 % ) Με βάση τα ανωτέρω δεν προσήλθαν στις κάλπες ( τότε ) 4.345.679 συμπολίτες μας οι οποίοι εάν ήταν κόμμα θα ελάμβανε το 43,84% των ψήφων και θα ήτο αυτοδύναμο .


Πήρατε το μήνυμα που σας έστειλαν κύριοι ;

Το 1ο κόμμα έλαβε τότε 1.926.526 ψήφους ή το 19,4% των ψήφων και μαζί με το έβδομο κόμμα που έλαβες 200.423 ψήφους κυβερνούν σήμερα με πραγματικό ποσοστό 21,45%

Σας λέει κάτι αυτό ως προς το γιατί ¨κτυπούν ¨ τον αδύναμο κρίκο , τον πρόεδρο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων; Από εδώ φαίνεται η σοβαρότητα του πολιτικού μας συστήματος . Αυτοσκοπός η εξουσία και οι καρέκλες .

Ποιος εκπροσωπεί όμως το ποσοστό αυτό της ΑΠΟΧΗΣ σήμερα στην κοινωνία;

Ποιοι σπεύδουν να σφετεριστούν την αντιπροσωπεύσει αυτού του λαού που δεν ψήφισε.. οι μπαχαλάκηδες και οι οπαδοί του Κουφοντίνα ;

Ποιες δυνάμεις αναδύονται από τα εκατομμύρια αυτά των συμπολιτών μας που γύρισαν την πλάτη στο πολιτικό σύστημα ;

Ξυπνήστε !! Αφήστε τους σκυλοκαβγάδες και τις αλληλοκατηγορίες διότι το ποσοστό αποχής στις επόμενες εκλογές θα φτάσει στο 51% .

Φτιάξτε Εθνικές ομάδες για την αντιμετώπιση και την προάσπιση των ζωτικών εθνικών μας συμφερόντων !

Πείτε την αλήθεια στον λαό σε κάθε περίπτωση!

Φτιάξτε ένα ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ αφού το παλιό , οδηγεί σε ¨ΕΜΦΥΛΙΟ ¨μέσω της κλιμάκωσης της αντιπαλότητας των άκρων σας .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ

( τμήμα πολιτικής επιθεώρησης )


triklopodia