MENU

Όλο καί πλησιάζουμε…

Νομίζω αυτόν τον καιρό είναι επιβεβλημένη μία σύνοψη του πού βρισκόμαστε, καί τί επίκειται. Κι είπαμε, «αφύπνιση» τέλος. Στο εξής, όποιος πρόλαβε, τον Κύριον είδε.
 Απευθύνομαι, λοιπόν, μόνο σε όσα άτομα με καθαρή Ελληνική ψυχή έχουν ήδηενστερνιστεί την αναγκαιότητα να επιβιώσει το έθνος μας. Οι υπόλοιποι… όπως έστρωσαν, να 

κοιμηθούν.


α. Στον εξωτερικό τομέα
Αναμένεται λίαν συντόμως η επίθεση των ηπαπάρα στο Ιράν. Πότε ακριβώς θα γίνει αυτή; Σε πολύ σύντομο διάστημα, αφού οι ηπαπάρα θα έχουν πρώτα διευθετήσει μερικά «θεματάκια». Τα εξής:
  • Η -φροντίδι των ηπαπάρα- μεταφορά στην Ευρώπη (ίσως καί στις ίδιες τις ηπαπάρα) όσων εγκληματιών γλυτώσουν, από τις διάφορες εγκληματικές οργανώσεις Ίσις, Άλ Νούσρα, Άλ Καέντα,… Αλ-ητεία.
Όπως είπε κι ο Αβραάμ Λίνκολν, δεν μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς επί πολύ χρόνο. Έτσι, ενώ τα Δυτικά αλητο-ΜΜΕ διέδιδαν μανιωδώς τις χοντρές ψευτιές περί υπερόπλων του Σαντάμ καί του Ιράν, ενώ διέδιδαν τα επίσης χοντρά ψέμματα γιά τις «αυθόρμητες» επαναστάσεις της «Αραβικής άνοιξης», στη Συρία το ηπαπαραίϊκο παραμύθι ξέφτισε. (Βάλανε κι οι Ρώσσοι το χεράκι τους, δε λέω, καί οι «αυθόρμητοι» επαναστάτες βγάλαν το σκασμό διά παντός.)
Οπότε, το μόνο που απομένει γιά τους διεθνείς δήθεν επαναστατημένους ισλαμο-εγκληματίες, είναι να χρησιμοποιηθούν αλλού, γιά αποσταθεροποίηση κρατών καί κυβερνήσεων προς τα συμφέροντα των ηπαπάρα. (Τί στην ευχή;! Τόση εκπαίδευση από τη …Θεία να πάει χαμένη; τόσα λεφτά χαμένα; Δε γίνεται!) Γι’ αυτό τους φυγαδεύουν από τη Συρία όπως-όπως.
Όμως, μη νομίσετε ούτε γιά μιά στιγμή πως οι ηπαπάρα προτίθενται ν’ αφήσουν τη Συρία έτσι, ανενόχλητη, να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό. Αλλά, αφού φεύγουν τα τζιχάντια, ποιός θα συνεχίσει να γλείφει τον πωπό των ηπαπάρα στην περιοχή; Μά, οι Κούρδοι, φυσικά!
  • Συνεπώς, πρέπει να μεσολαβήσει …πρωτόκολο παράδοσης-παραλαβής …κ@λογλειψίματος των ηπαπάρα!!!  🙂
Αλλαγή …γλώσσας! Από τα τζιχάντια, στους Κούρδους. Κι όταν διευθετηθεί αυτό, άρα Συρία-Ιράκ (καί Τουρκία) θ’ απασχολούνται σε πόλεμο με τους Κούρδους γι’ άλλα καμιά δεκαριά χρόνια (σύμφωνα με τον σχεδιασμό), τότε καί μόνον τότε οι ηπαπάρα θα επιτεθούν στο Ιράν.
Πάντως, απ’ ό,τι φαίνεται, αυτή η ιστορία ξεκινάει το πολύ εντός ενός τετραμήνου. Προσωπική εκτίμηση, το πιστολίδι ξεκινάει το πολύ μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.
(«- Ρέ Εργοδότη, το Ιράν δεν είναι ακριβώς θερμή τροπική χώρα! Κι ο Φεβρουάριος εκεί δεν είναι άνοιξη! Ξέρεις τί χειμώνα κάνει;»
Μπάαα… ας είναι καλά το Χάαρπ! Όταν μπουκάραν τα αμερικανάκια στο Αφγανιστάν Νοέμβριο μήνα, παρά λίγο να έβαζαν …αντιηλιακό!!! Ούτ’ εκεί έχει ήπιο χειμώνα, ξέρετε. Νοέμβριος στο Αυγατηγανιστάν;! Ξέρετε τί πάει να πεί; Υπό κανονικές συνθήκες, τα αμερικανάκια θα επέστρεφαν οίκαδε 

με κομμένα πόδια απ’ τα κρυοπαγήματα.)

Ε
δώ, να σημειώσουμε μερικά τινά ακόμη.
Στη σύγκρουση ηπαπάρα-Ιράν, η Ρωσσία στην αρχή θα κάνει την πάπια. (Διότι είναι ανταγωνιστές στις εξαγωγές πετρελαίου.) Βέβαια, η Ρωσσία πολύ θα ήθελε να διαλυθούν καί η Σαουδική Αραβία καί το Κατάρ, πλην όμως αυτά τα κράτη βρίσκονται στην ηπαπαραίϊκη ομπρέλλα προστασίας (σε αντίθεση με το Ιράν). Αργότερα, όμως, καί με την προϋπόθεση ότι το Ιράν θα τα βρεί μπαστούνια, η Ρωσσία θα επέμβει υπέρ αυτού… διότι η τυχόν πτώση του Ιράν σηματοδοτεί άνοιγμα διαδρόμου κατ’ ευθείαν προς τις πετρελαιοπηγές του Καυκάσου, δηλαδή το «μαλακό υπογάστριο» της Ρωσσίας.
Αυτήν ακριβώς τη συγκεκριμένη εκτίμηση φαίνεται πως έκαναν καί στο οξαποδουήλ (καί την ενστερνίστηκε ο Τράμπ), γι’ αυτό λύσσαξαν να επιτεθούν στο Ιράν …οι ηπαπάρα! (Που τό ‘χουν χαϊδεμένο το οξαποδουήλ καί του κάνουν όοοοολα τα χατήρια.) Με το πρόσθετο σκεπτικό ότι, αν προλάβεις με αιφνιδιασμό καί αρπάξεις πράγματα στην αρχή, πριν αντιδράσουν οι υπόλοιποι, τότε …μακάριοι οι κατέχοντες! Δημιουργείς τετελεσμένα, καί ουδέν μονιμώτερον του προσωρινού. Στην αρχή, στις πρώτες φάσεις του πολέμου – διότι, άπαξ καί εμπλακούν οι Ρώσσοι, τελείωσαν οι αμερικανοβραίϊκες φιλοδοξίες. Τζάμπα ο κόπος!
Να υποθέσω  ότι αυτή η βιασύνη προς δημιουργία τετελεσμένων θα συμπεριλάβει χρήση πυρηνικών; καθόλου δεν το θεωρώ απίθανο.

Το άκρως σημαντικό της υποθέσεως: Τα απόνερα της επιθέσεως στο Ιράν θα παρασύρουν αγρίως τη βαρκούλα «Η ωραία Ελλάς». Γιατί; Διότι το Ιράν μας δίνει πετρέλαιο με πίστωση. Που σημαίνει ότι -με έναρξη πολέμου εναντίον του Ιράν- τα καύσιμα θα γίνουν είδος πολυτελείας, καί μιά σειρά βασικών προϊόντων θ’ ακριβήνουν αγρίως. Πχ τα τρόφιμα, με το παραμύθι πως δήθεν ακρίβηνε το πετρέλαιο γιά τα τρακτέρ. (Άσχετο αν πρόκειται γιά ήδη μαζεμένες σοδειές, εφ’ όσον ήδη βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων.) Όλη η πιάτσα θα υποκύψει στον μαυραγοριτισμό!
Οπότε… ανοίχτε τρύπες στο ζωνάρι, φουσκώστε το ποδήλατο, καί βρήτε άτομο (όποιου φύλου γουστάρετε – σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον πεντέξη φύλα! lol!!!) να κοιμάστε μαζί – γιά ζέστη. (Έ, καί γιά σέξ, δε λέω. Καρα-lol!!!!!) Ά, να μην ξεχάσω: αγοράστε καί ρεζώ γιά φωτισμό, διότι η ΔΕΗ θα πάει στα ύψη. Με το μαγείρεμα δεν ξέρω τί θα κάνετε, αλλά υποθέτω πως όλοι μαζί ομοθυμαδόν θα το γυρίσουμε στην ωμοφαγία. Σούσι, κι άγιος ο …Βούδδας!  🙂

β. Στον εσωτερικό τομέα.
Στην Ελλαδάρα μας, είναι εκτυφλωτικώς φανερό πως σφίγγει κι άλλο η θηλειά στον λαιμό μας. Πλέον πλησιάζουμε σε προθανάτια συμπτώματα πνιγμού. Αυτό δεν χρειάζεται ούτε κάν να διατυπωθεί. Το ξέρουμε όλοι. Όμως, θέλω να επισημάνω πως  το πνίξιμο επεκτείνεται καί σ’ αλλους τομείς, πλην των γνωστών.
Μέχρι στιγμής, είχαμε:
  • το εθνικό πνίξιμο (εκχώρηση εν ψυχρώι της εθνικής κυριαρχίας)
  • το φυλετικό πνίξιμο (λαθρέποικοι, σχέδιο Κουντενχόβε-Καλλέργη)
  • το πολιτικό πνίξιμο (ή θα πάρεις την «ευλογία» του κατεστημένου, ή κάτσε στην απέξω)
  • το οικονομικό πνίξιμο (μνημόνια, εν ψυχρώι χάρισμα ορυκτού πλούτου σε ξένους, τραπεζοκρατία, φτωχοποίηση των Ελλήνων, κατάσχεση κατοικιώναυτοκτονίες)
  • το στρατιωτικό πνίξιμο (με τον εν ψυχρώι αφοπλισμό του στρατού – κι άσε των πολιτών…)
  • το κοινωνικό πνίξιμο (ο καθένας γιά την πάρτη του, αδιαφορία γιά το σύνολο, η ανεργία στα ύψη, κι επίμονος κομματοσκυλισμός, σα σύφιλη, που δυστυχώς δε λέει να ψοφήσει – αν καί πρόκειται γιά εκφυλιστικό φαινόμενο, που ήδη τά ‘φαγε τα ψωμιά του)
  • το «επίσημο» ιδεολογικό πνίξιμο (με τα βρωμο-ΜΜΕ, τον «πολυπολιτισμό», την εν ψυχρώι αλλοίωση της Ιστορίας, κτλ – όπου, όποιος διαφωνεί, είναι «φασίστας», «ρατσιστής», καί λοιπές πορδές)
  • το πνίξιμο (στην κυριολεξία!) μέσωι της χειραγωγήσεως του καιρού (τεχνητές θύελλες, κτλ)
  • καί -τέλος, αλλ’ όχι έσχατο- το θρησκευτικό πνίξιμο. (Τα λαθρομούσλιμζ μας κατσικώθηκαν στο σβέρκο ως νταβατζήδες στο τί θα λατρεύουμε καί πώς θα το λατρεύουμε – πχ  δεν τους αρέσουν οι καμπάνες των εκκλησιών. Εχέσθημεν, βεβαίως, γιά το τί επιθυμούν τα λαθρομούσλιμζ, αλλά υπάρχουν βλάκες καί προδότες που τα σιγοντάρουν.)
Αυτό είναι το ήδη υπάρχον «πακέτο», το οποίο εδώ καί πολύ καιρό έπαψε ν’ αποτελεί είδηση πρωτοσέλιδη.

Αλλά πλέον το πνίξιμο επεκτείνεται καί σε πολύ κοντινούς μας τομείς. Δηλαδή, ακόμη κι αν όλα τα παραπάνω γιά τους χ, ψ λόγους δεν σε άγγιζαν (πχ έλεγες επάνω στην τσατίλα σου ότι τα νησιά που στενάζουν απ’ τους λαθρέποικους «καλά να πάθουν», διότι ψηφίσανε -κι όχι μονάχα μία φορά- αυτούς που τους έφεραν), τώρα η ιστορία αυτή έχει φτάσει πολύ, μα πολύ κοντά μας.
Δυό λέξεις αρκούν, γιά να καταδείξουν την κατάντια μας: τροφή καί νερό!
Το μεν νερό σιγά-σιγά «ιδιωτικοποιείται», δηλαδή ξεπουλιέται σε διεθνή λαμόγια (από Μέση Ανατολή μεριά, κάτι εταιρείες ενός κράτους που αρχίζει από «οξαπο-» καί τελειώνει σε «-δουήλ»). Όσον αφορά, δέ, την τροφή, εκτός του ότι ακριβαίνει καί αρχίζει -λόγωι «Ευρώπης»- να υπόκειται αγρίως στον codex alimentarius
(…κι όχι, αυτό δεν είναι «συνομωσιολογία», ώ Διαδικτυακοί εξυπνάκηδες – εδώ πήγαν οι «Ευρωπαίοι» ν’ απαγορέψουν το κοκορέτσι!…)
…τώρα τελευταία ξεπετάχτηκαν διάφοροι παλιάνθρωποι, που θέλουν να γίνουν νταβατζήδες της. Δηλαδή, να μας υπαγορεύουν δικτατορικώς τί θα τρώμε καί τί όχι, καί πώς θα το τρώμε.
Μιλάω γιά τις πρόσφατες επιθέσεις σε κρεοπωλεία (δες πχ εδώ) καί φουρνάρικα.  Όπου, υπό δήθεν πρόσχημα …υψηλών ιδεών, κάποια τσογλάνια πάνε -εμμέσως πλήν σαφώς- να μας επιβάλουν μακροπροθέσμως τους διατροφικούς κανόνες «χαλάλ» των μούσλιμζ. Καί μή σας μένει καμμία αμφιβολία, ότι οι κανόνες αυτοί είναι ακριβές αντίγραφο των κανόνων «κοσέρ» της εβραίϊκης διατροφής.
«- Ρέ Εργοδότη! Οι συγκεκριμένοι μπαχαλάκηδες κόπτονται γιά τα δικαιώματα …των προβάτων! Τί σχέση έχουν τα χαλάλια καί τα κοσέρια;»
Αν προσέξετε πχ την πορεία της Αριστεράς, αυτή ξεκίνησε από την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων καί σήμερα κατέληξε στην υπεράσπιση των «δικαιωμάτων» …των πισωγλέντηδων! Έ, λοιπόν, η ιδεολογική λοξοδρόμηση αυτού του είδους είναι αρκετά εύκολη. (Κυρίως με τη μέθοδο «είπα-ξείπα», αλλά καί με τις εκάστοτε ιδεολογικές «μόδες» – διότι κάθε γενιά ανθρώπων παράγει νέο κύκλο κορόϊδων.) Επομένως, η απόσταση από τα «δικαιώματα» των κατσικιών μέχρι το «δικαίωμα» των λαθρομούσλιμζ να μην τρώνε γουρούνια (καί να μας φορέσουν κι εμάς την απαγόρευση καπέλλο), είναι μικρή! Ωραία λόγια καί υποστηρικτικές «ιδεολογικές» μαλακίες, πάντα βρίσκονται.

Παρένθεση εδώ. Απαραίτητη.
Όπως  έχω  ξαναπεί πλειστάκις, ο χριστιανισμός ήταν μία θρησκεία σχεδιασμένη από τα αρχαία ιερατεία μας. (Γιά να πάρει -στην Εποχή των Ιχθύων- τη θέση της φθίνουσας αρχαίας.) Πλήν όμως, θες επειδή ως φυλή μιλάμε πολύ, θες επειδή μιλούσαμε πολύ γιά να προετοιμάσουμε το έδαφος, θες επειδή στην Ελληνιστική Εποχή τα πάντα γινόντουσαν φανερά κι όλοι μιλούσαν προς όλους, το σχέδιο διέρρευσε. Τό ‘μαθαν, λοιπόν, καί οι τζιούζ, καί προετοίμασαν την αντίδρασή τους.
Ποιά ήταν αυτή; το να πιάσουν τους ηγέτες της εποχής εκείνης (παλιά μου τέχνη κόσκινο… απ’ την εποχή της Εσθήρ καί του Δαρείου ακόμη) καί να τους φέρουν με τα νερά τους. Όχι την πλέμπα, τους ηγέτες. Διότι εκεί βρίσκεται η δύναμη. (Έτσι, βλέπεις πχ τον Σαούλ-Παύλο να μπαινοβγαίνει στο παλάτι της Ρώμης άνετος κι ωραίος, λες κι ήταν σπίτι του.) Ως  αποτέλεσμα, μετά από κάποιους αιώνες  (διότι τα σχέδια αυτά δεν υλοποιούνται σε μιά μέρα) η αρχική ιδέα των Ελλήνων -περί νέας μορφής της θρησκείας  μας- διεστράφη σε μιά άκρως εβραΐζουσα σαχλαμάρα. Χρειάστηκαν οι Τρείς Ιεράρχες, κυρίως η τρομερή προσωπικότητα του Βασιλείου του Μεγάλου, γιά να έρθει κάπως στα -Ελληνικά- ίσα του το πράμα.
Όταν, λοιπόν, οι τζιούζ είδαν πως δεν έπιασε απόλυτα το κόλπο τους, κι ότι το πρώϊμο Βυζάντιο το ξαναγύριζε στα παλιά Ελληνικά ήθη κι έθιμα (αν καί υπό χριστιανικό μανδύα), άρχισαν το σαμποτάζ. (Πάντα με «υπαγόρευση» του πρακτέου στον κάθε τυχάρπαστο ηγέτη ή υποψήφιο ηγέτη της αυτοκρατορίας.) Νά κάτι αιρέσεις, νά κάτι εικονομαχίες, νά κάτι Ιουστινιανοί…  με αποκορύφωμα την κατασκευή του ισλάμ. Το ισλάμ είναι μιά θρησκεία-μαϊμού (όχι αυθεντική – συγκαλυμμένος ιουδαϊσμός είναι), με μοναδικό σκοπό να πλαγιοκοπήσει το χριστιανικό Βυζάντιο, καί τίποτ’ άλλο. Πράγματι, το ισλάμ κατάφερε κι έφαγε όλη την Βόρεια Αφρική, έσβησε κάθε τί το Ελληνικό, καί παρά λίγο να χλαπακιάσει ολόκληρη την δυτική Ευρώπη επί Καρόλου Μαρτέλου.
Ηττήθηκε καί σταμάτησε …τότε. Διότι σήμερα ξανάβγαλε (τήι υποδείξει των εμπνευστών του βεβαίως-βεβαίως) απ’ το μπαούλο την πρωταρχική του ορμή, καί απειλεί θεούς καί δαίμονες. Το κακό είναι πως το ισλάμ (ακριβώς όπως ο ιουδαϊσμός) δεν είναι μονάχα μιά θρησκεία, που την πιστεύεις κι άειντε, τελειώνεις καί ξεμπερδεύεις. Είναι ολόκληρο πακέτο κανόνων, που επεκτείνονται σε ζαλιστικές λεπτομέρειες, όπως η ενδυμασία καί η τροφή. (Καί -ας  μην ξεχνάμε- η περιτομή. Την οποία, ώ καρακορόϊδα μούσλιμζ, το Κοράνιο δεν την αναφέρει που-θε-νά!!!) Γι’ αυτό, λοιπόν, οι εμπνευστές του οι τζιούζ χρησιμοποιούν ολόκληρο «ιδεολογικό» οπλοστάσιο καί νοητικούς ακροβατισμούς γιά να μας πρήξουν – όπως πχ τα …δικαιώματα των προβάτων. Με το -γενικό κι αόριστο- πρόσχημα του «ανθρωπισμού» γιά τα λαθρομούσλιμζ.
(Να μην ξεχάσω… Ψιλοάσχετο, αλλά τί απέγιναν τα αρχαία ιερατεία μας με τα μυστικά «των ιερών αδύτων» τους; Τί να έγιναν πχ εκείνοι οι ιερείς των Δελφών με τα ιερά όπλα; Έ;
Υπάρχουν! Εξακολουθούν να υπάρχουν. Κάπου… κάπως…
Ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό.)

Πόλεμος στις διατροφικές μας συνήθειες, λοιπόν. Καί σα να μην έφτανε αυτός, έχουμε καί πόλεμο στο τί φοράμε!!!
Γέμισαν οι δρόμοι της Αθήνας από πρακτοράκια, που επιτίθενται αγεληδόν στον κόσμο, αν δεν τους αρέσει το ντύσιμο ή το κούρεμα του καθενός, ή αν απλά δεν τους αρέσει η φάτσα κάποιου, ή αν -ακόμη απλούστερα- νομίσουν πως είναι «φασίστας». (Μεγαλοφυή, αυτά τα κωλόπαιδα! Έχουν εφεύρει το …φασιστόμετρο!!! Δεν κοιτάζουν τα μούτρα τους σε κανέναν καθρέφτη, λέω ‘γώ; Εκεί μέσα -στον καθρέφτη- κρύβονται πάρα πολλοί φασίστες, αν θέλουν ν’ ασχοληθούν.)
Το χειρότερο όλων, είναι πως οι Έλληνες έχουν σταματήσει να σκέφτονται λογικά. Κανείς δε σκέφτεται πως αυτά τα άτομα, που τριγυρνάνε όλη μέρα στους δρόμους δίκην περιπόλων, από κάπου πρέπει να βγάζουν τα προς το ζήν – διότι τόσο κοπροσκύλιασμα όλη μέρα δεν δικαιολογείται (καί δεν παράγει …μισθό). Κι ο μόνος τρόπος να βγάζουν λεφτά, είναι ν’ αμείβονται από «υπερεσίες». Καθαρά πρακτόρια, παναπεί. Αντίθετα, όλοι τα πρακτόρια τα έχουν στα ώπα-ώπα. Τα χαϊδεύουν με χαρακτηρισμούς όπως: «νεολαίοι», «αναρχικοί», «παιδιά»,… καί λοιπά πέη μπλού. Ένας, μωρέ, να σκεφτεί καθαρά περί τίνος πρόκειται! Ένας!!!

γ. Κι εμείς τί κάνουμε;
Λαμβάνουμε τα μέτρα μας.
Εκτός από τις προμήθειες τροφής, που ήδη πρέπει να έχουμε κάνει από καιρό, δεν κυκλοφορούμε έξω χωρίς σοβαρό λόγο. Ειδικά σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη καί ειδικά σε κάτι μπαχαλογιορτές, όπως Δεκαεφτά Νοέμβρη ή του …αγίου Αλέξη στις 6 Δεκεμβρίου. Επίσης, έχουμε ήδη σκεφτεί τους τρόπους επικοινωνίας καί μετάβασης από το ένα μέρος στο άλλο, αν κοπεί η πρόσβαση στους ήδη γνωστούς. Τέλος, …προπονούμαστε σε διαβίωση χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Πχ θερμαινόμαστε με γλάστρες καί ρεζώ.
Τέλος-τέλος, προπονούμαστε γιά αιματηρές συγκρούσεις στους δρόμους. Γιά να χτυπάμε, να νικάμε, να επιβιώνουμε.
Ακόμη κάτι που οφείλουμε να κάνουμε, είναι η αποδόμηση των όποιων ιδεολογικών επιθέσεων εις βάρος μας. Πχ τώρα τελευταία πολλοί ανησύχησαν με μιά καινούργια ιντερνετική πορδή, ένα πράγμα που εμφανίζεται σαν «ισλαμικό σοσιαλιστικό κόμμα», καλεί υπό τα όπλα όλα τα λαθρομούσλιμζ, καί αποκαλεί τους Έλληνες «χριστιανοφασίστες». Εκτός του ότι προσωπικά δεν ανησύχησα (διότι εμένα δεν μου επιτέθηκε ποτέ οθόνη υπολογιστή, ό,τι κι αν γράφει), σας λέω πως αυτά τα ισλαμικά καί τα ρέστα συνιστούν καθαρά πρακτορίστικη δουλειά. Διότι ο συντάκτης αυτών των εμεσμάτων κάνει πως αγνοεί την περίφημη φωτογραφία με το πανώ: «Νόου ντημόκρασυ, γουή γουώντ τζάστ ισλάμ!» (πχ εδώ). Καμμίαδημοκρατική πολιτική ιδεολογία δυτικού τύπου δεν συμβαδίζει με το ισλάμ. Καί όποτε διάφορα Αραβικά κράτη υιοθέτησαν σοσιαλιστικές ιδέες (πχ οι «Μπααθιστές»), αυτά τα κράτη ήσαν εκκοσμικευμένα καί όχι θεοκρατικά. Πρόκειται γι’ αυτά ακριβώς τα κράτη (όπως η Συρία), που πήγε να διαλύσει η Κλιντονίδα καί το σινάφι της με τις «Αραβικές ανοίξεις».
Παρόμοιες ανησυχίες εμπνέει σε αρκετούς συν-Έλληνες η υποψία ότι μιά μέρα θα δημιουργήσουν κόμμα καί τα Άλμπανς, θα μπουν στη Βουλή, θα νομοθετήσουν, κτλ. Εντάξει, πρώτον απαιτείται αλλαγή του υπάρχοντος Συντάγματος, διότι αλλοδαπός δεν μπορεί να δημιουργήσει κόμμα. Αλλά, πάλι, πολύ σύντομα όλος ο κόσμος θα γίνει μπάχαλο κι ερείπεια. Γιά ποιά κόμματα καί ποιές ειρηνικές μεθόδους κατάληψης της εξουσίας στη χώρα μας μιλάμε; Τρίχες κατσαρές! Ακόμη καί τα μεμέτια, που έχουν Ελληνική ιθαγένεια από γέννηση εδώ, δεν κατάφεραν τίποτε τόσα χρόνια.
Τίποτε… Καμμία σημασία καί καμμία ανησυχία. Απλά, «κάποιοι» προσπαθούν να ενσπείρουν τον φόβο στους Έλληνες. Αλλά, δυστυχώς, το κεφάλι μας (το πάνω) δεν το πολυχρησιμοποιούμε. Τί πάθαμε, μωρέ, ως λαός, καί ξεμάθαμε να σκεφτόμαστε; μου λέτε; (Σημειωτέον, η «επίσημη» εγχώρια διανόηση -Ακαδημία, μουσουργοί, ποιητές, συγγραφείς…- όλ’ αυτά τα χρόνια απουσιάζει παντελώς κι εκκωφαντικώς από την κριτική του σκάρτου πολιτικού καί κοινωνικού γίγνεσθαι.)

Γιά να κλείσουμε, έχετε υπ’ όψη σας ότι τα γνωστά «κέντρα αποφάσεων» (ΝΑΤΟ, κτλ) θεωρούν πως η σύγκρουση ηπαπάρα/οξαποδουήλ/Σαουδικής Αραβίας με το Ιράν θα είναι ελεγχόμενη. Καί πως θα κάνουν τη δουλειά τους όπως επιθυμούν, χωρίς να εμπλακούν σε περιπέτειες. Έ, λοιπόν, ειλικρινά σας λέω πως ο συγκεκριμένος πόλεμος θα γίνει ανεξέλεγκτος!!! Καί τότε να δείς γέλιο!… Δεν θα τους σώσουν τους δυτικούς λεβέντες ούτε καμιά πενηνταριά ΜΑΤΣ μαζεμένοι!  🙂
Οπότε, κρατήστε καλά στη σκέψη σας αυτό το ενδεχόμενο. Αμέσως μετά, έρχεται η δική μας ώρα να δώσουμε τη μάχη μας.