MENU

Έρχεται το τέλος του κόσμου; Ο «Αρμαγεδδών»-Νιμπίρου καταφθάνει την Κυριακή. Η NASA αρνείται την ύπαρξή του

Μένει να δούμε αν το... σενάριο συνωμοσίας θα επιβεβαιωθεί ή όχι τις επόμενες ώρες - Ο «εχθρικός» πλανήτης θα καταπέσει στη θάλασσα της Ινδονησίας και από εκεί θα εξαπλωθεί το απόλυτο χάος
 Μύθος, πραγματικότητα, σενάριο συνωμοσίας ή... μία μεγάλη μπίζνα με κέρδη εκατομμυρίων; Υπομονή και πολύ σύντομα, αύριο για την ακρίβεια, η απάντηση θα δοθεί. Βέβαια, αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της συνωμοσίας, τότε η... κουβέντα θα διεξαχθεί σε ένα... άλλο επίπεδο, καθώς ο κόσμος μας, η Γη μας και μαζί της όλοι εμείς, δεν θα υπάρχουμε, τουλάχιστον στη μορφή που είμαστε σήμερα.


Ο πλανήτης Νιμπίρου έφτασε στη Γη και αναμένεται να συγκρουστεί με τον πλανήτη μας και να τον καταστρέψει, ή να ανοίξει τις πόρτες του και από μέσα να βγει ένας πανίσχυρος στρατός, ο οποίος θα μας υποδουλώσει. Σύμφωνα με το σενάριο συνωμοσίας που έχει εκατομμύρια ένθερμους υποστηρικτές σε όλον τον κόσμο, το ουράνιο σώμα που κινείται με μεγάλη ταχύτητα προς τη Γη θα αφιχθεί την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, δηλαδή αύριο!

Το νέο, πιο... soft σενάριο που κυκλοφορεί, είναι ότι ο Νιμπίρου, αν δεν συγκρουστεί με τη Γη, κάτι που θα σημάνει τον ολοκληρωτικό αφανισμό της, θα περάσει τόσο κοντά, που λόγω της βαρύτητάς του θα προκαλέσει μία σειρά από τεράστιους καταστροφικούς σεισμούς, με απρόβλεπτες συνέπειες για τον πολιτισμό μας και την ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με τις... προβλέψεις, ο πλανήτης ή διαστημόπλοιο, ή ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέλος πάντων, θα καταπέσει στη θάλασσα της Ινδονησίας. Από εκεί θα ξεκινήσει μία αλληλουχία τεραστιών γεωλογικών φαινομένων, όπως τεράστιοι σεισμοί και ενεργοποίηση ηφαιστείων σε όλον τον πλανήτη, καθώς και τεράστια τσουνάμι. Τα φαινόμενα δεν θα εξαιρέσουν καμία χώρα, δημιουργώντας μεγάλα ηφαίστεια ακόμη και σε χώρες που δεν υπάρχουν, όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

Αρχικά, ο Νιμπίρου ήταν να «χτυπήσει» πριν από δύο μήνες και συγκεκριμένα στις 23 Σεπτεμβρίου, όμως νέοι... υπολογισμοί μετακίνησαν τον... Αρμαγγεδώνα στις 19 Νοεμβρίου, διότι, όπως λένε, η Γη θα περάσει πίσω από τον ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του... «μαύρου αστεριού»!



Ο David Meade, ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του σεναρίου στο διαδίκτυο, δήλωσε σε διεθνή ΜΜΕ ότι «ο κόσμος δεν θα καταστραφεί ολοσχερώς, αλλά θα εξαφανιστεί όπως τον γνωρίζουμε σήμερα».

Ο Νιμπίρου, ή «σκοτεινό άστρο», ή Planet X, διέρχεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια, σύμφωνα με το ίδιο σενάριο.

Η NASA, πάντως, δεν συμμερίζεται τις παραπάνω απόψεις, καθώς επιβεβαιώνει σε κάθε τόνο, ότι δεν... περιμένει κάποιον μικρό ή μεγάλο πλανήτη ή άλλο ουράνιο αντικείμενο να συγκρουστεί ή να πλησιάσει τη Γη αυτό το διάστημα.

Ποιος θα επιβεβαιωθεί; Λίγη υπομονή. Η 19η Νοεμβρίου είναι κοντά. Αν πιστεύετε το σενάριο, κάντε ό,τι σας ευχαριστεί. Αν πάλι όχι, πιείτε το ποτάκι σας -Σάββατο βράδυ γαρ- με ηρεμία. Θα είμαστε και αύριο εδώ...