MENU

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Οι Νενέκοι Των Αθηνών Παραδίδουν Τους Μακεδονικούς Αγώνες Και Το Αίμα Των Ελλήνων Στους Ξένους, Για Να Μείνουν Επάνω 10 Μήνες…

Όλοι πρέπει να είμαστε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
 Σημάδια των καιρών.Ασήμαντοι άνθρωποι, ατάλαντοι άνθρωποι, χωρίς ελληνική ψυχή, χειρίζονται τα εθνικά θέματα. Με πολιτική ιδιοτέλεια, με προσωπική ιδιοτέλεια. Κοιτάνε τα προσωπικά συμφέροντά τους και παρακάμπτουν την τύχη των επόμενων γενεών.
Όλοι προσπαθούν να σαμποτάρουν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία. Ο Τσίπρας εμφανίζεται μέχρι στιγμής πρωτεργάτης του ξεπουλήματος του ονόματος Μακεδονία.
Μετά από 25 χρόνια φαίνεται ότι βρέθηκε ο άνθρωπος που τρέχει να ανοίξει κερκόπορτες στα Βαλκάνια, ενώ από συνεργάτες του ακούγονται παράξενα πράγματα για να αναβάθμιση του ρόλου της Βόρειας Ελλάδας και ότι τα Βαλκάνια και Κεντρική Ευρώπη θα έχει πρόσβαση προς τις ζεστές θάλασσες. Τι εννοούν οι ποιητές;
Μέχρι τώρα δεν είχαν πρόσβαση στα θέρετρα της Χαλκιδικής και στα νησιά οι Ευρωπαίοι; Ή εννοούν ότι θα ανοίξουν και άλλο… δίαυλο οι Βαλκάνιοι μέχρι το Θερμαϊκό;
Η παρέα του Τσίπρα, η παρέα του Καμμένου, ο ανεκδιήγητος Κοτζιάς εμφανίζονται ως ομάδα της εποχής του Ιωαννίδη και του Ανδρουτσόπουλου έτοιμη να ξεπουλήσει όχι μόνο τη Μακεδονία αλλά και ό,τι αφορά εδαφικές διεκδικήσεις γειτόνων.
Είναι ο πρώτος – κακή τη μοίρα της Ελλάδος- Έλληνας πρωθυπουργός που πουλάει στα ίσια την ιστορία και την ελληνικότητα της Μακεδονίας, ενώ δηλώνει στον Ερντογάν ότι είναι έτοιμος να κουβεντιάσει τον εκσυγχρονισμό της Λωζάνης. Είναι περίεργο το γεγονός αλλά όχι τόσο ανερμήνευτο. Κρύβει μέσα του τον ερχομό, την παρουσία και τη στήριξη του Τσίπρα από διάφορα εσωτερικά και εξωτερικά κέντρα. Ουδείς πρωθυπουργός έχει αγγίξει τόσο πολύ την προδοσία και την υποταγή σε όλα τα θέματα που αφορούν το μνημόνιο και το σύνολο των εθνικών θεμάτων.
Μου κάνει εντύπωση η στάση του Ιερώνυμου. Θα έπρεπε να πρωτοστατεί σε όλα τα συλλαλητήρια και θα έπρεπε να στηρίζει και να ωθεί στο χριστεπώνυμο πλήθος, τον ελληνικό λαό σε πλήρη κινητοποίηση για να υπάρχει και παρακαταθήκη των αντιδράσεων του ελληνικού λαού. Άλλωστε, ο ίδιος σε εμένα προσωπικά τόσο για το μνημόνιο, όσο και για άλλα θέματα έχει αναφέρει ότι ξένα κέντρα και το ελληνικό πολιτικό σκηνικό καταργούν τις παραδόσεις, τις γλώσσες και την ιστορία μας.
Επίσης, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έχει αναφέρει ότι η Ελλάς είναι υπό κατοχή και δεν είναι δυνατόν να γίνουμε αποικία. Είναι ντροπή να εμφανίζεται η εκκλησία διχασμένη και η εκκλησία Βορείου Ελλάδος να παίρνει μέρος στο συλλαλητήριο, ενώ ο Ιερώνυμος να λέει δεν χρειάζονται φωνές.
Φίλες και φίλοι, Τσίπρας – Καμμένος οδηγούν τη χώρα σε μεγάλη εθνική καταστροφή. Ήδη, οι δανειστές διαμήνυσαν στην Αθήνα ότι δεν υπάρχει καμία καθαρή έξοδος από το μνημόνιο. Ξεφτιλίζουν τον Τσίπρα και αποκαλύπτουν όλα τα ψέματά του. Αποκαλύπτουν ότι είναι πιόνι και εγκάθετος και ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει και αυτόν και τον Καμμένο είναι η παραμονή τους στις καρέκλες ενώ καταστρέφεται το κράτος.
Ήδη ανώτερες πηγές της Ευρωζώνης δήλωσαν ότι η Ελλάδα θα μείνει υπό ενισχυμένη εποπτεία, δηλαδή δρακόντεια επιτήρηση, μέχρι να εξοφλήσει το 75% των οφειλών της. ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ σύμφωνα με όσα λένε οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών σε ρόλο κουίσλινγκς υλοποιούν όλες τις εντολές και τις οδηγίες των ξένων κέντρων.
Η Εθνική Άμυνα σταδιακά και λόγω αφυδάτωσης της οικονομίας, μετατρέπεται σε τσιγαρόχαρτο, όπως σημειώνουν σήμερα ορισμένες εφημερίδες. Επιβεβαιώνομαι για μία ακόμη φορά στη ζωή μου. Τα πέντε ονόματα που έριξε ο Νίμιτς στο τραπέζι είναι αυτά που σας λέω στις προηγούμενες εκπομπές.
Όλα τα ονόματα περιλαμβάνουν τον όρο Μακεδονία και σκεφτείτε ότι δεν ικανοποιούν τον εκπρόσωπο των Σκοπίων. Όλα είναι εφαλτήρια αλυτρωτικών διαθέσεων. Ο Νίμιτς προτείνει:
Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας
Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας
Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας
Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη
Και Δημοκρατία της Μακεδονίας – Σκόπια.
Σημειώστε ότι οι Αλβανοί των Σκοπίων δεν δέχονται να είναι σε σλαβική γραφή.
Οι γιοκαρίνοι και οι νενέκοι των Αθηνών όχι μόνο προσπαθούν να ισοπεδώσουν όλες τις αντιδράσεις των Μακεδόνων. Όχι μόνο προσπαθούν να βρουν χίλιους τρόπους, να συρρικνώσουν ή να ματαιώσουν τα συλλαλητήρια αλλά αρνούνται και να ζητήσουν την άποψη του ελληνικού λαού. Ο Τσίπρας εμφανίζεται ως εγκάθετος, Ανδρουτσόπουλος του 2018 να υποχωρεί σε εθνικό θέμα υψίστης σημασίας για την ελληνικότητα και την ιστορία της Μακεδονίας.
Κάτι πολύ βρόμικο πρέπει να συμβαίνει στα παρασκήνια για να στέκεται στην μπάντα ακόμα και ο Ιερώνυμος, στιγματίζοντας την εκκλησία, ενώ πρόσφατα σχετικά έλεγε σε εμένα ότι οι ξένα και εσωτερικά κέντρα καταργούν τις παραδόσεις, την ιστορία και τη γλώσσα. Κάτι πολύ βρόμικο παίζεται στην Αθήνα με πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον Τσίπρα, ενώ δεν είναι αθώοι και αμόλυντοι όλων των προδοσιών που αφορούν το μνημόνιο, την κατοχή και τα εθνικά θέματα, η ΝΔ και αυτό το περίφημο ΠΑΣΟΚ.
Ουδείς Έλληνας έχει καταλάβει ποιοι θα αντικαταστήσουν από το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ τις ψήφους του Καμμένου για να περάσει από τη βουλή η προδοσία της αναγνώρισης των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία, που θα αποτελέσει την έναρξη του ντόμινο για την αλλαγή συνόρων, το διαμελισμό και την παραχώρηση εθνικών εδαφών.
Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί αρνήθηκαν να συμπράξουν σε τέτοιου είδους παραχωρήσεις της ιστορίας μας. Ο Σαμαράς που ανετράπη από το δίδυμο των πλέον αντιμνημονιακών πολιτικών Τσίπρα – Καμμένου είχε δηλώσει το 2010 ότι δεν πρέπει να δεχθούμε ποτέ το Βαρντάσκα Ματσεντόνια.
Επίσης, το 2013 στη ΔΕΘ είχε δηλώσει ότι δεν διαπραγματευόμαστε την ταυτότητα της Μακεδονίας.
Προηγουμένως, ο Κώστας Καραμανλής είχε βάλει ΒΕΤΟ στο Βουκουρέστι και για να θυμούνται οι νενέκοι και οι μειοδότες του χώρου του ΠΑΣΟΚ, ο ιδρυτής του κόμματος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, τόσο για τη Μακεδονία, όσο και για το Αιγαίο είχε δηλώσει, για την ακρίβεια είχε κραυγάσει, ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε παραχώρηση ούτε σπιθαμής εδάφους.

Όλοι αυτοί οι ΠΑΣΟΚΟΙ και οι Ποταμίσιοι οι Σημιτογενείς, πρέπει να θυμούνται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δηλώσει ότι η Ελλάδα θα παραδοθεί σε ξένα συμφέροντα και θα μεταβληθεί σε ξενοδοχείο της Ευρώπης.
Αυτά πρέπει να τα ακούνε σήμερα οι νενέκοι του χώρου της κας Γεννηματά, όλοι αυτοί οι κολλητοί του αρχιτέκτονα της καταστροφής του Κώστα Σημίτη, του μειοδότη της Μαδρίτης και των γκρίζων ζωνών.
Φαίνεται ότι τώρα είμαστε πράγματι όχι χώρα αλλά πανδοχείο και το επιβεβαιώνουν και τα λόγια του κολλητού του Τσίπρα, Νίκου Παππά περί πρόσβασης των Ευρωπαίων στις Θερμές Θάλασσες.
Η παρέα Τσίπρα – Καμμένου έχει αναλάβει το ξεπούλημα όλων των εθνικών θεμάτων, αφού ξεπούλησε όπως λένε οι αξιωματούχοι των Βρυξελλών, τη χώρα για 100 χρόνια. Όλα αυτά τα ψέματα, όλη αυτή η απάτη περί εξόδου τον προσεχή Αύγουστο και εξόδου στις αγορές, δεν είναι απλά ένα θέατρο, είναι μια συνωμοσία σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας, σε βάρος της Ελλάδος. Και αυτό το αισθάνονται όλοι οι Έλληνες, είτε είναι Αριστεροί, είτε δεξιοί.
Η Μακεδονία είναι ελληνική
Το όνομά της είναι ελληνικό και δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να πιστοποιήσουμε και να επισημοποιήσουμε την παραχώρησή της σε γείτονες ή οπουδήποτε αλλού.
Εδώ η γαλλική μπαγκέτα, η φρατζόλα των Γάλλων κηρύχθηκε εθνικό προϊόν και απαγορεύεται η ονομασία της να χρησιμοποιείται από άλλους. Και το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου παραδίδουν την ιστορία του χώρου, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου και των Ελλήνων σε Σλάβους γείτονες που δεν έχουν καμία σχέση με το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας. Και προσέξτε γιατί θα είναι προδότης ο Τσίπρας αν το δεχθεί. Το ΝΑΤΟ δέχεται μόνο ομοφωνία στις εντάξεις νέων μελών. Το είπε ο γραμματέας του κατά την επίσκεψή του στα Σκόπια. Δηλαδή, ο Τσίπρας για να μείνει δέκα μήνες ακόμη στο Μαξίμου δίνει την πιστοποίηση στα Σκόπια να μπούνε στο ΝΑΤΟ, δίνοντάς τους ταυτόχρονα την αναγνώριση να ξεκινήσουν να μιλάνε για διεκδικήσεις στο χώρο της ελληνικής Μακεδονίας. Αυτό που έκαναν δηλαδή τόσα χρόνια.
Οι νενέκοι των Αθηνών, αυτοί που διασύρουν και εξευτελίζουν το έθνος καθημερινά. Για τους οποίους οι Βρυξέλλες αποκαλύπτουν τώρα προδοσία ενός αιώνα, παραδίδουν την ιστορία, τις αρχαιολογικές ανασκαφές, τα ευρήματα, τους μακεδονικούς αγώνες, το αίμα των Ελλήνων στους Ξένους, για να μείνουν επάνω 10 μήνες…