Η διαδρομή του Corfu Urban Trail Κυριακή 15 Ιουνίου. Το πράγμα μιλάει από μόνο του, δείτε τη διαδρομή σε βίντεο! όσοι πιστοί προσέλθετε!!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας

η οποία είναι στον κατάλογο των προστατευμένων μνημείων της UNESCO. Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές. Μαραθώνια διαδρομή μήκους 42,195 χλμ και αγώνα 14 χλμ.

Θα διεξάχθεί στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας, πεζόδρομους, καλντερίμια και μονοπάτια, καθώς και στα κάστρα- μνημεία της πόλης, αναδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης της Κέρκυρας. Ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης του μαραθωνίου ορίζεται ο χρόνος των επτά (7) ωρών ενώ ως χρονικό όριο ολοκλήρωσης του αγώνα των 14 χλμ ορίζεται ο χρόνος των δυόμιση (2:30) ωρών.
Έγκυροι αθλητές θεωρούνται όσοι αθλητές τερματίσουν μέσα στα χρονικά όρια

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα έχουν γυναίκες και άνδρες με ηλικία μεγαλύτερη των 18 ετών. Η ηλικία των 18 ετών πρέπει να είναι συμπληρωμένη την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα. Αθλητές και αθλήτριες κάτω των 18 ετών θα συμμετάσχουν μόνο κατόπιν ενυπόγραφης υπεύθυνης δήλωσης γονέα, κηδεμόνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ.

Οι εγγραφές για τη συμμετοχή και στους δύο αγώνες πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης http://www.corfumountaintrail.com/ . Η έναρξη των εγγραφών ορίζεται η 11η του Ιανουαρίου 2014 με καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 28η Μαιου 2014.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα του μαραθωνίου ορίζετε σε 30 ευρώ το βασικο πακετο και το οικονομικο στα 20 ευρω και για τον αγώνα των 14 χλμ είναι 20 ευρώ το βασικο πακετο και το οικονομικο στα 10 ευρω. Το  βασικο πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: Τεχνικό μπλουζάκι αγώνα, αναμνηστικό μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ασφάλεια αγώνα, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα, μασάζ αποκατάστασης καθώς και γεύμα μετά τον αγώνα με παραδοσιακή Κερκυραϊκή κουζίνα, καθώς και συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς των αγώνων.Το  οικονομικο πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει: αναμνηστικό μετάλλιο, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ασφάλεια αγώνα, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα, μασάζ αποκατάστασης καθώς και γεύμα μετά τον αγώνα με παραδοσιακή Κερκυραϊκή κουζίνα, καθώς και συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς των αγώνων